Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Selamunaleyküm kardeşler...
Herkese iyi akşamlar...
yalcinkurt imzan çok şık olmuş ama biraz irice firefox gözümüzün içinde geziyor sanki :)
By_Kert avatarın gene yakıyor , Sly benim de eski dostum sayılır,severim keratayı...:)
erhan bey forum kuralların da selamün aleyküm demek yasaktır yada denemez die bişe yazmıyo...
rahatsız oldysanz bir daha demem!!!
ne demek ne anladıysanız artık ben sizin söylemek istediğinizi gayet iyi anladım:
erhan bey forum kuralların da selamün aleyküm demek yasaktır yada denemez die bişe yazmıyo...
rahatsız oldysanz bir daha demem!!!
Serbest kardeşim ne yasağı ...
Bu forumda herkesin her konuya istediği kadar mesaj yazma hakkı var.
Tıpkı Erhanın yaptığı gibi;öyle değil mi Erhan?
Kendine toz kondurmuyorsun son günlerde ama başkalarına gelince olay post kasmak oluyor demek...
Ne çabuk unuttun daha düne kadar çarşaf çarşaf ıvır zıvır mesajları doldurduğunu...
teşekürler abicim...
erhan bey e duyrulur !!!
beni eleştireceğine biraz kendisi de dikkat etsin :-)
Dil konusunda bu kadar katı olmaya hiç gerek yok bence. Hem sadece biz değil yabancılar da bazı kısaltmalar yapıyor. Örneğin; great=gr8, everyone=every1 gibi.
Buradan Türkçeyi bozmamak adına konuşan arkadaşa sesleniyorum. Türkçede sadece cümlenin başharfleri büyük yazılır, bütün kelimelerin başharfleri değil. Ayrıca, dil adlarına gelen ekler kesme işaretiyle ayrılmaz. Türkçe'yi değil, Türkçeyi gibi. Bunlar ilk aklıma gelenler.
Seni eleştirdiğimi düşünme bu arada. İstediğin gibi yazabilirsin, beni ilgilendirmez. Tabi bu demek değildir ki işin suyun çıkarın. =)
Melih Az Önce Güzel ablamızı Uyardık Ne Bu Şimdi ? "nBr Erhan ?"Erhana şaşıyorum biliyor musunuz?
Türkçe'mizi Bozmayalım
İyiyim Melih'im Sen Nasılsın ?
3 - 4 ay evvel iyi bir tartışma yaşadık senle erhan hatırlıyor musun?
Türkçe yüzünden. Etkili olmuş demekki.
Yalnız sen aşırı abarttın Türkçeyi.
nbr demek kötü değil.
shelam diyenler yokmu senin msn de. ben öyle bir konuşma yaşarsam engelliyorum.
Engelli listem konuşma listemden daha fazla.
Şimdi erhanın messenger konuşmasını düzeltmek lazım.
Her kelimelede enter a basıyor. bakın örnek bir konuşma:
Slm abi.
nasılsın.
seninle
age of da
kapılaşım
mı
ne
dersin.
Nasıl
olsa
yenecem
seni.
ha
ha
:D:D
Örnek msn konuşması. O enter tuşunu sökmek lazım. Birde bunu düzeltse süper olacak. Sayesinde sayfaya tek bakışta okuma özelliği kazandım gözler soldan sağa kayacağına, yukarıdan aşağı kayıyor.
:S
@Yalçın ubuntuyu kuruyorsun denetim masasından dil bölümünden kendisi internetten çekiyor. kurulum boyutunu ufak tutmak için dil gibi vb özellikler kurulum cd sine koymuyorlar ;)
Linuxta en çok Suse, Ubuntu ve Redhat ı seviyorum. gerisi boş bana.