64 bitlik bilgisayarda 32 bitlik işletim sistemi kurulu iken VirtualBox 64 bitlik sanal sistem çalıştırabiliyor, peki 32 bitlik bilgisayarda 32 bitlik işletim sistemi kurulu iken VirtualBox 64 bitlik sanal sistem çalıştırabiliyor mu?64 bitte sanallaştırma en iyi seviyede çalışır ve bütün işletim sistemi türleri çalışır.Pentium x86 makinede denemeyi hep unutuyorum. Ya da Celeron falan. Sayıları gitgide azalıyo haliyle. Herkeste çift çekirdek dizüstü...
32 bit,16 bit, 64 bit sanallaştırma.ama 32 bit te sadece 32 bit ve 16 bit çalıştırma yapılabilir.
32 bit 64 bit yazılımı sanallaştıramaz ayrıca çalıştıramaz...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
ipleri statik verirsen(elle ip girişi yaparsan görürler.)Tamam Abi Saol Ancak Bir Sorum Daha Var Aynı Anda Bu IP ve DNS leri Değiştirince İnternete Aynı Anda Bağlanırmı ?senin pc nin
10.0.0.5
255.0.0.0
10.0.0.2dns
10.0.0.2karşıdakinin
10.0.0.4
255.0.0.0
10.0.0.2dns
10.0.0.2
verirsen birbirine bağlanır.
internet iplerin 10 ile başlıyorsa bozar
ama internet iplerin 192 ile başlıyorsa bozmaz.
10 la başlıyorsa
192.168.0.5
255.255.255.0
192.168.0.2
dns
192.168.0.2
arkadaşının
192.168.0.4
255.255.255.0
192.168.0.2
dns
192.168.0.2
böyle yaparsın.
world_pc A.S.
Korktuğum başıma geldi ve hasta oldum.Başım ağrıyordu geçti.Sonra öksürmeye başladım iki gündür öksürüyorum.Dün de ateşim çıktı.İlaç,duş,uyku derken ateşi düşürdüm ama öksürmem geçmiyor.Nefes alınca boğazım karıncalanıyor ve öksürüyorum.Boğazımda bir acı hissediyorum öksürünce.Bir-iki gün daha devam edeyim ilaca,olmadı doktora gideceğim.
Korktuğum başıma geldi ve hasta oldum.Başım ağrıyordu geçti.Sonra öksürmeye başladım iki gündür öksürüyorum.Dün de ateşim çıktı.İlaç,duş,uyku derken ateşi düşürdüm ama öksürmem geçmiyor.Nefes alınca boğazım karıncalanıyor ve öksürüyorum.Boğazımda bir acı hissediyorum öksürünce.Bir-iki gün daha devam edeyim ilaca,olmadı doktora gideceğim.
Geçmiş olsun Eğer Geçmez İse Doktora Gitmeyi Aksatmayın :)
İyi Günler ...
Selam.
WolfTeam oynuyorum bu aralar.Online FPS.Çok zevkli bir oyun.Oyun Türkçe.
Oyun Team Deathmatch diyebileceğimiz ölüm oyunu,ele geçirme gibi modlara sahip.Ve istediğiniz an kurda dönüşebiliyorsunuz.Kurtlar hızlı,yükseğe zıplıyor,100 ekstra canları var ve duvarda yürüyebiliyor.Pençeleri çok hasar veriyor.Ama uzun mesafeli saldırıları yok.
Yok böyle birşey herkes izlesin :)
belcikadaki cilgin turkler
Başka bir video :)
Chip blogdaki farkı gördünüzmü ? arama yeri eklenmiş :)
Osman aldığın hata şu. İşlemcin 32 bit ve windows 32 bit olduğundan 64 bit windowsu sanallaştıramazsın. sonuçta 64 bitlik bir yazılım. 64 bitlik bir yzılımı çalıştırmayı dene aynı hatayı alacaksın.Benim işlemcim zaten 64bit...Aşağıdaki ekran görüntüsü 64 bit destekli işlemcisi olmayan makinaya 64 bit yazılım kurmaya kalktığında da alınıyor sadece sanllaştırmada değil.
64bit olan sistemime , 64bit sanal işletim sistemi kuramadım...ubuntu 64 indirdim o da kurulmuyor..Ama 32bit sanal işletim sistemlerinin hepsini kurdum..
Of ya.Ateşim yükselmeye başladı.Öyle aşrı yükselmiyor ama 37.6'yı geçti mi duşa giriyorum.İlaç içtim,1 saat uyudum,3 kez duşa girdim.Şimdi 37.Başımda en ufak bir ağrı yok.Öksürme ve hapşurma var.Bakalm yarınki duruma göre bir doktora örünsem iyi olacak.Atletle duruyorum şu an.Isı en çok baş ve ayaklardan kaçıyorumuş,yarım saate bir yüzümü buz gibi suyla yıkıyorum,ayaklarım donuyor yürürken ama ateş düşsün de hepsine razıyım.
Benim işlemcim zaten 64bit...32 bit sistemde işlemci ne görünür biriniz bana anlatsın!64bit olan sistemime , 64bit sanal işletim sistemi kuramadım...ubuntu 64 indirdim o da kurulmuyor..Ama 32bit sanal işletim sistemlerinin hepsini kurdum..
kuramadıysan 64 bit altında 64 bit sanallaştırma o senin sorunun ben paşalar gibi birçok 64 bit sistem çalıştırdım...