Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
arabaya bende ondan taqktırsam :D
babamın arabaya.
[url=http://www.sinema.com/film/galeri/2642/leon-sevginin-gucu][/url]
Yönetmen Luc Besson
Senaryo Luc Besson
Müzik Eric Serra
Görüntü yönetmeni :Thierry Arbogast
Tür:Aksiyon, Dram
Yapım:ABD
Dil:İngilizce Yapımcı Firmalar:Gaumont International, Les Films du Dauphin
Leon; (Jean Reno) tek insani ilişkisini çiçeğiyle kurabilen, pek konuşmayan, siyah gözlüklerinin ardındaki insanı saklayan bir tetikçi. Matilda; (Natalie Portman) ailesi manyak bir narkotik polisi tarafından katledilen 12 yaşında bir kız. Ve tetikçiyi himaye eden bir mafya babası. Ailesini kaybeden Matilda kapı komşusu Leon'a sığınıyor, tetikçiye aşık oluyor ancak bir süre sonra Stansfield'la (Gary Oldman) karşılaşıyor. Sicilini kirletmeye niyeti olmayan Stansfield, New York Polis Teşkilatıyla birlikte bu iki temiz insanı öldürmek için ant içiyor. "Nikita", "Atlantis" gibi filmlerin yönetmeni Luc Besson'un, Manhattan'ın kalabalık sokaklarında Paris'i aradığı filmi ülkemizde de çok beğenilmişti.
Açıkçası cod 6 hayatımda oynadığım en iyi oyun diyebilirim zevk verme açısından...Ama senaryo eksik gibi bi de ordan oraya atlayıp duruyoruz o canımı sıktı en büyük eksiğiyse çok kısa yüklediğim gün bi kaç saate bitirdim biraz daha uzun olsaydı keşke...
sürttürürz arabayıı, babamda aa :D bilmiyorum ;d.
Açıkçası cod 6 hayatımda oynadığım en iyi oyun diyebilirim zevk verme açısından...Ama senaryo eksik gibi bi de ordan oraya atlayıp duruyoruz o canımı sıktı en büyük eksiğiyse çok kısa yüklediğim gün bi kaç saate bitirdim biraz daha uzun olsaydı keşke...Evet Bende En Çok Zevk Aldığım Oydu ...Ama Cod 6 Daha İyi Olacak Gibi ... Daha Denemedim :S ...<
Cod 6 yazdım zaten yani düzelttim:) Bu arada konuya abone oldum dakka başı mail geliyo:D Mail rekoru kırcam ben de
Okula gider 2 ay bakmam msn ye gelinceye kadar baya bi birikmiş olur heralde...:)
[url=http://www.sinema.com/film/galeri/2642/leon-sevginin-gucu][/url]
Yönetmen Luc Besson
Senaryo Luc Besson
Müzik Eric Serra
Görüntü yönetmeni :Thierry Arbogast
Tür:Aksiyon, Dram
Yapım:ABD
Dil:İngilizce Yapımcı Firmalar:Gaumont International, Les Films du Dauphin
Leon; (Jean Reno) tek insani ilişkisini çiçeğiyle kurabilen, pek konuşmayan, siyah gözlüklerinin ardındaki insanı saklayan bir tetikçi. Matilda; (Natalie Portman) ailesi manyak bir narkotik polisi tarafından katledilen 12 yaşında bir kız. Ve tetikçiyi himaye eden bir mafya babası. Ailesini kaybeden Matilda kapı komşusu Leon'a sığınıyor, tetikçiye aşık oluyor ancak bir süre sonra Stansfield'la (Gary Oldman) karşılaşıyor. Sicilini kirletmeye niyeti olmayan Stansfield, New York Polis Teşkilatıyla birlikte bu iki temiz insanı öldürmek için ant içiyor. "Nikita", "Atlantis" gibi filmlerin yönetmeni Luc Besson'un, Manhattan'ın kalabalık sokaklarında Paris'i aradığı filmi ülkemizde de çok beğenilmişti.Herkes İzlesin Bunu Film Gerçekten Çok Güzel İzlediğim En İyi Film ...
Arşiv Yapmaya Başladım, Film Arşivi ...
Şu anlık ;
Hızlı Ve Öfkeli 4 Londra Takibi
Soldaki Son Ev
Osmanlı Cumhuriyeti
Benim arkadaşın harddiski bir terabayt ve yarısından fazlası full film ve müzik.
Bu arada 1-2 dakka geçti mail 0 dan 11 oldu böyle giderse 1000 i ben de bulurum:D