Doğru diyorsun mesela bugün Uzmanına Sorun kısmına ayar oldum.
Sen olmadın mı? Osman.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Doğru diyorsun mesela bugün Uzmanına Sorun kısmına ayar oldum.arada bana da öle oluyor..kime oldun söle bakalım :)
Sen olmadın mı? Osman.yaw konudan eminsin..diyorsun ki şunu şunu yap sorun çözülecek..bilmeyen birisi geliyor,
yorum yapıyor , gıcık oluyorum walla..birisi vardı teknik servis mi ne nickiydi..ona artık
empatim olmuştu..neyse ki gitti artık girmiyor :)
Osman AbiBU Konudaki İlgin İçin Teşekkürler ...ee ne alıcan ? ultimate derim ben :)
Arkadaşlar Mesaj Sayım 2000 Oldu Artık Foruma Giremeyeceğim Herkese Elveda Sizinle Olmak Güzeldi ...
Her ZAman Bilgisayarımın Sık Kullanılanlarında, Her ZAman Masaüstümün Sol Tarafındaki Kısayolda Olacaksınız ...
Beni Unutmayın ...
arada bana da öle oluyor..kime oldun söle bakalım :)Benim "Kaybol" dediğim şahıs, şikayetçi olan herhalde.yaw konudan eminsin..diyorsun ki şunu şunu yap sorun çözülecek..bilmeyen birisi geliyor,
yorum yapıyor , gıcık oluyorum walla..birisi vardı teknik servis mi ne nickiydi..ona artık
empatim olmuştu..neyse ki gitti artık girmiyor :)
Senin konudaki piskolojik empati vs. döndü, adam benim sorunum demedi. Ortaya kafasına göre yazılar atmaya başladı. Ben kaybol dedikten sonra daha da yazmadı :) küstü mü? ne...
Belkide şikayetçi olan o değildir.
Arkadaşlar Mesaj Sayım 2000 Oldu Artık Foruma Giremeyeceğim Herkese Elveda Sizinle Olmak Güzeldi ...Serdar Abi; Sağolsun bu da forumda moda oldu.Her ZAman Bilgisayarımın Sık Kullanılanlarında, Her ZAman Masaüstümün Sol Tarafındaki Kısayolda Olacaksınız ...
Beni Unutmayın ...
Mesaj sayısı söyleyen ben gidiyorum diyor, neyse yolun açık olsun ne diyelim.
Açık söyliyeyim, ben böyle şeyleri sevmiyorum. Özenti konumuna giriyorsunuz bence.
Ben seni fazla tutmayayım. Hayatında başarılar Erhan.
Benim "Kaybol" dediğim şahıs, şikayetçi olan herhalde.birisi senden şikayetçi olunca bunu nasıl öğreniyorsun ya anlamadım ?:)
Senin konudaki piskolojik empati vs. döndü, adam benim sorunum demedi. Ortaya kafasına göre yazılar atmaya başladı. Ben kaybol dedikten sonra daha da yazmadı :) küstü mü? ne...
Belkide şikayetçi olan o değildir.
gördüm senin kaybol yazdığını da unuttum konuyu :)
Çok Espritüelim Yaaaa ...
:D
Şaka Yaptım Bakalım Beni Kimler Seviyormuş Dedim :)
Sadece 2 Kişi :) CapanQglu ve Osman Bahçevan Artık Her Zaman Arkanızdayım Sevmeyen Biri Olsa Hiç Cevap Vermez Gidersen Git Çok Ta Umrumdu Der Göz Ardı Ederdi :)
Teşekkürler Saygılarımla ...
Çok Espritüelim Yaaaa ...Sevme olayına da geçelim.:D
Şaka Yaptım Bakalım Beni Kimler Seviyormuş Dedim :)
Sadece 2 Kişi :) CapanQglu ve Osman Bahçevan Artık Her Zaman Arkanızdayım Sevmeyen Biri Olsa Hiç Cevap Vermez Gidersen Git Çok Ta Umrumdu Der Göz Ardı Ederdi :)
Teşekkürler Saygılarımla ...
Bana dokunuyor böyle şeyler, tamam Serdar abi bu şekilde ayrılmış olabilir ama sadece bunu yapan Erhan değil bir kaç isim daha var.
Ben zaten gidiyorsunuz diye sevinmiyorum tam tersine ciddi morelim bozuluyor şuan mesela benim bünyem bu şakayı kaldırmadı al bakalım gönlümü nasıl alcan :)
Sevme olayına da geçelim.Şaka Yaptım Yaaaaa ...
Bana dokunuyor böyle şeyler, tamam Serdar abi bu şekilde ayrılmış olabilir ama sadece bunu yapan Erhan değil bir kaç isim daha var.
Ben zaten gidiyorsunuz diye sevinmiyorum tam tersine ciddi morelim bozuluyor şuan mesela benim bünyem bu şakayı kaldırmadı al bakalım gönlümü nasıl alcan :)Bak Seni Kırdıysam Böyle Olayım :
Seni Üzdüysem Böyle Olayım :
Seni Kırdıysam Böyle Olayım :
Seni Az Da Olsa Eğlendirdiysem Böyle Olayım :
Şaka Yaptım Yaaaaa ...Sen yeterki hep öyle ol. Ben hep özürünü kabul ederim. :)Bak Seni Kırdıysam Böyle Olayım :
Seni Üzdüysem Böyle Olayım :
Seni Kırdıysam Böyle Olayım :
Seni Az Da Olsa Eğlendirdiysem Böyle Olayım :
Osman, gönderdiğin kişi şikayet etmediği sürece zaten sorun yok, önceden dediğine göre için rahat olsun hiç birşey olmaz.
- Sen gece gelde biz daha çook laflarız.Son Düzenleme: CapanQGLU ~ 23 Ekim 2009 18:38