Sanada Kaan
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj
aman bu nası form be kimse yok çok kötüüüüü!!!!!!!!
ne dedinkiBak muratım burda var ilgili düşüncelerim :)
https://www.chip.com.tr/forum/sinif-basarisi_t146265.html
Bak muratım burda var ilgili düşüncelerim :)evet hakan abi inceledim.ne diyelim inşallah başarılı olur..
https://www.chip.com.tr/forum/sinif-basarisi_t146265.html
evet hakan abi inceledim.ne diyelim inşallah başarılı olur..Yani başımızı birde böyle arıtıyorlar ya iyi sözlü filan verecekler dedi kardeşim ama bakalım :) en kötü 2 olsun sorun yok ama işte 1 olursa yaptıkları projeyide gidip alıcam birde projeye 80 lira verdiler gidip o soğukta aldılar yazık çocukların emeğine böyle durumlarda susmamak lazım yoksa daha kötüleriyle sonradan gelenler karşılaşabilirler
Yani başımızı birde böyle arıtıyorlar ya iyi sözlü filan verecekler dedi kardeşim ama bakalım :) en kötü 2 olsun sorun yok ama işte 1 olursa yaptıkları projeyide gidip alıcam birde projeye 80 lira verdiler gidip o soğukta aldılar yazık çocukların emeğine böyle durumlarda susmamak lazım yoksa daha kötüleriyle sonradan gelenler karşılaşabi her hoca için söylemeyeyimde bazı hocalar böle sorunlar çıkarabilyorlar.sen susarsan aldığın notla kalırsın hakkını ararsan,eğer haklıysan kazanırsın.yani okulda değil hayattada bu böyledir.
abi her hoca için söylemeyeyimde bazı hocalar böle sorunlar çıkarabilyorlar.sen susarsan aldığın notla kalırsın hakkını ararsan,eğer haklıysan kazanırsın.yani okulda değil hayattada bu böyledir.Bende aynen öyle diyorum zaten sen sus derslerine ver böle şeylere kafa takma diyorum dedin gibi hayattada öle bazı şeyler için susmak bir erdem
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj
Off be ne kurulummuş ama,nihayet bitti tam 2 saat sürdü.
Acayip heyecanlıyım şimdi CODMW 2 yi açıp oynayacağım.Tabi sistem oynatırsa...:)
şu anda kurdum .şimdiBak şimdi diyer arkadaşında kursun artık kaç kişi oynayacaksanız sonra bir ağ yapın kendinize isim vs verin birde şifre koyun sonra oynayacak kişiler o ağı eklesin aynı ağda olun sonra oyunu kuracak kişi hamaçi ıp sini diyerlerine versin diyerleride oyunu açınca connect yapıp o ıp yi yazsın sonra iyi oyunlar :)
Bak şimdi diyer arkadaşında kursun artık kaç kişi oynayacaksanız sonra bir ağ yapın kendinize isim vs verin birde şifre koyun sonra oynayacak kişiler o ağı eklesin aynı ağda olun sonra oyunu kuracak kişi hamaçi ıp sini diyerlerine versin diyerleride oyunu açınca connect yapıp o ıp yi yazsın sonra iyi oyunlar :)tamam hakan abi saolasın:D