nasıl yani :D yeni bir icatmı yoksa :D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
sLm benim biricik CHIP ailem size " kendimi" getirdim :)
bu nasıl ?? :):)
Ama biraz kötü oldu KErt kusura bakma başka bulamadım:)
izlemeyen varsa izlesin aslanların muhabbeti beni öldürdü :D:D
http://www.vidivodo.com/269052/ata-demirel-geyik-muhabbeti
izlemeyen varsa izlesin aslanların muhabbeti beni öldürdü :D:Dmuhahakoptum
http://www.vidivodo.com/269052/ata-demirel-geyik-muhabbeti
Biz bu konud muhabbet ediyoz -PoLiCe- merak ettim sordum.
Helal nasıl kazandın?:D ya acayip zor imkansıza yakın kazanmak.
Helal nasıl kazandın?:D ya acayip zor imkansıza yakın kazanmak.imkansızmı fazla zor olmadı benim için yav.Sadece size önerim ders çalışırken bi hedefinize odaklanın ve kendi kendinize ders çalışmayı en verimli hale getirmeye çalışın.Mesala kimse müzik dinliyerek[hardrock ] çalışmaz :).Ama ben öle çalışınca daha iyi anlıyorum.Herkesin kendine has bi çalışma taktiği vardır.Günde kaç saat ders çalışıyorsun dersenizde 1 saati bulmuyo
1 saati bulmuyor diyosunda ben 2 saat falan çalışıyodum bak şimdi düz lise b.. una kaldım düz lise 1.Sen kaça gidiyon lisede o zmn ben zor döneme denk geldim bu lisede ilk senem.
lise2.
Bu arada en kolay lise lise1 dir söliyim.Çünkü lise ikide mat -2 fen 2 dediğimiz konular başlıyo.Matematik özellikle aşırı bi konu yoğunluğu var Parabol,permütasyon,trigonometri zaten insanı yiyip bitiriyormuş daha gelmedik oralar biyolojinin en zor konuları lise 2 de sayısalcı olan ben için özellikle tarih ve edebiyat tam bir işkence
lise 1 hayattan bezdim olar yüzünden gecelere kadar sınavlar için çalışıyorum.hergünd ers çalışıyorum yine sınavlar kötü ben ya eşit ağırlık okucam lise2de yada bilişim lisesine geçicem(bu sene bitmek bilirse)bizim öğretmenlerin kaldırım adımı bile çok tehlikeli okulun tüm öğrencilerinden yediği küfür beddualar ölümcül:D
Apocalyptica'nın en damar şarkıları hepsini kendim seçtim kaçırdığım olursa ekleyin.
Apocalyptica - One
Apocalyptica - Ruska
Enjoy!!!
Apocalyptica - Harmageddon
Apocalyptica - Cohkka
Apocalyptica - Romance
Apocalyptica - Unforgiven
Apocalyptica - Path
Apocalyptica - Nothing Else Matters
(Original song by Metallica.)
~Not my movie, I do not claim it~
Apocalyptica - Bittersweet