Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Abi Onu Alacağına Beni Al :D
100 kişi önemli değil bir tane başvuru var en komiği.
biz developer arıyoz kız başvurmuş mesleği muhasebe. görevi veri girmek.Ben Hem Veriye Girerim Hem Adama Girerim, Dalarım Senin Koruman Olurum (Nasıl Olsa Bayanlar Erkekler Kadar Güçlü Olmayabilir)
ŞAKA !
Ayrıca Bilgisayardan Bayaa İyi Anlarım Diyebilirim Bayanla Beni Karşılaştırınnn :)
Yarın Okuldan İzin Alıcam Dinleneceğim :9 Bu Gün Biraz Uzun Süre Oturayım ...
MEDIA CENTER'DA TÜRK KANALLARINI VE DIGITURK EN SON EKLENEN VE EN SEVILEN FILMLERINI IZLEME !!! TAMAMEN YASALDIR !!!
Öncelikle Anlatım İçin Hakan Işılak'a teşekkürler ...
Eğer daha önce internet üzerinden canlı televizyonizleme imkanı bulunduysanız; istediğiniz kanalı bulmak için site sitegezinmekten, seyir esnasında yaşadığınız donma problemlerinden vegörüntünün kalitesiz olmasından dolayı şikâyetçi olduğunuzu duyar gibi oluyorum.
Windows 7 ile beraber gelen yeni özelliklerden biri de Internet TV özelliği. Bu özellik sayesinde bilgisayarınızdaTV kartı olmadan ve üçüncü parti bir yazılıma ihtiyaç duymadan, MediaCenter üzerinden canlı olarak televizyon izleyebilmeniz artık mümkün.İhtiyacınız olan tek şey uygun hızda bir internet bağlantısı ve aşağıdaanlatacağım kurulumu bilgisayarınıza yapmanız.
Kurulumageçmeden önce altını çizmek istediğim bir nokta şu olacak. NormaldeMedia Center >> TV >> Internet TV menüsüne girerek birçokyerli ve yabancı kanalı buradan izleyebiliyor olmamız gerek. Fakatbaktığımızda Internet TV seçeneği diye bir seçeneğin olmadığınıgörüyoruz. Çünkü bu özellik şu an Türkiye dahil olmak üzere bütünülkelerde kullanılabilir değil. Bu kurulumları yapmamızın bir nedeni debu aslında. Kurulumları yaparak kanalları kendimiz tanıtıyoruz veizleyebiliyoruz.
1. Buradan kurulum için gerekli dosyaları indireli m.
2. İndirdikten sonra 4 farklı kanal için 4 farklı kurulum dosyasıyla karşılaşacaksınız. Bunları teker teker kuruyoruz.
3. Media Center >> Ek Özellikler menüsüne girdiğimizde,kurulumunu yaptığımız kanalların listesini artık burada görebiliriz.İyi seyirler...
Şu an NTV, NTV SPOR, CNBC-E, NTV RADYO, POWERTURK, ALEM FM ve DIGITURK kanalları izlenebilir durumda. Sanıyorumönümüzdeki günlerde diğer kanallar içinde kurulumlar gelmeye başlar.
Resimlerin Tamamı Benim ...
Harbiden hee ! E-postadan ulaşamayan ö.m atıyor geçen bir kız başımı yedi
Babamı arayacağım hangisiyle arayım. :)
Bumu?
Bu mu ?
Şaka şaka :) ...
Ne dediğini anladım desem yalan söylemiş olurum.
Nerden çıktı bunlar?MSN açılınca mı?
bi matematik kitabı öbürüne ne demiş ?
çözülecek çok problemimiz var.
1. sınıf şakası :D
ha gayyret :D devam beyler
Teşekkürler Erhan.
Win7 konusunda açılmıştı ama ufak ayarlamalar yapmak gerekiyordu.Uğraşmamıştım.Bu daha kolay oldu.NTV SPOR yeter zaten:)
Digitürk ise tabiki sandığınız gibi değil.Sadece digitürkün ücretsiz sunmuş olduğu tekrar amaçlı gösterilen birkaç film var.İnternetten indirip izleyin daha iyi.
Bugün canım hiç soru cevaplamak istemiyor...
Teşekkürler Erhan.Abi O Win 7 Kategorisinde ABD'nin Kanallar Var Bunda Hem DİGİ TURK HEMDE Türk Kanalları Var :)
Win7 konusunda açılmıştı ama ufak ayarlamalar yapmak gerekiyordu.Uğraşmamıştım.Bu daha kolay oldu.NTV SPOR yeter zaten:)
Digitürk ise tabiki sandığınız gibi değil.Sadece digitürkün ücretsiz sunmuş olduğu tekrar amaçlı gösterilen birkaç film var.İnternetten indirip izleyin daha iyi.
Süleyman Abi Ben Bi Hatadır Neredeyse Hiç Bir Şey Cevaplamıyorum :) Ama Sen Nasıl Bıkmadın Hayret Ettim Valla Her Gün Soruyorum Kendime :) (Abi Yanlış Anlama Karşılaştırma Yapmıyorum Yaparsam Beni Linç Etseniz Makbuldür :))