Kim küfür sıralamış?
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Osman, belki haberin yoktur; bir saat kadar önce senin hesabından sürüyle küfür edildi forumda. Şikayet bildirdim hepsini ama not olarak da, "Senin üslubuna benzemediğini, senin bilgisayarındaki bir başkasının bu işi yapabileceğini veya hesabını kaptırdığını" yazmıştım. O mesajlar tabiatıyla silindi. Eğer haberin yoksa, durumu bir kontrol et, bilgisayarının başında değilken de üye olduğun yerlerden çıkış yap derim. Eğer sen yaptıysan da hiç yakıştıramadım.
Osman, belki haberin yoktur; bir saat kadar önce senin hesabından sürüyle küfür edildi forumda. Şikayet bildirdim hepsini ama not olarak da, "Senin üslubuna benzemediğini, senin bilgisayarındaki bir başkasının bu işi yapabileceğini veya hesabını kaptırdığını" yazmıştım. O mesajlar tabiatıyla silindi. Eğer haberin yoksa, durumu bir kontrol et, bilgisayarının başında değilken de üye olduğun yerlerden çıkış yap derim. Eğer sen yaptıysan da hiç yakıştıramadım.yok ne küfür ?????
BEN KÜFÜR ETMEDİM AMA KÜFÜR BENİM HESABIMDAN MIYDI ?emin misin ???Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 24 Ekim 2009 14:51
O zaman bilgisayarını senden başka kullanma ihtimali olanları kontrol etmelisin. Az önce bütün Chip Online'a bir sürü küfür edildi çünkü hesabından...
Evet, eminim...
tam saat kaçtaydı ?
küfürü nasıl ettiğimi benim özelimden bana msj atar mısın ?
ne küfürü ettiysem özelden msj yada resimle gösterebilir misin ?
Küfür yazsaydım ,bu zaman kadar çok kişiye yazardım :)
birisi şifremle kullanıcı adımı kullnarak küfür etmişte , bakalım ne olcak
Erhan ne yaptın t short iş
Abi Bu Gün Verdim Bakalım Nasıl Olucak :)
Adam Benim Dediklerimi Pek Kaideye Almadı :)
Yazdıracaklarım İYi Olacak Bakalım ama Bayaa Pahalı Oldu İlk Olduğu İçin Veriyorum Parayı :)
17,5 lira dedi Verdim Penyeyi Bembeyaz Yazacak Bakem :D
P.tesiye Gidip Alcam Fotoğrafını Yollarım Merak Etmeyin :)
Arkayada Kocaman MİCROSOFT yazıcak :)
Erhan ben sana ne dedim (10 Lira) unuttun mu yoksa...
esselamü aleyküm ve rahmatullahi ve berekatühü biadedi dekaikil eyyyamil firak......
(ayrı kaldığımız her dakika adedince ALLAHIN selatı selamı rahmeti ve bereketi sizin üzerinize olsun)
Bu konuda şöyle bir dolaştım, kaçırdığım anları toplayıp cevap yazayım dedim.
......Ne gitmesi ya, sormadan edemiycem nerden çıktı bu takıntı?Geçende benzer bir konu oldu orda da belirttim, hoşlanmadığımı, (yapanlar içinde) özenti konumuna girdiklerini de belirttim.
Bu takıntı bazı arkadaşlarımızda oluştu. Peki neden oluştu?
https://www.chip.com.tr/forum/dun ... _t108002_wp546.html
PcMaKeR'in mesajını inceleyin.düşünen düşünür !Birşey yapamaz elbette ama düşünmesi, seni öyle yorumlayıp, tanıması bile benim için önemlidir.
öle düşünenler sadece düşünür..başka birşey yapamaz , sen rahat ol :)
- Bu senin açından öyle olmaya bilir, herkes özgür ne de olsa...Serdar abinin gittiğini kim söyledi:)20 Eki 2005;
O heryerde :P
Çıkmak için birsürü sebeb var.Gerçekten bir sürü baba adam var şu forumda şahsen bende yakında çıkmayı düşünüyorum.Sadece girer haberlere bakar çıkarım yakında öle olacak büyük ihtimal çünkü eski havası yok
Bu tarihten bu yana bu foruma bağlı kalmış bir insan, bir anda nasıl kopsun.
- Çevrimiçi değilde, Gizli'den bir süre takip ediyordur büyük ihtimal.
"Çıkmak için birsürü sebeb var" bu sebeblerden bir kaçını yazar mısın?Time Only Knows
Time Only KnowsA Phan vid to the theme tune to the computer game 'Prince of Persia - The Sands of Time'. I can't really explain the story line, so here's the lyrics:Time, alone we bide our time
Never will we know if our love is true
At night I sleep and dream of you
Only to awake in my empty roomYou give me power
You give me reason
So, will you love me?
Time only knows, time only knowsYou give me power
You give me reason
So, will you love me?
Time only knows, time only knowsTime, and only by the time
Never will we know if our love is true
At night I sleep and dream of you
Only to awake in my empty roomYou give me power
You give me reason
So, will you love me?
Time only knows, time only knows.You give me power
You give me reason
So, will you love me?
Time only knows, time only knows.
http://www.youtube.com/watch?v=AVMpXzhzWZcSon Düzenleme: CapanQGLU ~ 24 Ekim 2009 20:49Düyanın saklanan 3 büyük Sırrı.!!
http://www.yazete.com/Dunyanin-saklanan-en-iyi-sirri_27446.html
Bu araba görenleri şakına çevirmiş=)
http://www.yazete.com/Bu-araba-g ... -cevirdi_27379.htmlÇıkmak için birsürü sebeb var" bu sebeblerden bir kaçını yazar mısın?
bazen konu belirtilmeden mesajlarınız silinebiliyor
Yöneticilerle asla tartışmaya giremiyorsunuz onlar herzaman haklı
Durmadan benim dediğim dediktir diyenler çok var(osman sana demiyorum)
bazı özel konularda var.DenetmenTeşekkür Sayısı: 56,606 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009loseface , özel ismin baş harfi büyük olur....dediğim dedik birisi değilimdir...tabi görüşüne saygım var..
yanlız güzel bi söz vardır..
Nasıl gözle bakarsan, öle görürsün....arkadaşlar kusura bakmayın bugün olanlar için...bi şaka kurbanı oldum..arkadaşım şifremle giriş yapmış ve küfür etmiş bazı kişilere..bu küfür edişinden sağolsun Süleyman. ilk söleyen oldu..sonradan hemen şifremi değiştirdim zaten..böle bir şaka emin olun bir daha olmaz...
küfür edilenler ,kusuruma bakmayın , üzgünüm...
loseface , özel ismin baş harfi büyük olur....dediğim dedik birisi değilimdir...tabi görüşüne saygım var..
yanlız güzel bi söz vardır..
Nasıl gözle bakarsan, öle görürsün....arkadaşlar kusura bakmayın bugün olanlar için...bi şaka kurbanı oldum..arkadaşım şifremle giriş yapmış ve küfür etmiş bazı kişilere..bu küfür edişinden sağolsun Süleyman. ilk söleyen oldu..sonradan hemen şifremi değiştirdim zaten..böle bir şaka emin olun bir daha olmaz...
küfür edilenler ,kusuruma bakmayın , üzgünüm...
Biri Afedersiniz Bayaa Eşek Şakası Yapmış ;
Ban Yemediğinize Şükredin