sa millet
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
bende iyiyim ama biraz canım sıkılıyor
benimki 2gb microsd ya,pcmaker abi sen bilionmu şimdi piyasada sdHc kartlar var sdnin yanında bide hc var,onlardan alsak performansta artış olurmu acaba?sdhc sd nin bellek boyutunun arttırılmış ve hızlandırılmış versiyonudur.
eğer destekliyorsa kullanacağın donanım sdhc öneririm ama desteklemiyorsa parana yazık olur. geri iade de almazlar artık sende "nasıl bişimiş lan bu dur söküp bakiyim" dersin.
naber millet
e-mule açık kalmış internet niye yavaş diye ttnet e güzel sözler sarfediyordum sözümü geri aldım. yüzsüzün biri e-muleden çöktüğüm bir filmi 80kb ile çekiyormuş ttnet e sarfettiğim güzel ve özlü sözleri o kullanıcıya edip banladım.
yok dosya mosya adam 130 mb dosya çekmiş. bir benmi gönderiyorum dangalak. git başkasından al.
chipten tanıştığım insanlar çok kafadar yaw.
Azra, Süleyman Abi, Mehmet, Bülent Abi, _Hero, Tuğrul, Erhan, Samet, Mesutü Libert City(çocuk yakında hacker olacak bu kadar da üstüne düşeni görmedim)
Chip bölümü açacam msn de :D Yanlız memoyu aile içine aldım. Çocuk kardeşim gibi yaw.
Chip ile geldik öyle gidecez.
hepiniz süpersiniz.
Yukardakiler msn listesi ha yanlış anlamayın.
punisher, Melih, net24 ve daha birçok dost.
İyiki varsınız.
Not: Alkol almadım ha bu nerden çıktı demeyin. Tuğrul yaptı. Çocuğun her 3 mesajından birinde "aman abi beni engelleme" oluyor. Ne yaptıysam :D
Serdar abim seninde bize çok yardımın oluyor abim eyvallah...
Ayrıca kar bizim burada tutuyor...:)
Serdar abi benim msnyide eklesene pm atıyom.
https://www.chip.com.tr/forum/ucr ... 086_wp1.html#805551 beyler şu konuda bir yardım edermisiniz hosting buldum ücretsiz ama nasıl joomla atıcam içine?
nerde ediyor ya burda bitti. hep yüksek yerlere veya içlere yağıyor zaten 3 yıldır kar yüzü görmemiştik oda bi göz kırpıp gitti bu sene, geri gelir belki :)
Arkadaşlar günaydın...
PcMaKeR ın grup kurma fikri hoşuma gitti ve chip online kafadarlar adında bir grup kurdum.Bende msn i olan arkadaşlardan Serdar,Adem,Tuğrul ve Hakan a davet yolladım.
Serdar grubu senin adına kurdum sayılır.Bahsettiğin arkadaşları da davet edebilirsin.Çok özel ve güzel bir sohbet grubu olacağına eminim... :)
Dün gece COD MW2 yi indirdim.Şu an kuruyorum fakat çok ağır ilerliyor yarım saat oldu,ilerleme çubuğu daha %30 larda.İnşallah hata vermeden kurabilirim.Sistemi de yenileyecektik güya.Cumartesi siparişi verecem artık.Kağnı gibi sistem bayılttı iyicene...