Ya heryerde var :S
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Güzel. Umarım öğrencilerin huzurunu bozacak bir not olayı yoktur.Notların Hepsini Düzelttim 3 Düşen Yok sanırım Minimum 4 Diğerler 5, Sorunsuz.ALLAH 'a çok şükür yok. Dediğim gibi ALLAH herzaman iyinin yanındadır. Kendileri etti kendileri buldu. ALLAH bu pisliklerden iyileri uzak tutsun.
Abi Sende Az Konuşup, Öz Konuşanlardansın Forumda.
selam nasılsınız iyi misiniz??
selam iyidir toxic seni sormalı
4 yıldır iki haftada bir gidiyorum :(:( ailevi sorunlar sağolsun :S:S
Selamunaleyküm arkadaşlar...
Tuğrul Chip online de bir ilk yaşamak istermisin ?
MSN in açıkken bana bir ileti yaz ve resmime bak.
Hayalet 26 nın gerçek yüzünü göreceksin ;)
Diğerleri meraktan çatlasınlar biraz ... :)
hımm anlıyorum
üzülme ya bi aralar bende gidiyodum ...
ama üzülmekle de bişey değişmiyo artık herşeyi sallıyorum bundan sonra sadece derslerime üzülüyorum yani onlardan fırsat bulup üzülecek bişey bulamıyorum:d
eeee neler yapıyorsunuz ??
arkadaşlar nod32 mi norton mu ?
s.a chip gençliği.. bu arada ben nod 32 kullanıyorum eset 4 yükledim kasıldı pc :))bitdefender total yükledim pc ye sistem geri yükleme yapmak zorunda kaldım :))
bu arada tuğrul cnm benim psikoloğa gitmek evet hoş bir durum değil ama ilerisi için mutlaka devam et yoksa büyüdüğün zaman bu bozuk zamanlar karşına dahada kötüleşmiş ve ağırlaşmış olarak karşına çıkacaktır..kendine dikkat et cnm benim daha kaç yaşındasın kimsenin ailesi 4x4 lük değil inan ki ..
yahu arkadaş bu fear 2 yi oynayıp bitiren bi müslüman yok mu be arkadaş : bi yardım etse :
bu arada tuğrul cnm benim psikoloğa gitmek evet hoş bir durum değil ama ilerisi için mutlaka devam et yoksa büyüdüğün zaman bu bozuk zamanlar karşına dahada kötüleşmiş ve ağırlaşmış olarak karşına çıkacaktır..kendine dikkat et cnm benim daha kaç yaşındasın kimsenin ailesi 4x4 lük değil inan ki ..
Evet arkadaşlar bu akşam bir değişiklk yaptım ve uzun zamandır kullandığım NİS 2010 u kaldırıp attım.
Nedeni ise NİS 2010 u beğenmediğimden değil öyle olsa 4 aydır kullanmazdım..
Fakat benim sistemime göre oldukça ağır bir yazılım ve en sıkıcı yanını internette hisstettiriyor.Yani her bağlantıyı arka planda süzdüğü için internet hızı bayağı düşüyor.(Yeni sistemi toplatınca tekrar kurucam bu arada:D)
Şimdilik MSE yi kurdum yeterde artar bile...:)