Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu

Adanalı.
06-09-2009, 21:53   |  #3776  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,336 mesaj

Aero'yu açmadın sanırım.

sonicc34
06-09-2009, 21:54   |  #3777  
sonicc34 avatarı
Yıllanmış Üye
328 mesaj
Alıntı: Tx3  

bide iyi bir ara birim one öyle ya kendimi xp kulanıyo sandım 2003 den kalma ara birimi xp kulanırken buna benzer bir temam vardı.
FF da chrome ye benzemeye çalışıyo sade bi arayüz için

Adanalı.
06-09-2009, 21:55   |  #3778  
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj

Evet 4.0 arayüzlerini görmediniz mi?

Adanalı.
06-09-2009, 22:03   |  #3779  
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj

Sen Chrome'nin neyini beğenmedin?

Adanalı.
06-09-2009, 22:32   |  #3780  
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj

Chrome'nin arabirimi sayfada IE8'den 2 kat daha az yer kaplıyor ayrıca senin Chrome'de bir hata var bende hiç öküz gözü gibi yazılar yok.

International Affairs
06-09-2009, 22:36   |  #3781  
International Affairs avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
4,659 mesaj
aynı sayfa sizce hangisi daha hoş yazı lar filamn öküz gözü gibi menüleri zayıf ara birim deyiştirilemi hani nerde benmi yanlış anladım yakınlaştırma hemen ie8 de el altında sekmelerin tepede olması iyi deyil dümeler filan zayıf techpowerup sayfayı aynı sürede açıyor bir farkıyor iyi çalışıyor ama ie7 ara birimi bile daha iyiydi. sevmedim ayrıca bir artısı yok eksikleri varken niye ie8 yerine onu kulanayım. tam ekran modunda kulanılmıyorda sadece osayfayı gösteriyor adres satırı menüler dümeler filan kullanılamıyor çok gelişmesi lazım çok...
İnternet explorer den kaliteli görüntü tarayıcı yok zaten free olarak...

Adanalı.
06-09-2009, 22:40   |  #3782  
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj

Tam ekran yanılmıyorsam Chrome 3 Beta'da düzeltilmişti.

Adanalı.
06-09-2009, 22:43   |  #3783  
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj

Ben 2.0 kullanıyorum.

_hEro
06-09-2009, 22:46   |  #3784  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Chrome okadarda kötü değil bence görüntü olarak.Sekmelerin yukarda olması gayet güzel olmuş bence.Yazıların büyüklüğün dede adres çubuğunda yazılı olan adres dışındaki hiçbir yazıya büyük diyemem.Hızlı başlat kısmı falan gayet küçük yani ideal olanı bence.Sayfaları büyltüp küçültme kısayolu ie ile aynı."ctrl+ +" yada "ctrl + -" şeklinde büyültülüp kültülebiliyor.Fazla menü,buton,yazı vs dense chrome daki gibi 2 çubukluk menüyü tercih ederimki ediyorumda.Ama tabiki performans dışındaki seçimler kişinin kendisine kalmış.Arayüz,görüntü vs leri tartışmak pekde doğru değil.Zevkler herkesde aynı olsaydı,herkes  aynı masaüstü duvarkağıdını kullanırdı diye düşünüyorum.

PcMaKeR
06-09-2009, 22:46   |  #3785  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj
Alıntı: ADEM-KAYA  
arkadaşlar aranızda NORTON 360 serial var mı?

Ö.M dan yollasın sevinirim.. teşekkür ederim..

birincisi norton serialle kırılamıyor.

ikincisi sana hiç yakıştıramadım.

üçüncüsü zaten özel mesajla istemişsin bilerek cevap vermedim işi foruma dökceğini bilseydim bu yazdıklarımı öm ile sana dönerdim.

Adem iyi biriyim. iyi birisin ama forum adminlerinden olsaydım foruma veda etmiştin.

kurallara uymasını öğrenin arkadaşlar. Diğer forumlara dönmesin ağız tadıyla konuşalım şurda...

