Elektrik Faturası öderiz TRT e %1 gibi birşey kesilir.Tabiki.Benim arkadaşımın babası İçişleri Bakanlığında çalışıyor. Siyaseti öyle bir anlatıyor ki milletvekili, vali, kaymakam vs. olursan kral olacakmışsın gibi geliyor.
TRT yi besleriz. 4 tane adam hep aynı seslendirmeyi yapıyor.Özel bir şirketin telefon hattını kullanırsın iki öiv kesilir.
Milletvekili seçersin en az 6 bin tl maaş alır! Laf dalaşı yaparlar. bir dönem durur mecliste sonra milletvekili emeklilik maaşı alırlar en az 3 - 4 bin tl.
Adamın geliri 600 tl dir. en az 100 tl sini devlete kdv diye öder.
İşte Türkiyedeki binlerce aç kalan insanın aç kalma sebebi.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Tabiki.Benim arkadaşımın babası İçişleri Bakanlığında çalışıyor. Siyaseti öyle bir anlatıyor ki milletvekili, vali, kaymakam vs. olursan kral olacakmışsın gibi geliyor.Dostum oraya sırf para kazanmak devlete sırtını dayamak için çıkanlar var ne diyorsun.Birbirlerini yiyorlar bunuda siyaset diyorlar. Benim bildiğim siyaset devletin gidişine yön verilen tartışmalar, öneriler vb konulardır. Bizimkiler içeriyi kahvehane sanıyor sanırım. Ve bu kişileri seçenler bizleriz. Ona çok üzülüyorum. demekki Kemal Sunalın da dediği gibi koltuk sevdası başka oluyor.
Dostum oraya sırf para kazanmak devlete sırtını dayamak için çıkanlar var ne diyorsun.Türkiyedeki siyasette herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Güçlü olan iktidara geçiyor güçsüz olan kazdığı kuyuya düşüyor. Bir de torpilsiz olmuyor hiçbir iş buna da sinirleniyorum.Birbirlerini yiyorlar bunuda siyaset diyorlar. Benim bildiğim siyaset devletin gidişine yön verilen tartışmalar, öneriler vb konulardır. Bizimkiler içeriyi kahvehane sanıyor sanırım. Ve bu kişileri seçenler bizleriz. Ona çok üzülüyorum. demekki Kemal Sunalın da dediği gibi koltuk sevdası başka oluyor.
Dünyanın en eski mesleğini çoğunuz biliyordur,o nedenle yazmıyorum :)
2.en eski mesleği de siyasettir.
Dünya kurulduğundan bu yana siyaset olmuştur ve olmaya devam edecektir.
Sadece konuşarak (çene çalma da denilebilir) yapılan bu meslek sayesinde tüm insanlık tarihi de bugünkü şeklini almış bulunuyor...
Hee ya aklıma gelmişken yazayım Berlusconi' nin yumruk yemiş halini gördünüz mü ,adama acıyasım geldi bir an :)
Elektrik Faturası öderiz TRT e %1 gibi birşey kesilir.Güzel bir çözümleme...
TRT yi besleriz. 4 tane adam hep aynı seslendirmeyi yapıyor.Özel bir şirketin telefon hattını kullanırsın iki öiv kesilir.
Milletvekili seçersin en az 6 bin tl maaş alır! Laf dalaşı yaparlar. bir dönem durur mecliste sonra milletvekili emeklilik maaşı alırlar en az 3 - 4 bin tl.
Adamın geliri 600 tl dir. en az 100 tl sini devlete kdv diye öder.
İşte Türkiyedeki binlerce aç kalan insanın aç kalma sebebi.
Geçmiş olsun..İkinize de geçmiş olsun.Ben de domuz gribi aşısı oldum Cuma günü.Pek ağrı yapmadı ama gece epey ağrıdı zor uyudum.Teşekkürler.
PcMaKeR yıllardır söylediğimiz, şikayet ettiğimiz sorunlardan sadece birisi seninki.nerden koparacaklarını şaşırdılar ice.Sorarsanda hazinede para yok derler.Subuharı tabi o vergiler.uçup gidiyo.
Bu arada kötü bir haberim var.Trt artık reklam almayacakmış.
Film Tavsiyesi:Öldüren Sis
Tür:Fantastik,gerilim,dram,mistik
Yapım yılı:2007
Film hakkındaki görüşüm:
Bu filmi izlerken zaman zaman çok sıkılıyorsunuz.Filmde diyaloglar oldukça fazla ve yer yer baydırıyor.
Görüntü kalitesi ve özel efektleri fazla iyi değil.Tüm bunlara rağmen filmin final sahnesi muhteşem ve şok edici.Sadece finali için bile izlenebilir...
Buyrun fragman:
Dünyanın en eski mesleğini çoğunuz biliyordur,o nedenle yazmıyorum :)Siyaseti bilemem ama Özgür düşünce baya bir şekillendirdi dünyayı.
2.en eski mesleği de siyasettir.
Dünya kurulduğundan bu yana siyaset olmuştur ve olmaya devam edecektir.
Sadece konuşarak (çene çalma da denilebilir) yapılan bu meslek sayesinde tüm insanlık tarihi de bugünkü şeklini almış bulunuyor...
Hee ya aklıma gelmişken yazayım Berlusconi' nin yumruk yemiş halini gördünüz mü ,adama acıyasım geldi bir an :)