Ahmet buradaki 89 mb lık dosyayı indir.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
hmm..kurmayı dene bakalım..dediğim gibi normal kur..hata verirse vista uyumluluk modunda kur bakalım..
windows 7 sürücü daha çıkmamış , şimdi gördüm :)
pardon :)
Adem , Ahmet e şiirler yazıyorum :)
değerini bil Ahmet :))
Kurmadan önce eski driverlerini kaldırmalısın.Güvenli Modda.Öyle yapmıştım. O zaman hata verdi. Görüntüleme donanımınız algılanamadı gibi bir şeydi. Ben de tekrar Windows Update'ten driverları alıp üzerine yüklemeyi denedim. Oldu bu sefer.Unutma Çünkü daha sağlıklı olur.
Öyle yapmıştım. O zaman hataverdi. Görüntüleme donanımınız algılanamadı gibi bir şeydi. Ben detekrar Windows Update'ten driverları alıp üzerine yüklemeyi denedim.Oldu bu sefer.overclock..bu işlere girme boşver :D:))
Bu hız aşırtmayla ilgili bir şey mi?bende o seçenek çıkmıyor ...aslında en iyisi çıkmaması..çünkü 2 güne kalmaz ekran kartının anasını ağratırım :)
overclockişte , sen nasıl bu sisteminden iyi performans almak için windows 7yükledin..onun gibi birşey..ati ekran kartın da iyi performans almakistiyorsan o ayarları oynaman gerekiyor..oynarken de tabiki dikkatliolman gerekiyor..yoksa bummmm ! :)
google sor istersen..ayrıntılı olarak cevap verir..
hmm..kurmayı dene bakalım..dediğim gibi normal kur..hata verirse vista uyumluluk modunda kur bakalım..Uyumluluk modunda driver yüklenemez. inf dosyasından windows onun hangi sürüme ait olduğunu anlar.
windows 7 sürücü daha çıkmamış , şimdi gördüm :)
pardon :)Adem , Ahmet e şiirler yazıyorum :)
değerini bil Ahmet :))
Osman yarın ne yapıyorsun sen.Gün boyunca pc başımı yani ?:)Biraz hava al,çık dolaş için açılsın.Okulda ki derslerini aksatma.
Senin iyiliğin için, yinede sen bilirsin.İleride gözlerinden (göz ağrısı) şikayetçi olma da ;)<benim iyiliğim için mi gerçekten :P
valla bugün okula gitmedim , evde de malum canım sıkılıyor..Arkadaşlar desen bi başka. :)
yahu Adem , windows 7 temalarında yorumunu gördüm..oraya sordum sana soru..Ama burayada sorayım.oraya pek gitmiyorsun galiba..
görev çubuğun ''START'' yazısı oldu mu ?
arkadaşlar bu windows 7 temalarında explorer değiştirmeyi bilen var mı ?
yoksa konu açıcam artık sıktı iyice ya
bakın burada Cem le bi türlü bulamadık :)
overclock..bu işlere girme boşver :Dbende o seçenek çıkmıyor ...aslında en iyisi çıkmaması..çünkü 2 güne kalmaz ekran kartının anasını ağratırım :)
overclockişte , sen nasıl bu sisteminden iyi performans almak için windows 7yükledin..onun gibi birşey..ati ekran kartın da iyi performans almakistiyorsan o ayarları oynaman gerekiyor..oynarken de tabiki dikkatliolman gerekiyor..yoksa bummmm ! :)
google sor istersen..ayrıntılı olarak cevap verir..
ati overdriver overclock değildir overclock için başka bir araç kullanırsın . bu kartın ağır yüklerde otomatik hız kontrolü yapmasını sağlar
Uyumluluk modunda driver yüklenemez. inf dosyasından windows onun hangi sürüme ait olduğunu anlar.çok sayıda bilgisayar da , sürücü yüklemiş birisine bunu demen yanlış bence :)yüklenirrr, her türlü yüklenir..şuanda bilgisayarımda uyumluluk modunda yüklediğim sürücü olsa yükleyip , göstereyim de , yok malesef..Ama başka bilgisayarlarda kendi gözlerimle gördüm..
