ee başka ne yapıcaz.. :D
Hayalet hoşgeldin bakalım.. :)
geri değilim.. :)
ee başka ne yapıcaz.. :D
Hayalet hoşgeldin bakalım.. :)
geri değilim.. :)
Bildiğin gibi, zaman öldürüyoruz.aynen zaman öldürüyoruz : )
Osman ben bu Yıldızlı Rep sisteminden birşey anlamadım.
272, 3, 55 Rep'in varmış, asıl kaç tane olduğunu nasıl anlıyacaz.
Herhalde 3, 55 değerlendikçe 272 biniyor.valla o mevzuyu bende anlamadım..Selçuk İslamoğlu çok güzel açıklamıştı bir konusunda ama anlayamadım ben..
Bu Arada [url=../kisisel/113662/]Ahmet Ertuğrul[/url]Abinin Sayesindede OPERA Kullanmaya Başladım Süper Birşey Gerçekten Biraz Yavaş Oda Nazar Boncuğu :)
Gençler ben 2 gündür windows 7 ile uğraşıyorum.daha doğrusu uğraşıyordum :)
Bir siteden ikon paketi indirdim ve kurarken komut ekranı açıldı.Sonuç sistem çöktü :))
Şimdi mesele şu ki ben win 7 yi xp üstüne program kurar gibi kuruyordum.Yani elimde boot lu dvd olmasına rağmen boot menüde dvd rom olmadığından.Ben şimdi dvd writeri boot menüsüne eklemek için ne yapmalıyım.İDE bağlantı gibi birşeyler okudum bu şekil bağlarsak boot eder mi.Ya da ne yapmalıyım.Usb ile mi kursam daha iyi olur.
Şimdi konu açıp sor demeyin buraya bişeyler yazarsanız ben gelince okurum.Xp den tamamen kurtulmak istiyorum :)
Gençler ben 2 gündür windows 7 ile uğraşıyorum.daha doğrusu uğraşıyordum :)Abi Anladığıma Göre Sorun Şöyle Halledebilirsin Öncelikle Bilgisayar'ın POWEr Tuşuna Bas Delete Tuşuna Bas (BİOS'A Gir Demeye Çalışıyorum :D ) Ardından Oradan Hepsine Bak En Sonundada Birinci Olarak Görünmesi İstediğini Ayarla DVD Yi Ayarla Yani Sonuçta Biosdan Boot Ekranının İlk Önce DVD Yi Çalıştımrmasına Ayarla (KArmaşık Gibi Görünüyor Yazı Karışık Çünkü :D )
Bir siteden ikon paketi indirdim ve kurarken komut ekranı açıldı.Sonuç sistem çöktü :))
Şimdi mesele şu ki ben win 7 yi xp üstüne program kurar gibi kuruyordum.Yani elimde boot lu dvd olmasına rağmen boot menüde dvd rom olmadığından.Ben şimdi dvd writeri boot menüsüne eklemek için ne yapmalıyım.İDE bağlantı gibi birşeyler okudum bu şekil bağlarsak boot eder mi.Ya da ne yapmalıyım.Usb ile mi kursam daha iyi olur.
Şimdi konu açıp sor demeyin buraya bişeyler yazarsanız ben gelince okurum.Xp den tamamen kurtulmak istiyorum :)
Ahmet benim konuda hatayı yazmıştım ya halen o hata devam ediyor..
tune up la değiştirsen :D
ben windows 7 temalarına yazdım konuyu :)