hoşgeldin mustafa abi :)
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Erhan geçen gün bir konu vardı birisi birşey sormuş bende oyun korsan olduğundan demiştim ve hangi oyun tam olarak diye sormuştum. Sende korsan hakkında bilgi almak, paylaşmak yada yardım etmek yasak gibi birşey yazmıştın (Tam hatırlamıyorum...) Bende yardım edildimi diye sordum biraz şaşırarak, forum kurallarımı bildiğimi söyledim :)
Eğer orda gereksiz alınganlık yapmışsam abinin kusuruna bakma ama eğer gerçekten sen benim o mesajımdam korsana yardım etme anlamını çıkardıysan ben kusura bakmayayım değil mi Erhan :)
Erhan geçen gün bir konu vardı birisi birşey sormuş bende oyun korsan olduğundan demiştim ve hangi oyun tam olarak sormuştum. Sende korsan hakkında bilgi almak yada yardım etmek yasak filan yazmıştınn (Tam hatırlamıyorum...) Bende yardım edildimi diye sordum biraz şaşırarak, forum kurallarımı bildiğimi söyledim :)Yok Abi Ben Her Korsana Kimse Birşey Yazsada Yazmasada Söylüyorum Senle Alakalı Değil Abiciğim :)Eğer orda gereksiz alınganlık yapmışsam abinin kusuruna bakma ama eğer gerçekten sen benim o mesajımdam korsana yardım etme anlamı çıkardıysan ben kusura bakmayayım değil mi Erhan :)
Sadece Uyarı Alınganlık Falanda Yok :)Teşekkürler :)
Yok Abi Ben Her Korsana Kimse Birşey Yazsada Yazmasada Söylüyorum Senle Alakalı Değil Abiciğim :)
Sadece Uyarı Alınganlık Falanda Yok :)Teşekkürler :)
Bende yazdığım mesajda en ufak korsana yardım yokken Erhan neden böyle birşey yazdı diyordum. Demekki o an benim mesajıma değil genel söylemişsin, alınganlık değilde şaşırmıştım.
Alınganlık yaptıysam kusura bakma :)
Sanada teşekkürler :)
Son Düzenleme: Mustafa@PC ~ 12 Ocak 2010 19:25
İyi akşamlar Mustafa, hoşgeldin.
Çok şükür Mustafa, Adem. Ne olsun, sizi gördük daha iyi olduk.
Ben bir tane şiir paylaşayım çok güzel.
Nasihat. şiiri.
http://www.youtube.com/watch?v=yi_RNWffY2w
BEN OLAYDIM şiiri..
Nideydim alemi
Alemde hayranın olaydım yar
Nideydim Ademi
Ademde kurbanın olaydım yar
Nideydim Huri Gılmanı
Nideydim bağı Rıdvanı
Nideydim başka seyranı
Sana seyran olaydım yar
Nideydim devleti cahı
Nideydim izzeti şahı
Nideydim Mihr ile Mahı
Sana Mihman olaydım yar
Nideydim Yarı Ağyarı
Nideydim Bülbülü Zarı
Nideydim Gülü Gülzarı
Sana Giryan olaydım yar
Nideydim Zarın olsaydım
Bideydim Varın olsaydım
Nideydim Yarin olsaydım
Sana Nalan olaydım yar
Nideydim Zülfü leylayı
Nideydim çeşmi şeflayı
Nideydim başka sevdayı
Sana Suzan olaydım yar
Haklısın yalçın..
Birşey soracağım bu video urlsi nasıl alınıyor?
Videoya sağ tıkladım ama urlsi jpg formatında.Neden jpg çıkyor?Video formatı normalde..
İDM ile indireceğim,video üzerinne İDM ile indir yazısı çıkmıyor :S
Haklısın yalçın..Sorunu bilmiyorum ama Adem abi istersen ben videoyu indireyim dosya sitelerinden birine yükleyeyim link vereyim.
Birşey soracağım bu video urlsi nasıl alınıyor?
Videoya sağ tıkladım ama urlsi jpg formatında.Neden jpg çıkyor?Video formatı normalde..
İDM ile indireceğim,video üzerinne İDM ile indir yazısı çıkmıyor :S
Bu siteye artık hangi tarayıcı daha iyi? Yok şu tarayıcı yok bu tarayıcı gibi konuların açılması yasaklansın ya artık. Bıktım görmekten. Herkes birbiriyle boğaz boğaza resmen.Çok zor Yalçın o.
İmkansız hatta.
Herkes bilmeden atıyor o canımı sıkıyor. Eklenti yükleniyor diye bir tarayıcı iyi olur mu ya.
PCMAKER sen bilirsin url olayını bir yardım eder misin? :S
Video url nasıl alınır?İDM için indireceğim yarına acil lazım.
Bu arada uykun kaçtı galiba 19:35 de uyucaktın.
Yak bi cigara uykun kaçsın
EDIT: Wow! Getting close to a million views?! I didn't think this would ever be this popular xD Either way, thank you to all the people who commented nice stuff xD I be glad to make vids people like :D
Okay, this is Loreena McKennitt, singing Skellig. I thought that it was really good for Lord of the Rings. Enjoy!
Her dinlediğimde efkerlanırım sizde dinleyin beraber jiletleyelim kendimizi
Çok zor Yalçın o.Haklısın abi fakat çokta takmamak lazım. Birçok insan bir şeyleri savunurken veya suçlarken, karşı çıkarken o konu hakkında bilgi sahibi olmadan bu işi yapıyor. Tamam bir şeyi önerirsin fakat rakibini kötüleyerek öneri yapılmaz. Ayrıca; bilgi sahibi olunmadan bir konu hakkında yorum yapmak bilgisizliğin temelidir.
İmkansız hatta.
Herkes bilmeden atıyor o canımı sıkıyor. Eklenti yükleniyor diye bir tarayıcı iyi olur mu ya.