jdownloader da dosya indiriyodum.Kontrol amaçlı bir baktım.554kb yazıyor.Kafam direk internet hızına gitti :) Meğer ne kadar indiğini gösteriyomuş.Yok yok ben bidaha dişçiye gitmeyim , daha iyi olacak :)
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
korkulcak ne var Serafin...en fazla format atarsın..böle şeyleri hep denemişimdir :)
BastıracağımBu Ben Böylece Flas'a Atıp Götürücem Ama Çzöünürlük Çok Yükse YaniResimler Büyük Bir Sorun Olurmu Söylesen Microsoft'u Tam GöğüsümünÜZerine Hizalarmı ???Hayır olmaz merak etme. Çözünürlüğün yüksek olması daha iyi.Ancak arkaplan rengini yoketsinler basarken.Yoksa net çizgilerle bir kare baskı olur.Kağıda küçük resin çıktısı alır gibi yani.
Arkaplanı photoshopta yoket bence yada söyle onlar yoketsin. png olarak kayıt edilirse tamamdır.
Hayır olmaz merak etme. Çözünürlüğün yüksek olması daha iyi.Ancak arkaplan rengini yoketsinler basarken.Yoksa net çizgilerle bir kare baskı olur.Kağıda küçük resin çıktısı alır gibi yani.Arkaplan Derken ??? CHİP LOGOSUNUNMU ?
Arkaplanı photoshopta yoket bence yada söyle onlar yoketsin. png olarak kayıt edilirse tamamdır.