Benden de SLMİLLET...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Güzel klipmiş.Direk indirdim pc ye.Başka varsa paylaş lütfen<-------Pis sapık nolcekBenny Benassi - Who's Your DaddyHOT! video for kick ass song. Nuff said.
http://www.youtube.com/watch?v=r ... &index=0&playnext=1
Bu video hakkında görüşlerinizi alabilir miyim benim kayışım koptu. Bu nedir yaw.
Güzel klipmiş.Direk indirdim pc ye.Başka varsa paylaş lütfen<-------Pis sapıkAl abi :D şarkıları güzel klib daha bi güzel.
Almanlar la benny bennessi sapıksa bende mi sapık oluyorum :ÇÇ
Video Kaldırılmış
http://www.youtube.com/watch?v=x ... ext_from=PL&index=7
bu iki verdiğim videonun da hd leri var gelmiş bi yerden
Motorla kaza yaptım bu gün adam acemi yada çok trafik kurallarına uyan biri herhalde.
sarı ışıkta durdu bende arkasında 20 - 30 km hızla geliyorum tam yanından sollayacağım derken çattt diye geçirdim arabaya.
farların bulunduğu ön panel fırladı gitti. Ben adamın sağ köşe tamponuna vurdum. adamda çizik bile oluşmadı. adam allahtan iyi niyetliymiş. tmam abim sağlık olsun sen iyisin ya dedi bende evet iyiyim ama bana 100 tl den aşağı girmicek dedim. ah be abim biraz daha dikkatli olsaydın ya dedi.
Neyse banla iyi kötü yapıştırdım dükkana kadar gittim. Patronum hadi kalk sanayiye götürelim dedi gittik birlikte ön kısım komple değişti. 150 tl ye patladı 120 paneller tuttu 30 işçilik.
simdi yeni gibi oldu. patronum büyük adam tek kuruş ödetmedi bana...
Allah herkese böyle insanlarla karşılaştırmayı nasip etsin.
sağa çevirirken tıkırtı çıkıyor kart kurt diye söküp bakacam ne oldu diye şimdi. birşeyler olmuş herhalde alarma sürtüyor direksiyon.
Evet ...Bir okul haftası daha bitti. :)
Ayrıca Serdar abi geçmiş olsun...
Motorla kaza yaptım bu gün adam acemi yada çok trafik kurallarına uyan biri herhalde.geçmiş olsun
sarı ışıkta durdu bende arkasında 20 - 30 km hızla geliyorum tam yanından sollayacağım derken çattt diye geçirdim arabaya.
farların bulunduğu ön panel fırladı gitti. Ben adamın sağ köşe tamponuna vurdum. adamda çizik bile oluşmadı. adam allahtan iyi niyetliymiş. tmam abim sağlık olsun sen iyisin ya dedi bende evet iyiyim ama bana 100 tl den aşağı girmicek dedim. ah be abim biraz daha dikkatli olsaydın ya dedi.
Neyse banla iyi kötü yapıştırdım dükkana kadar gittim. Patronum hadi kalk sanayiye götürelim dedi gittik birlikte ön kısım komple değişti. 150 tl ye patladı 120 paneller tuttu 30 işçilik.
simdi yeni gibi oldu. patronum büyük adam tek kuruş ödetmedi bana...
Allah herkese böyle insanlarla karşılaştırmayı nasip etsin.
sağa çevirirken tıkırtı çıkıyor kart kurt diye söküp bakacam ne oldu diye şimdi. birşeyler olmuş herhalde alarma sürtüyor direksiyon.
Serdar abi şimdi gördüm geçmiş olsun :(
aleyküm selam wold pc nasılsın iyi misin??
süper şarkı ya herkesin dinlemesini tavsiye ederim.ayrıca bir britney hitidir