bence git nasılsa kendini 15 aya sartlandırıcaksın ocaktan sonra 12 aya düşme ihtimali cok yüksek diorlar ama hayırlısı neyse onu yap
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Önce okulunu bitir bence askere nasıl olsa gidersin ama okula ara verince insan soğuyor sonra daha zor olur bitirmesi.
askerLiğimi yapıp qeLince hayatımdaki biçok şei değştiricem yani pLanLarm çok fazLa.
ama hazır deiLm düşünceLerime ben kafama qöre yaşamak istiorum bi müddet daha
okuLun 1sene daha uzamış oLması beni hepten reziL ederr.. zaten rezL oLdum yeterince 2yıLLık okuLU 4yıLa uzatarak..
off off =(
abiLer abLaLar tutun şu yawrıcakın eLindenn
Makarna şöyle:Barilla tercih.Mkarnayı haşlayın ,aynı zamanda sosada başlayın<küp küp doğranmış sulu bir kilo domatesi,ince doğranmı sivri biberi,çeğirdeği çıkarılmış siyah(çeğirdeği çıkarılmış ikiye bölünmüş şekilde)zeytin,yeşil zeytin ince doğranmış (biberli olcak),ince doğranmış bir tane sosis,peynir olarak iki kiprit kutusu kadar beyaz beynir(ekşi olmamalı), iki yemek kaşığı yağın içine atın.Domates iyice suyunu salınca,sos pişince(sivri biberler yumuşayınca) haşlanmış ve (sudan geçirilmemiş) makarnanın üzerine döküp karıştırın.Hemen sıcacık yenmesi lazım.Domatesler suyu kurumadan yoksa saatler geçerse zeytin siyah renke boyar değdiği makarnayı, domatesinde suyu kuruduğu için makarnanın lezzeti kaçar.
Alla alla dedim işte önce okulunu bitir hem bi şekilde bitirmeyecekmisin işte önce bitir öyle git askere kardiş.
ama ya bitiremezsem :S
kendime bitirebiLEceğim konusunda qüwenmiyorum =(
yafsss hayat senin salla gitsin yaparsın bi ara daha bu okulu bitirebiliceğine güvenmion askerliği ozman nasıl yapacaksın bide bunu düşün...
yo TSK ya faydaLı oLacağım kanaatindeyim.
2si aynı şeymi ya askerLik we okuL
hey aLLahm sende.
StaNOnEama ya bitiremezsem :Sİstersen ver sen bana öğrenci kimliğini kendi resmimi yapıştırıp sınava yerine gireyim her sınavdan tam not almazsan banada Çağla demesinlerkendime bitirebiLEceğim konusunda qüwenmiyorum =(
oLur waLaa zaten kimLk faLn sormuo bana hocaLar qide qeLe ezberLEdiLer artık adımı biLe =0
okuLunuz aynı şehirdeyse o okuL bitmiomuş ya öğrendim sonunda =(
şu herşeyi biLen kadın da canımı sıktı zaten
ne sorarsam biLior ya z@
püf ben ne derdindeym o kadının akLı nerde
aha biLemedi kamerayı biLemedi, modem dedi ya auhaa =)
qünün en sewindirici haberi bu işte
Ne etti kadın sana ne istiyon garibimden güzel güzel çalışıyor işte.
2ci de biLdi ya
stres dağıtaym die ona yükLendm ama o da inadına ne sorarsam biLior z@
bu kadınLarın biLmediği bişey yokmudur x@
Bildiğiniz cd le baloncuk nasıl yapılır buyrun.Cdyi bir çakmakla biraz ısıtın ve üfleyin.
wouuu qüzeLMiş buu
baLon masrafından kurtardın bizi
ee hani senin çiçek koLeksionuu
StaNOnEşu herşeyi biLen kadın da canımı sıktı zateno kadar soruyu bende sorsam bende bilirim
ne sorarsam biLior ya z@püf ben ne derdindeym o kadının akLı
stanone fotoğraflar henüz onaylanmadı sanırım .Bende bekliyorum.
StaNOnEguten morgenStaNOnE Artist Mode:ON
biz bu rekoru 2 senede kırar mıyız?
Bu sıklıkla sormaya devam ederseniz kısa zamanda biter.