Erhan buradaysan ses ver...
(Oğlum akıllı ol ses çıkarma,fena çizecekler seni )
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Bakın Rambonun 5 Gücü, 100 Beygir Gücündeyim Kötü Oluruz Tamam Ozaman Bende Size Atom Bombasi Atayim Varmısınız Yılbaşında Multiplayer oyun Oynayalım Örn. Age Of Ben Osmanlı Olayım Sen Baska Ülke O Baska Ülke Savaş Falan Süper Olur Hamachi İle ?
Offf,gitti parmağım offf..
Az önce sigara içmek için balkona çıkmıştım,sağ elimin işaret parmağını kapıya fena sıkıştırdım,tırnağın dibinden parmak patladı.sigaranın bir zararı daha çıktı böylece.Kaldık 9 parmakla :(
Erhanı Age of ta yerlere sürecem ama hile yapacak uyanık.
Give me liberty or give me coin ile Nova & Orion bide hızlandırma şifresi neydi o tak diye hızlı işliyordu. Speed always wins di sanırım o. osmanlı olyaım diyo ya kesin şu şifreyi kullanacak : Ya gotta make do with what ya got .
Seni gidi hınzır seni.
tuck tuck tuck ta yazar üstümüze kocaman araba falan da sürer.
Bu yüzden age of mythology oynayalım titans olabilir mesela :P sıkıysa gel :P
Az önce Borderlands'i oynadım.Ve beğendim de.Ama senaryo anlatımı zayıf.Guardian Angel arada bir şeyler sörlüyor senaryorla ilgili,onun dışındaki sistem MMORPG gibi.Görev al,etraftaki kutuları araştır(Posta kutusundan para çkıyor :) ),canavar öldür seviya atla.Bir de alan geniş ama boş.Bir-bir buçuk saat oynadım sadece iki kişiye rastladım.Bir de robot var tabi.
Ha bir de oynu oynarken gerilsem mi gülsem mi bilemedim.Hani aniden tuhaf bir ses duyup geriliyorsunuz.Arkanıza bakınca da genellikle gülünç bir düşman tipi ile karşılaşıyorsunuz.Aralarda güzel espriler de var.
:) Bu güzel yorumun için Saol :P
hımm :) bende bu aralar online oyun oynamak istiyorum ama sınavlar var :( dişimi sıkıp bi kaç hafta daha bekleyeceğim :(
bu arada nasılsınız iyi misiniz??
Teşekkürler arkadaşlar.
Kopan deri parçasını itinalı bir şekilde tekrar yerine oturttum() ve şu an hafif bir uyuşma dışında parmakta sorun yok.
Rambomuyum neyim bee.Gel gel Erhan sende 100 rambo gücü varsa bende 500 rambo gücü var naber...
serdar abi erhan karşılıklı olarak age of empries 2 oynayalım mı?
harbi erhan aklıma soktu topluca age of mythology yada age of empriess 2 oynayak mı( 3 makinayı ağlatıyor çok ısınıyor resetliyor sobadan dolayı çok ısınıyor makina).Abi 3 Oynayalım Ben Öyle Hile Yapmam Ama Hileleri Söylediğin İyi Oldu Not Aldım :) Yada Counter Source Oynayalım hamachi ile.
yada counter oynuyalım :
ben age of empires 2 yi indirmeye başladım 40 dk sonra iner.beklerseniz çok ama çok sevinirim :) bide ben oyunda yeniyim yardımcı olursunuz değil mi??
3 ün inmesi bi gün falan sürer :S:S şimdilik 2 oynasak olur mu :S:S