İyi akşamlar...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Ne demek istediğini anlamadım sayılır eğer anladığım gibiyse;
Bende kota problemi var o yüzden video izleyemiyorum.Hemde sadece benim mi mesaj yazmam gerek.
Sadece sen neden mesaj yazasın'ki...Valla inanmayacaksın ama hiçbirşey indirmiyorum video izlemiyorum sadece az resimlere bakıyorum ama kota artıyor.Video izlemedim,birşey indirmedim,güncelleştirme yapan programda yok ama kota geçen ay 5 GB'ı vurdu.Önceden normaldi kota ekranından şifreyi değiştirdim sonra interneti açınca mavi bir TT ekranı çıktı.Modemi bilgisayarcıya götürdüm şifreyi değiştirdi ve şifreyi biliyor.Ondan sonra artıp duruyor.Ne yaptıysak olmadı.İnterneti kapatıp açtırmayı deneyeceğiz.Çaresi varsa lütfen söyleyin
Kotalar daha yeni sıfırlandı, ne ara doldurdun.
Valla inanmayacaksın ama hiçbirşey indirmiyorum video izlemiyorum sadece az resimlere bakıyorum ama kota artıyor.Video izlemedim,birşey indirmedim,güncelleştirme yapan programda yok ama kota geçen ay 5 GB'ı vurdu.Önceden normaldi kota ekranından şifreyi değiştirdim sonra interneti açınca mavi bir TT ekranı çıktı.Modemi bilgisayarcıya götürdüm şifreyi değiştirdi ve şifreyi biliyor.Ondan sonra artıp duruyor.Ne yaptıysak olmadı.İnterneti kapatıp açtırmayı deneyeceğiz.Çaresi varsa lütfen söyleyinHangi antivirüsü kullanıyorsun şu an?
Kaspersky kullandım,Eset NOD32 kullandım,Panda kullandım,Şimdi Avira AntiVir...
Kaspersky kullandım,Eset NOD32 kullandım,Panda kullandım,Şimdi Avira AntiVir...Ücretli antivirüsler devamlı bir şeyler download ederler. Mesele ben de kotalı kullanıcıyım Kaspersky kullanıyordum, ağ izleyicisinden baktım saat başı 30 mb indiriyor, düşünsene 3 saat otursan 90 mb ayda...
Avira'yı bilmiyorum ama Premium ise Firewall özelliğinde ne kadar download ettiği yazıyor... Eset'te böyle bir şey yok...
Mesajını görmemişim.Avira Personal...
Kablolu değil ki...
Bugün BJK maçı var...Star'da şifreli mi?
BeşiktaşVfL Wolfsburg
Şampiyonlar Ligi
03 Kas 2009-21:45
H:Alberto Undiano Mallenco
S: BJK İnönü
rock sevenler dinlesin. Yoksa gelip bu ne yaw demeyin.
Beyler konu şarkıdan açılmışken biri bana Türklerden güzel şarkılar verebilir mi?
Arkadaşlar Plazma Tv Alcam Demiştimya Sonunda Geldi Ama Bir Sorun Var Ekranın Sağ Alt Kısmında Bir Piksel Nokta Kırmızı Bir Şekilde Yanıyor Bazende Yanıp Sönüyor Kafam Bozuldu Aradım Söledim Gelecekler Ben Yenisini İsteyeceğim Bir Sorun Çıkartırlarmı?
Şayet 3-5 Piksel Mevzusu Olursa İptal Edeceğim Almayacağım Bu Şekilde Film İzlenmez Gözüm Sürekli Oraya Kayıyor!
Ne Zaman Bişey Almaya Kalksam İllaki Bir Sorun Yaşıyorum :(
Arkadaşlar Plazma Tv Alcam Demiştimya Sonunda Geldi Ama Bir Sorun Var Ekranın Sağ Alt Kısmında Bir Piksel Nokta Kırmızı Bir Şekilde Yanıyor Bazende Yanıp Sönüyor Kafam Bozuldu Aradım Söledim Gelecekler Ben Yenisini İsteyeceğim Bir Sorun Çıkartırlarmı?sorun çıkartacaklarını sanmıyorum..ya hiç bakmadan monitör yada başka birşey alınır mı ?:)Şayet 3-5 Piksel Mevzusu Olursa İptal Edeceğim Almayacağım Bu Şekilde Film İzlenmez Gözüm Sürekli Oraya Kayıyor!
Ne Zaman Bişey Almaya Kalksam İllaki Bir Sorun Yaşıyorum :(
bi baksaydın alırken,inceleseydin ya...