mac os snow leopard ı kuralım bakalım notebook a kurabilecez mi. bir önceki versiyonu kurmuştu bunda da kurar inş. adamlar durmadan işlemciye göre işletim sistemi geliştiriyor. Windows 7 p3 işlemcide çalıştırıyor adam mac durmadan sistem yükselttiriyor. ama nedense windows 7 nin yada vistanın aşırı sistem gereksinimi duyduğu öne sürülüyor. acaba mac osx i gördüler mi bu "yaw vista benim pc de yavaş çalışıyor 2 gb ram de var alla alla". mac os u görsen ne diceksin acaba.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
o Dil: Tükç e yada TRK olarak başlatacaklar. yada Tkd(Tikilerin kullandığı dil).
İnş bir gün öğretmen olurum(3 -4 sene sonra) o zaman böyle konuşan olursa hangi dersi veriyorsam vereyim(çoğunlukla pc programlama olacak o ders ve pc de böyle konuşacaklar) dersimden geçirmem.
çift dikiş ata ata geçerler.
http://www.bilgisayarmuhendisleri.com/sayfa.aspx?s=92
vay anasını satayım be:D Ortama bak voleybol basketbol tenis sahamız var diyo:Bizim okula bile yok yaw:s
http://www.bilgisayarmuhendisleri.com/sayfa.aspx?s=92Üniversitedeki hayalimdi Microsofta girmek. adamlarda koca kampüs var. hele asp.net çilerin ortamını çok seviyorum. süper yaw. tahtaya alıyorlar karala allah karala. sonra notebook u alıp dışarıda çimlerin üstünde kod yazıyorlar.
vay anasını satayım be:D Ortama bak voleybol basketbol tenis sahamız var diyo:Bizim okula bile yok yaw:
Ama bir gün iş yeri açarsam 5 gün çalışma olacak cumartesi pazar yatış günü olacak. zorlamayacağım çalışanlarımı.
İnşallah bir gün.
Evet yahu. Ben yarın niye gidiyorum ki okula. Daha ders kaydımı bile onaylamadım :)
Üstten ders aldım 2 dene.Benim sivri zekalı danışman hocam onaylamamış onları.Sadece kendi derslerimi önermiş.Yahu alıcam diyorum yok vermem diyor resmen.Güvenmiyor mudur bana nedir.Ama alıcam kararlıyım.Bizim okul alışık değil böyle şeylere sanırım, hocalar felanda pek sıcak bakmıyor.Ne yapacan alıpta diyor. Ne yapacanı varmı?
Yarım dönem erken bitirsem.O yarım dönemde sınavlara çok pis hazırlarım ben kendimi.nerden baksanız 1sene önce başvurmuş olcam herşeye.Ama danışmanım izin vermiyor.
Neyse yarın olsunda gidip bir konuşayım.Neymiş işin kaynağı bir öğreniyim.
Selamlar Arkadaşlar www.ibrahimtoraman.net Sayfam nasıl olmuş görüşlerinizi alabilirmiyim