olsun sayfa doldurma çalısıorum
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
yolda giderken timsah gördüm.tas attım kafasına
Onlara özenenlere bende gülüyorum, 3.sayfa haberlerinede üzülüyorum ama dizinin birde diğer boyutu var ; Güzel ve değişik senaryo... Gerçi şimdilerde hep aynı şeylerin etrafında dönüyor...
Dediğin gibi bazen şiddeti aşırı bir şekilde gösteriyorlar...
PcMaKeR bende onu yazacaktım, Allah Rahmet Eylesin..
Muzikleri guzelde davranislari beni cok korkutuyo. Allah rahmet eylesin. Musluman di demi kardesimiz?
Beyler hadi yeni konu baslatiyom kanka mi;sevgili mi? Bence kanka cunku sevgili satiyo pislik sey
MRyldzBeyler hadi yeni konu baslatiyom kanka mi;sevgili mi? Bence kanka cunku sevgili satiyo pislikpufff
allahrahmet eylesin kandilgecesi öldü adamcağız
Mustafa Can
tabii canım arada dünyayıda kurtarıyor facebook
Mustafa Canyürrü be
tabii canım arada dünyayıda kurtarıyor facebook
Mustafa can yanlış linki vermiş heyecanla :)
Doğru linki ben vereyim :)
Google den kimse kaçamaz,
Selçuk İslamoğlu bile :)
Selçuk İslamoğluÖeh, tıklayıp bunun ben olmadığımı farkettiniz umarım :hiç tıklayasım gelmemişti valla ne hikmetseSon Düzenleme: uGuR.uK ~ 26 Haziran 2009 23:18
size bir soru kaç kişi facebookundaki kişilerin resimlerine bakıyor yada benim resimlerim yakın arkadaşlarımdan başka kimi ilgilendiriyor.facebook zaman öldürmekten başka birşey değil. itiraf etmeliyim ki bayağı bi zaman harcadım recep baltaşı da arkadaş listeme eklemeye çalışmıştım ve kabul etmedi çok utanıyorum bu yüzden bi daha facebook a girmeyi düşünmüyorum.