Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Call Of Duty MW 2 yi araldan sipariş ettim.
niye
oyunu oynadım.
gelmiş geçmiş en iyi oyun statüsüne girdi benim için.
direk abimgilin oraya gidecek oyun bende indirilmişi var.
Oyunu mutlaka oynayın. Laptopumda çalıştı. Heyt beee..
O dağa tırmanma varya videolardaki bir sağ mous bir sol mouse hele kar motoruna binmesi öffff öfff.
Bu oyunu oynamayan ben oyun oynadım demesin.
Oyunu ilk başladığınızda size oyun zorluğunu seçtirmiyor. oyunda eğitim veriyor ne kadar iyi o kadar zor seçenek. bana regular verdi altını seçtirmedi.
Hele rusyada havaalanı basılan bölüm abooo manyak manyak... Kesin alın oynayın ne yaparsanız yapın oynayın. bu oyun Activision a milyarları kazandıracak. Oyun süper süperrr.
Alacağım ne olursa olsun.Para biriktiyorum:D
Orijinal alınmayı en çok hakeden oyunlardan birisi benim için.
Azımın suları aktı Serdar abi :)
Valla şimdi almaya gidiyorum Serdar Abi
http://www.izlesene.com/video/oy ... eplay-video/1071244
call of duty 6 modern warfare 2 gameplay video
modern warfare 2 oyun videosu kesinlikle izleyin
ben indirmiyorum :):)indirmeyide düşünmüyorum :):)
Tam 9. saniyede birisi geçiyor ve neden helikoptere doğru bakma ihtiyacı duymuyor? Köprünün altından geçtikten sonra geri gelirken o direklerin kablolarını kopartması gerekmez miydi? Veya o direkleri yıkması geremez miydi?
Güzel fake olmuş gerçek gibi :)
http://www.izlesene.com/video/oy ... eplay-video/1071244gerçekçi olmuş gerçektencall of duty 6 modern warfare 2 gameplay videowww.manyaklar.org
call of duty 6 modern warfare 2 gameplay video
modern warfare 2 oyun videosu kesinlikle izleyin
ben indiremiyorum ya benim pc çalıştırmıyor :(:(
Ne torrenti ne torrenti megaupload dan 9 parça link. iki orjinal iso. şimdi halamgilden geldim.
1600 * 1024
8x aa
Extra detail.
bir güzel oyun bir güzel. 3 gün sonra abimin elinde orjinali olur. nasıl kıskanıyorum keratayı. full detay oynar.
directx9 ile yapılmış böyle bir oyun görmedim crysise kafa tutuyor. crysis ne ki be. olum bu activision ve inifity vurdu parayı emin olun birçok ödül alır bu oyun.
Öyle bir senaryo varki ağzınızın suları akması doğal benimki oyunu oynarken açık kaldı çeşme gibi akıyor.
yukarda dx 11 demiş biri dikkat etmedim. tabi elinde patlardı activisionun oyun. dx 9 u bilerek seçmişler. ama bir detay var öff. hele ilk görevde afdanistanda uçaklar bombalamadan önce askerler telefonlarını çıkartıp koca binanın yıkılışını telefonlarına çekiyor koptum orda.
Bu oyunu oynamayan kalmamalı manyak birşey. hay şöyle kampanyalar yapsalar 3 alana 150 tl gibisinden üç kişi alacak 50 tl. windows 7 için para ayırıyordum gitti %30 u neyse sağlık olsun. oyun süper laptopu götürcem bayramda abimgilin eve multi player ile oynarız.
cracklide mp sorunluymuş kim takar orjinali olunca. yarın birkaç resim atayım halamgilin makinadan çekip.