Kısacası , bazı donanım sürücüleri uyumluluk modunda yüklenir , bazı donanım sürücüleri yüklenmez..
sürücüden sürücüye değişiyor :)
overclock hakkında tam bilgimiz yoksa lütfen kimseyi yanlış yönlendirmeyelim !!!1.benim bilgim sizi ilgilendirmez..
2.benimbilgimin doğru olduğu kanaatindeyim..yanlışsada cevabını sölersiniz..bubenim yada sizin konusu değildir..bu bilgidir..doğrusu sölenir..haklıveya haksız yoktur..
3.tam bilgi demişsiniz de biraz gezin söleinternet sayfalarını..tam bilgili kim var , kim yok bi bakın..+ diğerforumlarda ki laubaliliğe v.s buna bakın..sonra gelip benim bilgime lafsöleyin..
4.yeterince bilgili olduğum kanaatindeyim..bunu sorgulamak size mi kaldı ?
5.burada ortamı germeye ne sizin , ne de benim hakkım yok..bilgin yok gibi hakaret cümleler bir daha sölemeyin..vtune gibi yazılımlarla da yapabilirsiniz ama Ahmet in gösterdiği resimde ki gibi de yapabilirsiniz : )
ati overdriver overclock değildir overclock için başka bir araç kullanırsın . bu kartın ağır yüklerde otomatik hız kontrolü yapmasını sağlar
bazı kartlar bu resimde ki gibi , overclock yapılır...Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 24 Ekim 2009 00:18
Lafı niye üstüne alınıyorsun?
ortamı germek gibi bi amacımda yok sadece yanlışları birazcık düzeltmeye çalışıyorum
Senin bilginin veya benim bilgimin üstün olduğunu kimsenin bileceğini zannetmiyorum zaten
Birde ortalığa atalın herlafa atlamayın bence
;)
Oh be nihayet Guitar Hero World Tour'un kariyer modunu sonlandırdım diyordum ki,bir iş daha geldi.CAST filan da geçmişti ama... Sonu güzeldi(yani sanırım sonuydu,daha son geleni yapmadım.)
Lafı niye üstüne alınıyorsun?ee kime söledin..451. sayfa da Ali nin dediğine ,Halil in cevap verdiğine mi dediniz :P
ortamı germek gibi bi amacımda yok sadece yanlışları birazcık düzeltmeye çalışıyorum
Senin bilginin veya benim bilgimin üstün olduğunu kimsenin bileceğini zannetmiyorum zaten
Birde ortalığa atalın herlafa atlamayın bence
;)
bana sölediğiniz belli arkadaşım,
böle cevaplarla anca kendinizi kaldırırsınız..!yahuarkadaşım , madem ortamı germeye falan çalışmıyorsun ..tamam sus..kapatkonuyu..bu konu benim yüzümden bir kez kapatıldı..bir dahakapatılmasını istemem...siz kapatmasanız bile konuyu ben size karşıbirşey yazayarak kapatıyorum..uyar butonu koymuşlar , boşu boşuna mı yani :)
Adem bilgin var mı ya , explorer den ?
ben bu konunun kapatılması taraftarı değilim taraftarıolsam gelip buraye mesaj yazmazdım
Sadece bazı bilgileri düzeltmeye çalışıyorum
Bu foruma bu konuya iki üç kişi girmiyor belki google söylediğin mesajla alakalı bişe aratan biri bile bakacak mesajına ve yanlış birşey yapıp boş yere zaman harcayabilir.
Sadece uyarmak istedim yanlış bişe yapıpta o yanlışın üstüne gitmek en byük yanlıştır
Yine genel konuşuyorum lütfen üstünüze alınmayın