Adanalı.
06-09-2009, 22:47   |  #3786  
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj

Ben zaten gördüğüm hataları hep Chrome yardım forumuna yazıyorum.

PcMaKeR
06-09-2009, 22:53   |  #3787  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj
Alıntı: Herrscher  
Chrome'a lazım olan tek şey iyi bir reklam. Başladı gibi de görünüyor Chrome'suz Youtube'a girin sağda ne yazıyor bakın.

Youtube da yazandan bana ne. Adam kendi sitesinden ie 8 indirtiyor. Muahahahaha. Sende gelmiş burda chrome havası atıyorsun. biz chrome u kullandık sallamadık.

chrome u firewall la izlemeye al bakam bi arama sonuçlarını nereye gönderiyor yada girdiğin sonuçları. hadi canım dene bakim bi.

windows 7 kullanıyorsan görev yöneticisini aç chromeu çalıştır görev yöneticisinden performans tabına gel en aşağıda Kaynak izleyici var. ağ kısmına gel chromu seç ve nerlere bağlantı kurduğunu izle bakalım.

mesajlarının birinde ie8 büyük demişsin dosya boyutu olarak. chrome da büyük arkaplandan dosya indiriiyor setup ı. Bilmeden atmış tutmuşsun.

Chrome u savunmak için chrome un daha çok ekmek fabrikası tüketmesi gerekir.

Arayüz olaran en sade arabilir ie 8.  tab ın oraya sağ tıklayın sadece adres çubuğu kalacak şekilde ayarlayın bakalım en fazla kim sadelik veriyor.

chrome un en hızlı olduğu site google. adam hafızasında tutuyor siteyi.

beta olan tarayıcıyı kullanmak ne kadar mantıklı gerisini siz düşünün ie 8 i bile betayken denemedim. en azından rc olmalı.

sisteminize gelecek zararlardan üreticiler sorumlu değildir sözleşmede her zaman yazar.

Kapalı Hesap (130880)
06-09-2009, 22:55   |  #3788  
Kapalı Hesap
1,418 mesaj
Ben zaten gördüğüm hataları hep Chrome yardım forumuna yazıyorum.
Hayalet 26
06-09-2009, 23:02   |  #3789  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj

Selamunaleyküm arkadaşlar.
Bakıyorum konu Chrome üzerine yoğunlaşmış.
Ben burda şu sonucu çıkartıyorum kendimce.
Kullanıcılar artık işi uyanıyorlar.
Cafcaflı,bol katkılı tarayıcılar artık karın doyurmuyor.
İnsanlar kalite ve işgörürlüğe daha çok önem veriyorlar.Doğru olanda bu bence.
Sade,hızlı,sorunsuz...

Not:PcMaKeR e katılıyorum.Serial ve crack türü şeyler istemek Chip forum üyelerine yakışmıyor.Bu işleri ya sadece pm yoluyla yapalım ya da böyle şeylerden uzak duralım en iyisi.

Adanalı.
06-09-2009, 23:10   |  #3790  
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj

Chromium yükledim biraz daha güzele benziyor demicem 2.0'ın aynısı bu sadece %100 Türkçe değil ve biraz daha performanslı.

Hayalet 26
06-09-2009, 23:19   |  #3791  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj
Adanalı.
06-09-2009, 23:23   |  #3792  
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj
Alıntı: PcMaKeR  

Youtube da yazandan bana ne. Adam kendi sitesinden ie 8 indirtiyor. Muahahahaha. Sende gelmiş burda chrome havası atıyorsun. biz chrome u kullandık sallamadık.

chrome u firewall la izlemeye al bakam bi arama sonuçlarını nereye gönderiyor yada girdiğin sonuçları. hadi canım dene bakim bi.

windows 7 kullanıyorsan görev yöneticisini aç chromeu çalıştır görev yöneticisinden performans tabına gel en aşağıda Kaynak izleyici var. ağ kısmına gel chromu seç ve nerlere bağlantı kurduğunu izle bakalım.

mesajlarının birinde ie8 büyük demişsin dosya boyutu olarak. chrome da büyük arkaplandan dosya indiriiyor setup ı. Bilmeden atmış tutmuşsun.

