Bu Arada AleykümEsselam
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Olumm 1000 tl kim vercek bunlara hemi de Chip forumda :)
Gel adam gibi anlaşalım senle 400 kağıda sistemi komple alırım paran peşin hediyelerin sende kalabilir.
Üstelik yarın gelip kendim tık hemen alıcam Mahalıca O.K :)
Yok birader kalsın senle anlaşamıyacaz anlaşıldı :)
Yalnız yarın gelip de abi tamam 400 e vercem al dersen almam ona göre :)
Teklif var ısrar yok...
Ulen benle tanışma fırsatını da kaçırıyorsun bida nerde benim gibi cool adamı görücen :)
Almıyorum
Tanışma işine gelince ben hayaletim sağım solum belli olmaz Erhan bi bakmışın tak.. karşındayım :))
monitor hariç 600 tl ye o sistemi toplarım hatta 500 e :P
ver Hayalet 26 ya kurtul :P
50 hdd ye sayarım.
50 rame.
40 anakarta.
işlemciye sıfır parası veririm çünkü işlemci asla bozuk olmaz. 120 tl işlemci işler.
monitörü at Türk malı ama çin yapım.
Abi 400 tl bile çok.
Düştü düştü yetişen alıyor batan geminin malları :))
PcMaKeR 400 tl bile çok diyo gördün mü Erhan ben senin güzel hatırın için vermiştim ama tabi ki mal senin bu paraya satmak zorunda değilsin..
Hayırlı işler sana umarım müşteri bulursun...
Koçum vazgeç satmaktan ayır bir köşeye büyüyünce ben bu pc ile geliştirdim kendimi dersin.
bin tl de fiyat çektim güldüler demezsin en azından. Ticaret kafası yok şuan sende. yerinde olsam ben bile satmam.
Ne oldu ben notebook u 2.8 bin tl ye aldım zamanında elden taksitle. şimdi bin tl ye zor satıyorum. Sen onu ancak cahil birine satarsın o adamda başkasına sorar nasıl ii mi almışım diye. bilen adam kazıklanmışsın diyince arkadan küfür eder bela okur o paradan hayır gelmez.
Ücretsiz destek te mi sağlıcan 7/24. taş çatlasa 750 tl eder ordaki saydığın herşey... Boşuna ıkınma fıtık olma sonra.
bunun ksk lisi yok mu :D:D ksk lisini isterim :D:D
Ben KaaN96 ile tanışmayı çok isterdim hayranıyım ya onun! ()