elinde hyosung gt 250r olan varmı ya eğer varsa almayı düşünüyomda ya az yakıyo be o km de 96bin lira yakıyo
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
erdem barışsize bir soru kaç kişi facebookundaki kişilerin resimlerine bakıyor yada benim resimlerim yakın arkadaşlarımdan başka kimi ilgilendiriyor.facebook zaman öldürmekten başka birşey değil. itiraf etmeliyim ki bayağı bi zaman harcadım recep baltaşı da arkadaş listeme eklemeye çalışmıştım ve kabul etmedi çok utanıyorum bu yüzden bi daha facebook a girmeyi düşünmüyorum.Bunun için neden utanıyorsun ki demek ki seni istememiş ya da Chıpten özel mesaj atarsın nedenini sorarsın takmana değmez bence.
ParanoiDKonu hedefine yaklaşıyor gibi :P :)olsun o kadar be
Rekor kırdığımızı nasıl anlıycaz?Yani kaç sayfa ki rekor?
1872 sayfaymış:DDaha 130 dayız
muhammet15elinde hyosung gt 250r olan varmı ya eğer varsa almayı düşünüyomda ya az yakıyo be o km de 96bin lira yakıya bırak gösterişi var gibi görünüyor ama ses yok bişi yok.benim hayalim: ya yamaha r1,r6 yada suzuki hayabusa yada kawasaki zx6r ile zx10r.
hayal işte. Ama herşeyi sağlayan hayaller ile umutlar değilmidir
Yeni konuya geçilmiş ,bugünün mesajları nerde ya :D
Gözlerime bir acaip geldi forum :DÇok güzel olmuşda alışmak lazım.
çok şık duruyor valla yeni şekil, eminim yeni özelliklerde gelmiştir bolbol, güzel;)
Şimdi burada yazıyorum ama bu yeni girdiğim mesaj veya diğer arkadaşların girdiği yeni mesajları eski konularda yani takip etmek çok zorlaşmış.Bugünün mesajları kısmı kalkmış.
Aaaa çıktı konu.
cem bey oda bana kalsın bırakta..nede olsa LOST dan esınlendım..:dbu arada Ö.M ne oldu..DVD ler benden .teşekkürler..:Tek tek tüm dizilerin toplam boyutlarına bakıp ne kadar dvd'ye sığacaklarını hesaplamam gerekiyor..
Ama şu anda üşeniyorum.. Bir ara harici diski takıp bakacağım.. Sana özelden yazarım yine..
ahmety05 sende ismini değiştirdin sanırım profilimde bu şansı gördüm ama pcword kalsın.Fakat nick değiştirenler imzalarında eski nickini yazsa fena olmaz biz alışana kadar.
Bugünün mesajlarına bakıcam diye elim hep kontrol paneline gidiyor bugünün mesajları oradaydı ya:D