Selam beyler...
Yeni yıla girerken Er Ryanı Kurtarmak filmini izliyordum.Film Brrip ti ve görüntüler harikaydı.İşin garip tarafı son sahneye kadar altyazıyla izlediğim filmde birden Türkçe konuşmaya başladılar.Meğerse Türkçe seçeneği varmış ve ben hiç bakmamıştım.Nasıl Türkçeye döndüğünü ise hala çözemedim...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
galiba yeni yıla tek ben kusarak girdim :D:D
Benim bir arkadaşımda sanırım Apple sendromu var. Apple'ın her cihazının her şeyini övüyor.
iPod Touch'u var müzik açıyor hoparlörden sesi zor duyuyoruz benden açalım diyorum bende 5800 stereo hoparlör var kalitesiz hoparlörlerle müzik dinlemem diyor.
Her daim iPhone gelmiş geçmiş en iyi telefon diyor.
iPod'una birkaç program yüklemiş geliyor hava atıyor bize.
Sürekli keşke Mac bilgisayarım olsa diyor.
Apple Store gelmiş geçmiş en iyi mağaza diyor.
Bu böyle sürer gider. Bu hastalığın ilacı nedir bilen var mı
galiba yeni yıla tek ben kusarak girdim :D::) Öyle birşey yaşamadım neyseki.Herşeyi kontrollü yapmak lazım ;)
Arkadaşlar pes 2010 online ligine katıldım.Şans dileyin :p
http://www.turkcespiker.com/foru ... 20920.html?p=198438
Benim bir arkadaşımda sanırım Apple sendromu var. Apple'ın her cihazının her şeyini övüyor.iPod Touch'u var müzik açıyor hoparlörden sesi zor duyuyoruz benden açalım diyorum bende 5800 stereo hoparlör var kalitesiz hoparlörlerle müzik dinlemem diyor.
Her daim iPhone gelmiş geçmiş en iyi telefon diyor.
iPod'una birkaç program yüklemiş geliyor hava atıyor bize.
Sürekli keşke Mac bilgisayarım olsa diyor.
Apple Store gelmiş geçmiş en iyi mağaza diyor.
Bu böyle sürer gider. Bu hastalığın ilacı nedir bilen var mı
:) Öyle birşey yaşamadım neyseki.Herşeyi kontrollü yapmak lazım ;)
Arkadaşlar pes 2010 online ligine katıldım.Şans dileyin :p
http://www.turkcespiker.com/foru ... 20920.html?p=198438
Bol şans _hEro.Pes nasıl oynanırmış göster
O değil de ben de orijinal 2010 alacağım gelecek ay.Bir maç yaparız inşallah.
Geçen hafta bir PS3 cafe'nin düzenlediği PES 09 turnuvasına katıldım bir arkadaşmla,iki kişilik takımlar halinde oluyordu turnuva.İlk turu geçtik,ikinci turda elendik uzatmalarda,ben defans yapalım penaltılara gitsin dedim,o da atak yapıp gol atalım dedi,bu arada gol yedik.
Saolasın :)
Bol şans _hEro.Pes nasıl oynanırmış göster
O değil de ben de orijinal 2010 alacağım gelecek ay.Bir maç yaparız inşallah.
Geçen hafta bir PS3 cafe'nin düzenlediği PES 09 turnuvasına katıldım bir arkadaşmla,iki kişilik takımlar halinde oluyordu turnuva.İlk turu geçtik,ikinci turda elendik uzatmalarda,ben defans yapalım penaltılara gitsin dedim,o da atak yapıp gol atalım dedi,bu arada gol yedik.
Al al yapmazmıyız hiç.Tamda finaller bitiyor o zamana.Sabah akşam Pes :p
Takımım feyenord(2.lig olduğu için dandik takımlarmış mış.)
Olsun.Başarılar.
Smackdown başladı iyi geceler herkese.Rey Mysterio vs. Batista maç varmış bakalım neler olacak.
Evet.Her şey kurgu ama olsun.Adamlar düşmeyi çok iyi biliyor ne diyeyim :D
Ama FOX'taki spikerden memnun değilim.Orijinali gibi iki spiker olsa ya.Bir de çevirileri yanlışyaptığı oluyor.John Cena Rules! yazlı pankart John Cena Kuralları! diye çevirilir mi ya :D
Hayırlı olsun :) Joker süper.Why So Serious? :)
Bu arada Hızlı Yanıt kısmın kullanamıyorum şu an.
İE kullanıyorum.Benim ki de düzeldi.
Teşekkür Ederim Tolga.Sanada nasip olur inşallah..Bende bu ara kendime ya telefon alıcam ya da hdd.@Psychonaut968
Firefox yada İE kullan.Bende bazen o sorunu yaşıyorum.
Şimdi normale döndü.
Telefona para vermek istemiyorum.Güzel telefonlar var ama hepsi bi anlık heves için alınan şeyler bana göre.İşime yaramadığı için böyle düşünüyorum.Ama şimdiki telefonumunda halini bi görsen :)
Hdd alıcam büyük ihtimal.Caviar Black 32mb 1tb 7200rpm düşünüyorum.Ne dersin ?