Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Bak Gaza Gelcem ORtalığı Karıştırıp 30 Sn de yapıcam ...Herkese İyi Geceler Azcık iYatayımda 2D Oyun Oynayayım...
PSP miz Yok :S Yakında Almayı Düşünüyoum Yada Lap TOP ...
çaybardağına koyup yapılan çorba 15 saniye. sıcak su doldur. üstüne boşalt karıştır iç. hahaha öğrenciliğimde sabahları yapardım. soba üstünde su her daim sıcak olunca .D:D:D hadi kır rekorumu.
:D o biraz zor. bir anda sucuklu yumurta, çay ve ekmek kızartıyorum. geçemezsin beni :D
neapçan 2d ? ps den uzak dur derim. grafikler iğren ç görünüyor. 3000 de daha düzgün.
kırdım :D 10 saniye. uçtum ortalığı yıktım. çaydanlıktaki suyu döktüm , çorbayı boşalttım, elimle kapatıp karıştırdım.
çaybardağına koyup yapılan çorba 15 saniye. sıcak su doldur. üstüne boşalt karıştır iç. hahaha öğrenciliğimde sabahları yapardım. soba üstünde su her daim sıcak olunca .D:D:D hadi kır rekorumu.
10 saniye ciddiyim. gaza geldim. uçtum.
Benim kasa değil Allah'a şükür. Bir arkadaşın. Evinde çalışmıyordu. Keşke prizde sorun olsa Serdar. Bizim dükkana getirdim ve orada da denedim. Olmadı yine. Yarın son deneme olarak ekran kartını benim kasaya bağlayacağım. O zaman daha kesin bir şekilde belli olur. Bakalım hayırlısı artık.
Atayım harbiden.
Yarın belli olacak artık sorunlu parça. Garantiye yollarız artık duruma göre.
Fakat şunu ifade edeyim:
Arkadaşın anakart MSI P45 Neo-F. Benimkine denk bir model. Gigabyte'ın katı kapasitör kullanımında malzemeden kaçmadığını, kalitelisini kullandığını biliyoruz.
Mesela MSI anakartta remleri tutan ekran kartı tarafındaki tırnaklar neredeyse ekran kartına temas ediyor ve remleri çıkarması oldukça zor bu yüzden. Anakartın tasarımını zaten pek beğenmedim.
Eğer aynı şekilde benim bilgisayarım sürekli yeniden başlıyor olsaydı, üçüncü denemeden sonra anakart BIOS'u fabrika ayarlarına döndürürdü. Nereden mi biliyorum; "overclock" denemelerimden. Diğerinde bu olmadı ne yazık ki, BIOS pilini çıkarmak zorunda kaldım...
Çözebildinmi ? Süleyman abi :D
Bakamadım henüz. Şu an müsait değil ortalık bu iş için...
İyi günler Mustafa. Hoşgeldin. :)
Kısa bir süreliğine yokum service pack2 en sonunda yüklendi kuruyorum :) Tahminen kaç saat sürer
Daha demin kurulurken elektrikler gitti amma kızdım :)
Offf yükleme bitti Sp2 yüklenmedi ben bu Microcan a ne diyim ?
Sağolasın Mustafa. Bekliyoruz bakalım geçmesini. :)
Selamunaleyküm arkadaşlar,nasılsınız bakalım.
Süleyman,Mustafa ikinizi de biraz kırgın gördüm,geçmiş olsun (nerden görüyorsam artık :D )
Aman dikkat edin ortalık hastalıktan geçilmiyor,bol bol sıvı ve meyve tüketin arkadaşlar...