Bugün son dersten kaçtım(yoklama alındıktan sonra) bi o aksiyon oldu:))
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
pcwordHepsinide severdim şimdi bakınca resimlere şunu daha çok severdim diye ayıramıyorum.Artık çocuklar okuldan eve çizgi film seyretmeye koşmuyorlar.Çünkü onları bekleyen bir dizi çizgi filmleri olmuyor ne yazıkkı.Bizler şanslıymısız.kesinlikle haklısın @pcword, her ne kadar o zamanlar internetimiz, cep telefonumuz v.s. olmasada bu çizgi filmler bize fazlasıyla yeterdi. özledim ya o günleri
OnnuuRBugün son dersten kaçtım(yoklama alındıktan sonra) bi o aksiyon oldu:))kaçın olum kaçın, daha sonra o fırsatı bulamicaksınız. o günlerimide özledim şimdi. lise'nin tadı bi başka valla, bitince jeton düşüyor...
demem o ki kaçın, kaçırın, vur patlasın çal oynasın
elaziglikaçın olum kaçın, daha sonra o fırsatı bulamicaksınız. o günlerimide özledim şimdi. lise'nin tadı bi başka valla, bitince jeton düşüyor...Aynen devam
demem o ki kaçın, kaçırın, vur patlasın çal oynasın
ben hiç sevmezdim; hep temel reisin, ninja kaplumbağaların, daltonların değilde red kit'in kazanmasına sinir olurdum ne vardı bir kere de kötüler kazansa.
Hani çocuklar ben şu kahramanım ben bu kahramanım derya bende inadına gargamel'im Shredder'ım derdim
OnnuuRAynen devamhey gidi günler be, akla hayale gelmicek şeyler yapardık valla. ünviversite ortamlarında bile zor bulunur yani... bi keresinde ilk dersten kaçtık çiköfte ve vodkayla kahvaltı yapıp 2. derse geri gelmiştik. okulda turizm-otelcilik olduğundan hertürlü yiyecek-içecek elimizin altında tabi, dersimiz onlardı çünkü. okulun uygulama otelinde gecelemeler... anahtarları unutup otel odalarının camından yan odalara girmeler yine ilk örnek gibi ama dışardan içeri kaçak girip alemler vs...
elaziglihey gidi günler be, akla hayale gelmicek şeyler yapardık valla. ünviversite ortamlarında bile zor bulunur yani... bi keresinde ilk dersten kaçtık çiköfte ve vodkayla kahvaltı yapıp 2. derse geri gelmiştik. okulda turizm-otelcilik olduğundan hertürlü yiyecek-içecek elimizin altında tabi, dersimiz onlardı çünkü. okulun uygulama otelinde gecelemeler... anahtarları unutup otel odalarının camından yan odalara girmeler yine ilk örnek gibi ama dışardan içeri kaçak girip alemler vs...O siz tam fanatikmişiniz yaw
Biz bi sınıftan bütün kızları toplayıp aleme aktığımızı bilirim:))
ulen bizim okul meslek lisesi kız mı varki alem yapalım
Ben kızın tekini okulun 3 katından bizm sınıftan aşagıya atıyordum,kendimi müdürün odasında buldum ,sen herkülemisin dedi anahtarlar vardı elinde,masaya vurdu sonra ayağa kalktı.Geldi yaklaştı,suratıma bi koydu ,bende kendimi tekrar sınıfta buldum.Ama sinirim daha beter çıktı,bu sefer kızın saçlarından tuttum duvara yapıştırdım.Hanfendinin burnu kanadı,ben volta.Ama kaçmadan önce kızı uyardım düştüm diceksin dedim yoksa ...
Sınıftakilerde tabiki beni söylemediler.Niye derseniz çünkü o kız ataistti.Allah'a resmen küfür etti tövbe tövbe.Benle tartışırken senin Allah.... diye tahmin edersiniz.
fena hak etmiş ellerin dert görmesin
Birtane daha var ama şimdi kötü örnek gibi olurum diyorum ama gerçi oda iyi haketmişti,neyse anlatmıyayım...