Chrome u savunmak için chrome un daha çok ekmek fabrikası tüketmesi gerekir.

Arayüz olaran en sade arabilir ie 8.  tab ın oraya sağ tıklayın sadece adres çubuğu kalacak şekilde ayarlayın bakalım en fazla kim sadelik veriyor.

chrome un en hızlı olduğu site google. adam hafızasında tutuyor siteyi.

beta olan tarayıcıyı kullanmak ne kadar mantıklı gerisini siz düşünün ie 8 i bile betayken denemedim. en azından rc olmalı.

sisteminize gelecek zararlardan üreticiler sorumlu değildir sözleşmede her zaman yazar.
1. Kaynak izleyicide Chrome görünmüyor.

2. Google Chrome'nin dosya boyutu IE8'den 3 kat daha azdır. İnanmıyorsan Gezginlerden Chorme'yi indir ve modemi kapatıp yükle bakiyim.<
3. IE'de herşeyi kapatınca aryüzün bir hiçliğe dönüşüyor ve bu durumda bile sadelik Chrome'ye anca yetişiyor.

PcMaKeR
07-09-2009, 00:28   |  #3793  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj
1. Kaynak izleyicide Chrome görünmüyor.

2. Google Chrome'nin dosya boyutu IE8'den 3 kat daha azdır. İnanmıyorsan Gezginlerden Chorme'yi indir ve modemi kapatıp yükle bakiyim.<
3. IE'de herşeyi kapatınca aryüzün bir hiçliğe dönüşüyor ve bu durumda bile sadelik Chrome'ye anca yetişiyor.

Bak bakalım kaç mb yer kaplıyor. IE system32 de de dosya tutuyor toplam 25 mb civarında . Benimle iddalaşma. Senin o indirdiğin setup arkaplanda bir daha download yapıyor.

bu ne bu gözlük mü kullanıyorsun belki camlarının ölçüsünü büyütmek gerekir! kullanmıyorsan zamanı gelmiştir. Yada şu var windows kullanmayı bilmiyorsun.

http://whois.domaintools.com/74.125.39.139   bu linke tıkla
IP Location: United States Mountain View Google Inc Resolve Host: fx-in-f139.google.com

niye google a bağlanıyorsun niye. ben direk microsoft.com a girdim niye. otomatik tamamlamaya gerek yok niye bağlanıyorsun. Zaten güncelleme için bir servis çalıştırıyorsun o devamlı google a bağlı.

Bunun yanıtını ver bana. yukarda 1 2 3 diye sayıp boş konuşmuşsun. al hepsini çürüttüm şimdi napacaksın.

Google niye zamanında firefox a milyonları döktü. çoğu kişinin nerelere girdiğini neler yaptığını tuttu. Google aptal mı beleş bir tarayıcı için milyonları harcasın. Şimdi chrome için ıkınıyor. Firefox a uygulanan onada uygulanıyor.

Ben mecburmuyum bilgimin gönderilmesine. Microsoftun kapı gibi sözleşmesi var ve kullanıcıların hiçbir bilgisi (ç)alınmıyor diye. ie içinde geçerli.

Ne iş.

Google ın oyuncağı olmak güzel değilmi. aynen devam o zaman. Hiçbir zaman chrome kullanmadım kullanmamda...

@Tx3
256 bit şifrelemeyi kıran duydun mu şimdiye kadar.

ie8 sana bunu veriyor ama web sitesi güvenliğini 128 bit ile şifrelemişse burda ie nin ve senin suçun yok. web sitesine atacaksın suçu.

Şimdi bu chrome saçmalığı için son yazımdır.

