bu resimler sonuna kadar gerçektir. photoshop fln değil. vikipedi dende gerçek oldukları kanıtlanmıştır.
hubble uzay teleskobu;
ile çekilmiştir.
bu resimler sonuna kadar gerçektir. photoshop fln değil. vikipedi dende gerçek oldukları kanıtlanmıştır.
hubble uzay teleskobu;
ile çekilmiştir.
bunuda koyayım;
large magellanic cloud
nasıl resimdir len öyle onlar.bende şaşkınım abicim vallahi :) soğuk kanlı konuşuyordum önce ama
Allah Allah dedirtti valla ha.
Vay bea. öyle bir göze sahip olmak isterdim km lerce uzaktaki olayları. kaç milyon km artık orası muamma.
böle yerler var, ama uzayda hayat bulamadılar.Son Düzenleme: alien_fx ~ 20 Kasım 2009 20:54
ya benim bi arkadaş illede wifi kullandığını iddaa ediyo,ne yapsamda kullandığının wireles modem olduğuna inandırsam?Benim Arkadaşta Şöyle Diyor " Benim Bilgisayar Senin Bilgisayardan Daha İyi Diyor :D "Onun ki P4 3,00GHz 1,5 GB Ram Ati radeon x700 80 GB HDDBenimki C2D E7200 2,53GHz Ati Radeon X1550 250 GB HDDYere Yattım Gülmekten :D Onun İşlemci Hızı Benden Daha Hızlıymış Hızlı Olsa Nolacakkk :D
resimler gerçektende süper
Bu arada cod mw2 yi bitirdik dün çocuklarla.
sonu süper süper.
hele bıçağı atınca gözünden kanlar aktı böyleee. price 9 canlı. kesin cod 9 da ölür o adam.
ama sonu yokmu sonu. oyunu yapanlar geçerken öyle bir sahne hazırlamışlarki mutlaka oyunu bitirince izleyin 10 dk izledim resmen...
:D bu bilmeyipte pc uzmanı gibi konuşanlar beni öldürcek ya,bugün teknosaya gittim pclere bakıyorum ekran kartı 512mb, işlemci core2 duo çift çekirdek ,ram 4 gb, bunlar yazıyo özelliklerde, halimiz içler acısıEvet Ya Benim Arkadaş Var Sınıftan Esprilerimi Çalıo Hocaya Diom Hocam Arkadaşın İşlemci Isındı Şimdi Makine Resetleyecek Fazla Yüklenmeyin Arkadaşa Diom Tenefüste Bişi Oluo O Sap Da Dio Hocam Bana Yüklenmeyin İşlemcim Isınıo Dio Bende Soruom İşlemci Ne Die Oda SAp Gibi Kalıo :D </p
Ya Birde Şöyle Oldu Söleyim Dedim :D
Şimdi Türkçe DErsinde Hoca Sordu Betimleme Ne Die ben Dedim Grafik İşlemcileri İyi Olanların Okunan Metni Sanallaştırıp Beyninde Grafikleri Yüksek Olarak canlandırması Anı Yaşaması Dedim :) Sonra 2 Hafta Sonra Hoca Tekrar Bu Diğerine Sordu Oda Dedi Grafiği İyi Olanların İşlemcilerini Oynatıp Sanallaştırıp Sonra Okuması Dedi Öldüm Hoca Kırıldı Hoca İyi Ki Anlıyor Pc den Yoksa Espri Boşuna Giderdi :D