Essentails demişim pardon, Enterprise. ^^
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Selamunaleyküm arkadaşlar...
Adem doğum günün kutlu olsun.Allah sağlık,sıhhat ve uzun ömürler versin...
[URL=http://img697.imageshack.us/i/b400107doumgnpastasi.jpg/][/URL]
aleyküm selam abicim hoşgeldiniz
:d
arkadaşlar ya e okula girilmiyor mu ? :-((
s.a arkadaşlar herkese bol muhabbetler..
bu durum sizede oluyormu ? resimdeki yani.. diğer konu dışında bu sayfa açılıyor ne ayak =)
Selam
Türkiye İstatistik Kurumu'nu kurcalıyordum.
Bilişimden, özellikle internet alanından birkaç küçük not;
(18 Ağustos 2009)
Araştırma sonuçlarına göre 16-74 yaş grubundaki bireylerde bilgisayar ve İnternet kullanım oranları sırasıyla erkeklerde % 50,5 ve % 48,6, kadınlarda % 30,0 ve % 28,0’dır.ADSL % 85,6 ile Türkiye’de kullanılan en yaygın İnternet bağlantı türüdür.
Son üç ay içerisinde İnternet kullanan bireylerin % 72,4’ü e-posta göndermek-almak, % 70’i gazete ya da dergi okumak, % 57,8’i sohbet odalarına mesaj ve anlık ileti göndermek, % 56,3’ü oyun, müzik, film, görüntü indirmek ya da oynatmak için İnterneti kullanmıştır.
İnternet kullanan bireylerin kişisel kullanım amacıyla İnternet üzerinden mal veya hizmet siparişi verme ya da satın alma oranı % 11,8’dir. Sipariş verme ya da satın alışın en son yapıldığı zamana göre % 5,8’i son üç ay içerisinde, % 2,7’si üç ay ile bir yıl arasında, % 3,3’ü ise bir yıldan uzun süre önce gerçekleştirilmiştir. İnternet kullanan bireylerin % 88,2’si ise İnternet üzerinden hiç mal veya hizmet siparişi vermemiş ya da satın almamıştır.
Son 12 ayda İnternet üzerinden mal veya hizmet siparişi veren ya da satın alan bireyler en fazla elektronik araç (cep telefonu, kamera, TV, DVD oynatıcı v.b) almışlardır.
Bilgisayar ve İnternet kullanım oranlarının en yüksek olduğu yaş grubu 16-24 yaş grubudur. Bu oranlar tüm yaş gruplarında erkeklerde daha yüksektir. Eğitim durumuna göre incelendiğinde ise yüksekokul, fakülte ve üstü mezunları en yüksek bilgisayar ve İnternet kullanım oranlarına sahiptir.
emin misiniz bende neden girilmiyo
http://e-okul.meb.gov.tr/hata_ya ... /Veli/iov00001.aspx
bende girmiyor giriş kodunu vermiyor neyse sağ olun
vallaha öyle ya inşallah kırık gelmez :d çünkü teşekkür bekliyorum