Normalde sabırlı bir insanım ama şu hasta günümde benimle kendi yanlışınızı üstün çıkartmak için kapışmayın attığınız bütün yanlış sonuçları çürütür acı bir şekilde yüzünüze vururum. Bu mesjları birçok kişi okuyor ve aaa bak chrome ii miş diyip sonra kurduklarında iş işten geçtikten sonra burası hakkında kötü düşüncekler.

Yanıtı verirken düşünün bunu.

International Affairs
07-09-2009, 00:59   |  #3794  
Yıllanmış Üye
4,659 mesaj

Serdar güzel paylaşımlar yapıyorsun erinmeden sağol...

PcMaKeR
07-09-2009, 01:23   |  #3795  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj
level 10 satışa çıktı sınırlı sayıda 690usd sanırım güzel kasa demi.

gördüğüm anda aşık oldum :P

sınırlı sayıda. BMW konuşturuyor. Thermaltake döktürüyor.
 https://www.chip.com.tr/forum/the ... 0-case_t125397.html

Alıntı: İnternational Affairs  
Serdar güzel paylaşımlar yapıyorsun erinmeden sağol...

Sağolasın Furkan sağolasın. şu boğaz şişmesi 4 gündür geçmedi eğer yarın doktor hemen göz gezdirip geçerse o sinirle ne yaparım bilmiyorum 4 gündür 2 elma yedim zor boğazımdan geçiyor su içiyorum boğazım yanıyor. 4 gündür çorba içilir mi...

o değil aşırı gerginim patlama noktasını geçiyorum bazen evdeki nesneler zarar görüyor. notebook kırılıyordu mesela şı google chrome yüzünden. bilgilerimi araklıyor buna hizmet diyor.

Yok dediklerim yanlış olsa tamam dicem ama hala üstünlük kurmaya çalışılıyor. Kurma yaw ben istemiyorum bilmesem anlat dicem ama sen başlamışken biz google chrome un kodlarını incelemiş websitelerinde test etmiş notumuzu vermişiz.

Beni ie 8 paklıyor gerisini para teklif edip kullan deseler yinede ie8 le değişmem...

Bu arada chipe 64 bit ie ile girecem bundan sonra reklam az oluyor. daha hızlı yükleniyor :Ç

şimdi test ettim harbi tak diye açılıyor :D eklentide çalıştırmıyor :D

Son Düzenleme: PcMaKeR ~ 07 Eylül 2009 01:24
International Affairs
07-09-2009, 01:33   |  #3796  
Yıllanmış Üye
4,659 mesaj

gördüğüm anda aşık oldum :P

sınırlı sayıda. BMW konuşturuyor. Thermaltake döktürüyor.
 https://www.chip.com.tr/forum/the ... 0-case_t125397.html

o değil aşırı gerginim patlama noktasını geçiyorum bazen evdeki nesneler zarar görüyor. notebook kırılıyordu mesela şı google chrome yüzünden. bilgilerimi araklıyor buna hizmet diyor.

Yok dediklerim yanlış olsa tamam dicem ama hala üstünlük kurmaya çalışılıyor. Kurma yaw ben istemiyorum bilmesem anlat dicem ama sen başlamışken biz google chrome un kodlarını incelemiş websitelerinde test etmiş notumuzu vermişiz.

Beni ie 8 paklıyor gerisini para teklif edip kullan deseler yinede ie8 le değişmem...

