Hangi robottu o? :D:D:D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Haa doğru :D:D:D Psychonaut216 :D:D:D
Yok Samsun 216. Katran deposu.Samsun deyince,
Yurtta 6 kişinin zor barındığı bir odada 15 kişi birden samsun yakarsa ne hale gelinir bizzat yaşadım.üstelik sigaradan nefret eden biri olarak Bir koku bu kadar mı keskin, berbat olur.Hele üstüme sindimi illet olurdum.Niye içerlerki şunu anlamam.Gerçi bahsettiğim gün eğlence amaçlı yapılmıştı (!)
o sigaranın normalini içiyor babam.
216 içersen bir iki de birşey yapmaz kafa döndürür ama 1 hafta devam edersen günde bir iki kendine bağlar... aşırı derecede nikotin içeriyor.
Babam akıllanmadı sigara yüzünden sağ kolu şuan tam çalışmaz. oynatır ama güç gitmiyor hani motorun benzinini kısarsın yada oyuncak arabanın pili azalırda yokuşa doğru çekmez ya öyle işte. ağır kaldıramıyor. sigaradan geçtim ya Allah'a şükür.
_hEro yeni avatar almışsın:D:D Hayırlı olsun:D PcMaKeR sana da:D:D
Ben de diyorum Samsun 216 ne? Babam içerdi(hala içiyor) neyse ki içerde değil de balkonda-mutfakta filan.Mutfağa girince kusasım gelirdi,girmem gerekince nefesimi tutup girerdim.O dumanı soluyunca midem bulanırdı.Şimdi sigara gördüm mü yine o his geiyor aklıma daha bir nefret ediyorum sigaradan.Babama da bıraktıramadım gitti.20-25 yıldır içen birine bıraktırmak kolay değil tabi ama... bir bıraksa...
_hEro yeni avatar almışsın:D:D Hayırlı olsun:D PcMaKeR sana da:D:Sağol. Yavuz Çetin'in "Satılık" albüm kapağının kırpılmış hali.Kendisi benim için dünyanın en iyi gitaristidir.Harika soloları var ama işte yetişemedikki bir konserine gidelim.İntihar etmiş nam-ı diğer "Altın Çocuk".<
Of ya Service Pack 1 deli etti beni.Bir saatten fazla oldu başlayalı halen başladığı gibi.Ufacık bir ilerleme yok.
İşlemci kötü o yüzden diyeceğim,işlemci de iyi.
Kapatıp açtım yine başlattım.Şimdi %50'lerde ama IE açık sadece bu sefer 50'de takıldı:D:D
500 mb vardır da bedava yoktur:D:D Demo olarak FEAR'ın demosu veya DOOM 3'ün demosu varsa onları önereyim.Demoları var mı bilmiyorum.Korku en sevdiğim(ve ilgi duyduğum) tür değildir :D:D:D
http://www.gamershell.com/download_7059.shtml
DOOM 3 demo 471 mb.
Neyse kurdum şu pakedi sonunda :D.
Nasıl bir videoydu?İçeriği neydi?
videonun içeriği askerleri gösteriyodu arkada bi müzik vardı tmm videoya bişe demedim 1000.mesaj diye konu açtım içine öle 1000.mesajım olsun diye yazmadın içinde güzel şeyler vardı.Bazı dşünceler vardı siyasi dini ırki hiçbirşey içermiyordu ve 4-5 tane güzel yorum gelmişti 2-3 saatliğine çıktım geldim konu yok.Bnm bildigim konuyu kilitliyorlar bunlar tam silmişti çk sinirlendim yaw:S