Alemsiniz siz ya.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Arkadaslar cevaplar için saolun ama bazı arkadaslar benide güldürüyor mesela intarnational affairs arkadasımızın sorusu çok saçma tartışmada yaratmak istemiyorum ama sence neden seneye alma gibi bir nedenim olabilir ?Zevk için yarın değilde seneye alicam.unutma arkadasım kediyi öldüren meraktir özel konulara pek bulasma.birde para biriktirmek için tuyo larınız varmi haftalık 50 lira alıyorum vede idda oynuyorum onu söylemenize gerek yok;)
Bence siz bir süre daha Mac'ten uzak durun.
Hiç dikkat etmedim ya silsem mi bazı mesajlarımı :)
Evet age of conan aylık para gerektiriyor.world of warcraft gibi.Evet bu aralar dizilerde online oyunlar çok konu oluyor.How I Met Your Mother'da bile yanlış hatırlamıyorsam Ted wow oynuyordu :D hatta bir kızla tanışıyordu ordan falan.The Big Bang Theory dede aynı şekilde age of conan hastası oluyordu komşu kız.Eglenceli bölümlerdi.
wow deyince,
dün akşam e2 de south park vardı.Online oyunları konu almışlar .Güzel olmuştu baya:)) izleyen varmı??
Telefonla çektim Antalyada 5 dk da yağan yağmur yolu neredeyse kapatacaktı. Ne sağlam bir şehir. dün yağmur yağdı trafik felç oldu millet birbirini yiyecek yolda kalacağım diye. düşünme problemi var insanlarda.
bende meltem deyim burda pek bir şey olmadı 3 santim falndı su
benımde bı katkım olsun bari :D
Msj sayım 1920 oldu 3 msj daha yaziyim de 1923 olsun.
Yazacak yer bulamıyorum ki.
ya beyler yarın öbür gün beni haberlerde telif hakkı davası yüzünden yüklü bir tazminat cezasıyla görebilrisiniz hatta bilgisayara yaklaşmama cezası 8 megabite geçdiğimden beri günde 45 gb indiriyorum ya ttnet bitircek beni yada artık bu işlere kim bakıyorsa antalyalıyım ve sarı kafa bir şeyim görürseniz o benim.çok korkuyorum ve şuan hala indiriyorum!psikolok a mıı gitsem?
ya beyler yarın öbür gün beni haberlerde telif hakkı davası yüzünden yüklü bir tazminat cezasıyla görebilrisiniz hatta bilgisayara yaklaşmama cezası 8 megabite geçdiğimden beri günde 45 gb indiriyorum ya ttnet bitircek beni yada artık bu işlere kim bakıyorsa antalyalıyım ve sarı kafa bir şeyim görürseniz o benim.çok korkuyorum ve şuan hala indiriyorum!psikolok a mıı gitsem?seni tutarlarsa ben sçtm o zaman.aylık ortalama 150 - 200 gb download var :Ç