ŞU TİPLERE BAKARMISINIZ
"Gotik" çılgınlığı
ŞU TİPLERE BAKARMISINIZ
"Gotik" çılgınlığı
baya sallamışlar ama he. bende bi mesaj yazmış oldum.kaldı 359 mesaj
Ne 359'u 18000 civarı mesaj gerekli rekor için
Bu rekorda elbet bir gun asilir :D
Stanone imzan ne güzelmiş ya.
ewettt qözLeri yeterince başımı döndürüooo
ama o bir eLfff ='(
=)
mustafa can kardeş nasıL yani aşağı ok çıkıyor dostum? bende normaL şekiLde küçük bi biçimde qörünüoorr ??
Ay o koca kulağı farketmemiştim
ehhehue
waLLp. yapınca faLn çok hoş duruo rapunzeLm ama =)
bu arada seninde çiçekLerin qerçekten çok qüzeLLer önce inceLemiştim
kırmızı qüLLer her daim faworim ama
İmzamdakiler orkide profilimde var gül.Daha çok çiçek resmi eklicem ama cılığını çıkarmış olmayayım,sonuçta burası botanik forumu değil
ewt profiLindeki qüLden bahsediorum bende
bence ekLemeLisin sonuçta fotoğraf qaLerisi adı üstünde yanii
çiçekLerin efendisi oLarak değştireLm senin nicki
Ay eklesemmi profilimi doldururum valla ,bıktırır mı? Herkes çiçek kusmasın sonra ben bayılırımda yani ne bileyim...
yok yaa bıkıLmas yani ben bıkmam
sana bi kurtLar wadisi repLiği iLe eşLik edeyim;
sonunu düşünen kahraman oLamaz
Diğer üyelerden genelde iyi tepkiler geliyor,çiçek sevmeyen olmadı.Forumda bir ilk yapayım o zaman profilimi bahçeye çevireyim:D Bana 1 saat koleksiyonumdan örnekler seçicem.
sewqiLin çiçek aLmıomu hiç
dmm forumun çiçekçisii, koLay qeLsin
büyük bi heycanLa bekLiorum
Profile ne kadar çiçek sığar acaba?Ay çok resim vardı karıiık yapınca kafam bulandı hangilerini yolladım karıştırdımYarın bakayım neleri yollamışım ona göre bu sefer sırayla yüklerim
StaNOnE=)O kulak ne öyle ya?
Keman gibi kaşlar bunlar olsa gerek. :)
Bunlar daha güzel.Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 01 Haziran 2009 16:32
Ahmeyt05 avatarındaki gözler çok feci bakıyor,birde onun burnu mu yok ne:D
PcMaKeR...Develer daha bir alemdi. Yem zamanı gelince yemleyen kişinin üstüne çullandı 4 ü birden adam iki bağırdı hepsi geri kaçtı bu kadar akıllılarını görmedim hiç :Ç...Bu arada ben AOÇ Hayvanat Bahçesi'ne gitmiştim bir iki defa. Hem kışın hem de yazın gittim.Bir filimiz var. Açık havada duruyor yazın. Bulunduğu alanın etrafı çivilerle çevrili. Biraz zalimce gibi görünüyor aslında. İnşallah çivilerin tehlikeli olduğunu zor yoldan öğrenmemiştir. Genelde gelen çocukların krakerlerini çerezlerini hortumuyla aşırmayı seviyor. Zaten siz dayanamayıp veriyorsunuz aslında o hortumunu uzatınca. :)
Biz böyle çubuk kraker falan veriyorduk. Bakıcısı olan adam seslendi, koşa koşa onun yanına gitti. Öğlen banyosu vaktiymiş. Hortumla yıkanmıştı bir güzel.
Bir de bir babun vardı, biz ona bakıyorduk o da aptal aptal bunlar neye bakıyor dercesine bize bakıyordu. Sonra birden elini şeyine götürdü. Annem yanımdaydı, tepkisini hiç unutmayacağım; "Git, terbiyesiz!".
Bir sürü yılan vardı, cam kafeslerin ağır abileri miskin miskin serilmişler, arada bir çatal dillerini çıkartıyorlardı. Sonra bir şey dikkatimi çekti, yılan kafeslerinin hemen altında cam birer kafes daha var, içinde bir sürü bir şey kıpır kıpır dikkatlice baktım, bunların ışığı yoktu. Meğer onlar bir sürü ufak beyaz fareymiş. Her biri bir lokmalık, belli gün ya da saatlerde yılanın kafesinin içindeki borunun kapağını açıyorlarmış. Yılan da burdan aşağı inip..katliam...
Tavuskuşlarına hayranlıkla bakarken birden kötü bir ses geldi kulağıma. Boğuk, kalın...bir daha geldi. Sonradan fark ettim ki o çirkin sesi bu güzel kuşlar çıkarıyormuş. Soğudum tavuskuşundan birden. :P
Bir de kışın gitmiştim, hayvanların çoğu sıcak iklime alışık olduğundan içerdeydi. Fil, içerde zor sığdığı bir kafeste, ayağından zincirle bağlıydı. Zincirlenmiş bacağını sürekli ileri geri sallıyarak, tekdüze, bir o kadar da hüzünlü bir melodi oluşturuyordu. Bakışları sabitlenmiş, sanki hayattan bıkmış gibiydi. Sanki tıkılıp kalmışlıktan ve çaresizlikten aklını yitirmişti. Çok acımıştım o zaman ona.Bir de içersi bir kokuyordu ki sormayın. Hele kuşların olduğu bölüm...hani insan kötü kokuya bir süre sonra alışır duymaz olur ya, içerde yarım saat durdum sanırım ama burnum o kokuya hiç alışamadı.
İşte böyle...