Bu arada chipe 64 bit ie ile girecem bundan sonra reklam az oluyor. daha hızlı yükleniyor :Ç

şimdi test ettim harbi tak diye açılıyor :D eklentide çalıştırmıyor :

şİİR GİBİ OLDU BU BÖLÜMKahkaha

Adanalı.
07-09-2009, 02:39   |  #3797  
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj

Bak bakalım kaç mb yer kaplıyor. IE system32 de de dosya tutuyor toplam 25 mb civarında . Benimle iddalaşma. Senin o indirdiğin setup arkaplanda bir daha download yapıyor.

bu ne bu gözlük mü kullanıyorsun belki camlarının ölçüsünü büyütmek gerekir! kullanmıyorsan zamanı gelmiştir. Yada şu var windows kullanmayı bilmiyorsun.

http://whois.domaintools.com/74.125.39.139   bu linke tıkla
IP Location: United States Mountain View Google Inc Resolve Host: fx-in-f139.google.com

niye google a bağlanıyorsun niye. ben direk microsoft.com a girdim niye. otomatik tamamlamaya gerek yok niye bağlanıyorsun. Zaten güncelleme için bir servis çalıştırıyorsun o devamlı google a bağlı.

Bunun yanıtını ver bana. yukarda 1 2 3 diye sayıp boş konuşmuşsun. al hepsini çürüttüm şimdi napacaksın.

Google niye zamanında firefox a milyonları döktü. çoğu kişinin nerelere girdiğini neler yaptığını tuttu. Google aptal mı beleş bir tarayıcı için milyonları harcasın. Şimdi chrome için ıkınıyor. Firefox a uygulanan onada uygulanıyor.

Ben mecburmuyum bilgimin gönderilmesine. Microsoftun kapı gibi sözleşmesi var ve kullanıcıların hiçbir bilgisi (ç)alınmıyor diye. ie içinde geçerli.

Ne iş.

Google ın oyuncağı olmak güzel değilmi. aynen devam o zaman. Hiçbir zaman chrome kullanmadım kullanmamda...

@Tx3
256 bit şifrelemeyi kıran duydun mu şimdiye kadar.

ie8 sana bunu veriyor ama web sitesi güvenliğini 128 bit ile şifrelemişse burda ie nin ve senin suçun yok. web sitesine atacaksın suçu.

Şimdi bu chrome saçmalığı için son yazımdır.

Normalde sabırlı bir insanım ama şu hasta günümde benimle kendi yanlışınızı üstün çıkartmak için kapışmayın attığınız bütün yanlış sonuçları çürütür acı bir şekilde yüzünüze vururum. Bu mesjları birçok kişi okuyor ve aaa bak chrome ii miş diyip sonra kurduklarında iş işten geçtikten sonra burası hakkında kötü düşüncekler.

Yanıtı verirken düşünün bunu.

Bu ne lan? Resmi gördüğüm anda okkalı bir küfür savurdum bir de ben bakiim dedim tekrardan bir küfür bu Chrome'dan son yazımdır.

Son Düzenleme: Adanalı. ~ 07 Eylül 2009 02:39
Psychonaut968
07-09-2009, 03:31   |  #3798  
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj

Batman:Arkham Asylum'un demosunu oynadım az önce,beğendim.Tam sürümünü de oynamak isterim.O değil de,tam da boss dövüşü başlıyor dediğim anda bitti,yapılır mı bu şimdi:D:D Bir de ölünce karanlık fonda Joker'in çıkıp dalga geçmesi de güzel.:D

PcMaKeR
07-09-2009, 07:39   |  #3799  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj

joker...

bu arada @Herrscher  noldu la :D

chrome u sütten çıkmış ak kaşık mı sandın.

PcMaKeR
07-09-2009, 09:17   |  #3800  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj
tekrar geçmiş olsun. ben iş olsun torba dolsun diye yazıyordum ama milet chrome diye tuturunca bi deneyim dedim bana göre deyil ben ie8 le mutluyum gerisinide salla gitsin.
buna bak:
http://www.thermaltake.com/produ ... rPlus/vh600lbws.asp

sonra burdaki fiyata bak.

http://www.hepsiburada.com/therm ... tid=bd850965#tablnk

Edit: ağzım açık kaldı :

armor plus :D (armor+) yuh. harbi zırh korumalı kasa gibi. bunun ilk çıkan versiyonunu boşken kaldırdım baya ağırdı...

Son Düzenleme: PcMaKeR ~ 07 Eylül 2009 09:26