tekkaş mode =)
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
ahmeyt05Olabilir. :) Keşke ben de olsaydım. Bıktım sakalla uğraşmaktan.
Sakaldan bıkılır mı be, az var ama kaşımak hoşuma gidiyor. Kesiyorum bazen yolunmuş tavuk gibi hissediyorum
bıkıLır bıkıLır, askere bi qit köse oLmak için yaLwarttırırLar adamı xD
Beşiktaşın Şampiyonluğu kutlu olsun arkadaşlar
Arkadaşlar içinizde şöyle değişik ve güzel yemek tarifleri bileniniz varmı evde hep aynı şeyleri yapıyorum ahali artık bayıldı menüden.
gerçekten haketmişti kara kartal şampiyonluğu umarım gelecek yılda şampiyon olur..
pcword sağolda böyle site değilde herkes bizzat deneyip sevdikleri yemekleri yazarsa daha iyi olur.Bazen bir yemeğe görünüşünden dolayı güzel diyorsun ama yaptığın zamanda tadından dolayı sonucu bir felakaet oluyor.
off ooofff
noLcam ben böyLe =(
ademt2006Beşiktaşın Şampiyonluğu kutlu olsun arkadaşOnnuuRYıllar sonra yeniden, bende kutlarım...ahmeyt05Kutlu olsun.Son Düzenleme: _Neo_ ~ 01 Haziran 2009 22:33
StaNOnEoff ooofffHayırdır arkadaşım nolcan böyle yazınca üzüldüm bak şimdi
noLcam ben böyLe =(
ısabel makarna severseniz,domates<biber<siyah zeytin<yeşil zeytin<peynir<sosis< soslu makarna tarifi verebilirim.Ama görüldüğü gibi böylede damak zevki sorunu çıkıyor:D
İyi olur severiz makarnayı.Değişik sebze yemeği biliyormusun peki?
slm arkadaslar uzun süredir yoktum umarım cok sey kacırmadım chip ailesine slmlar...
Elbette:D hertürlü sebze-et-çorba-salata-tatlı-hamurişi yemeklerini bilirim.Ama gelde hangisinden başla.
En iyi hangisini yapıyorsan ve herkes hangisini en çok beğenerek yiyorsa onu anlatabilirsin.
dönüm noktama qeLmiş buLunmaktaym =(
okuLun seneye araLığa kadar bitmiş oLması qerekiyodu bunuda bu dönemin dersLerinden qeçerek eLDe edecektim ama qeçemedm qirdiğim 2derstende kaLmışım :S
doLayısıyLa okuLum 1yıL daha uzadıı hiç yoktan yere =((
teciL bozdurup askere qitsemmi qitmesemmi ??