AAAA Virtuoso muz ilk maestro olacak :P Selçuk abiye söleyelimde İlk i değiştirsin maestro olsun sadece :D:D Şimdiden hayırlı olsun Abim benim.
Şimdi ben sunucuya sanal işletim sistemi kuracam counter oynayalım mı :D
cs 1.6 falan :P
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
İlk Maestro değişmesin canım. Teşekkür ederim Serdar. Sen de iyi gelmeye başladın ama. 3 yılda yazdığın kadar mesaj yazdın sanırım şu iki ayda. :D
Teşekkür ederim abicim. Hep birlikte bu güzel forumda daha çok devam ederiz inşallah.
İlk Maestro değişmesin canım. Teşekkür ederim Serdar. Sen de iyi gelmeye başladın ama. 3 yılda yazdığın kadar mesaj yazdın sanırım şu iki ayda. :
:P:P:P:P:P:P
900 nere 4400 nere :Ç
sadece izliyordum.
Ya o deilde sunucuma birileri girmeye çalışıyor özellikle ms sql server a. Veritabanının System Administratorune erişmeye çalışıyorlar şifre denemesi yapmış bir dünya hiç birine girememiş. ip lerini görüyorum pazartesi adliyeye ve telekoma bildireceğim.
tepem attı. Windows adminine erişmeye çalışıyor biriside farklı ip. Türkiyeden.
Vay canına. Serseriler, bildir tabi ki, cezalandırılsınlar...
http://whois.domaintools.com/85.119.155.158
alman sunuculardan geliyor. bir çok deneme yapmış.
http://85.119.155.158/
Her başın bir derdi var tabi. Seninki de bu. :(
Oh be bitti maç:D 4-2 kazandık bee:D
Ahan da kastım postu. Bu da on bininci mesaj.
Teşekkür ederim, darısı sizin başınıza. :)
Login failed for user 'master'. Reason: Could not find a login matching the name provided. [CLIENT: 89.248.107.18] tam bir p.ç kurusu Lan bu seferde master diye girmeye çalışmış.
dikkatimi çekti 3 isim: master,sa,access pezolar...
İlk Mastro yok olmuş Maestro olmuş heyt be :D:D Ya gördün mü :P
Hadi darısı başkalarına.
"İlk Maestro" duruyor yerinde; Borga-x. Ben zaten ikinci on bine ulaşan kişi olduğumdan, "İlk Maestro" olması anlamsız olur. :)
4 ayda 381 sayfa. Bence bu konu gereksiz :)
Baktım tabi ki. Zarfa mı geldik yoksa. :P
Arkadaşlar aranızda PC fan sesi olmadan uyuyamayanlar var mı? Ben asla uyuyamıyorum. Hatta bilgisayarın açık kalması için indireceğim tüm dosyaları geceye bırakıyorum.