Doğum günün kutlu olsun Adem. Şimdiden hayırlı olsun ekran kartın da...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Ölürümde Klavyemdeki Tuşları SöktürmemErhan; Sen Türkçeyi tutuyordun değilmi. Türkçede cümlede ilk harf büyük sonrası eğer ad soyad, özel anlam taşıyan kelime vb haricinde küçük harfle yazılırdı değil mi?Bu Sözü Söyleince Şu Seda Sayanın Eski Sevgilisimi Ne Vardı Kısa Boylu Hatta Geçen Hafta Okan Bayülgen'e Konuk Olmuştu Ne Farklı Bir İnsan
Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa TDK değişikliğe mi gitti ne.
Adem doğum günün kutlu olsun demek 20 yaşına girdin öylemi.
hımmm.
Abi de ülen bundan sonra bana :D
Şaka bir yana elimde para olsa burdan dvdlere çekip hd film gönderirdim. Full hd izlerdin o ekran kartıyla. vay .. derdim burda da ayıp olur şimdi :D
Günaydın CHİP Online !
Herkese Iyı Haftasonları.
Adem ABi, Doğum Günün Kutlu Olsun. Mutluluk, huzur ve sevgi peşini bırakmasın! Nice Mutlu Yıllara...
Adem abi doğum gününmü ? Öyleyse kutlu olsun :)
Bu gün çok sevinçliyim Win7 kurdum :D
Doğum günün kutlu olsun Adem abi.
ben xp yle idare ediyorum :) 32-bit xp :D:D
chip galeride 2010un en bomba 40 oyunu dediği şeyi inceledm,tam bi hüsran,kıytırık oyunlara bile yer verilirken, 1.600.00 kopya satan the witcher oyunnu koymamışlar bile,oda bu ıl haziran ayında çıkacak,sanırım chip editörlerinin oyun dünyasından haberi yok:)
:) Seni CHIP editörrü yapmak lazım :)
Léon The Professional'i tüm Chip Online'na tavsiye ederim, Mükkemmel bir film. Lose Face soundtrack'ı koyduğun için teşekkürler.
@Adem-Kaya, Adem abi Allah uzun ömürler versin yeni yaşın sana sağlık, mutluluk, bol heyecan ve aksiyon getirsin.
Ya bu gün abimlere gittim, giderken sanırım bir yere çaptım dizüstümü "a" tuşuna abanarak basmadan yazmıyor, bir başkasındanda "a" tuşunu çıkartıp taktığında düzeldiğini duymuştum, ilk hafta bir kez çıkardım taktım, bakalım geri takabilirmiyim diye taktımda ama şimdi neden abanmak gerek onu anlamadım, Casper Nirvana serisi dizüstülerde tuşlarda sorun olduğunu biliyordum, ama bu kadar beklemiyordum...
Neyse şimdilik iyi gittikçe kötüleşmesin yeter.