OnnuuRO siz tam fanatikmişiniz yawyakışır;) ama biz o işi genelde okulda yapıoduk dediğim gibi el altında herşey olduğundan. mutfak sınıfı yapıyordu egzantrik yemekleri italyan mutfağıymış tarihi bilmemneyiymiş bizde kokteylleri hazırlardık ooh. hocalarla oturup derste içerdik, sonra onun notunu alırdık.
Biz bi sınıftan bütün kızları toplayıp aleme aktığımızı bilirim:))bu arada pcword, neymişin sen be. bizdede çok olurdu kavgalar ama ayırırdı millet genelde, ayrıca kızlara vurulduğunu görmedim daha okulumda çok şükür. ama bizim bi mevzu olmuştu, komşu liseye okulun yarısını alıp bi gittik(yaklaşık 200 kişi) tramvay yolundan gidiodk bide seferler falan iptal oldu, polisler güvenlikler koştu ötekiler kaçtı tabi sora dagıldık. o gaz boşa gitti yani.
Ama elaziğli bende bayanım .Kız ataistti küfdedince dayanamadım.
ahmeyt05pcword, sonunda resim koyarak muhabbet oluşturma çabaların meyvesini verdiyok be, doğma büyüme istanbul'luyum ben, lisemde burdaydı diğer herşey gibi. ama foruma ilk kayıt yaparken istedigim nikler boş değildi, o ara bide okulda bi elazığ muhabeti vardı ordan esti bunu yazdım.Uğur, sen Elazığ'da mı okudun, liseyi?
pcwordAma elaziğli bende bayanım .Kız ataistti küfdedince dayanamadım.bende seni kastettim zaten, müdür sana vurmuş ya işte. kız kıza kavgalar bizdede oluyordu, ama hocalar asla kızlara vurmazdı diye dedim. ayrıca iyi yapmışın be, neyse ne bizimkine saygı göstercek. benimde var ateist, hristiyan arkadaşlarım, aynı sınıfta okuduk ama asla böyle şeyler yapmazlardı.
vaybe biz anakuzularıymışızya hiç böle şeyler yapmazdık en tehlikeli işimiz sınıf defterini,yoklama kağıdınıda yanımızda görürdük kaçarken, hoca olum siz acemimisiniz yoklama kağıdını anladıkda defter ne işinize yarıcak :DD:D::D:DD:
Ahhh ahhhhh aylar sonra chip gene burdayım nerdeyse 1 sene oldu yaaa :( :(
tabi yaaa guiness neki biz kırarız bu rekoru :) chip seni seviyorum ne kadar ayrı kalsamda
elazigliyakışır;) ama biz o işi genelde okulda yapıoduk dediğim gibi el altında herşey olduğundan. mutfak sınıfı yapıyordu egzantrik yemekleri italyan mutfağıymış tarihi bilmemneyiymiş bizde kokteylleri hazırlardık ooh. hocalarla oturup derste içerdik, sonra onun notunu alırdık.Abi naptınız 200 kişi ya bu bi sınıf kavgası olamaz:)))bu arada pcword, neymişin sen be. bizdede çok olurdu kavgalar ama ayırırdı millet genelde, ayrıca kızlara vurulduğunu görmedim daha okulumda çok şükür. ama bizim bi mevzu olmuştu, komşu liseye okulun yarısını alıp bi gittik(yaklaşık 200 kişi) tramvay yolundan gidiodk bide seferler falan iptal oldu, polisler güvenlikler koştu ötekiler kaçtı tabi sora dagıldık. o gaz boşa gitti yani.
bizim okul bi tuhaftı öğretmenler öğrencileri değil öğrencilerin öğretmenleri dövdüğü olurdu ama eskilerde kaldı ilk sene nasıl geçti anlamadım 2 3 kere sınıfta kalmış herifler öğretmenlere kafa tutardı yolda yürürken bile bizim okulun öğrencilerinden birisiyse diğer okulların öğrencileri yol verirdi düşün gerisini ama yeni gelen müdür bunları kovunca okulun tadı kalmadı. hey gidi günler
kardeş onu bunu bırakda ödülü kime vermişler :D
Günaydın. Hiç Keyfim yok bugün. Çünkü dün akşam kardeşimi askere yolladık. Mantıgın olmadıgı yere tek başına gitti... Biz ise arkasından bakıp gözyaşı akıtmakla yetindik.
Umarım en kısa zamanda gelirsin kardeşim.
Seni çok seviyorum.