Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
ben kızarmış seviyordum amahaşlandı malesef
alemsin yaa :d
vallaha öyle ya inşallah kırık gelmez :d çünkü teşekkürYorumsuz hangi okula gidiyorsun.
kırık gelmez diyince şaşırdım.
Seni yaşça büyük düşündüydüm. Alla Alla.
Kafa bir milyon iyice sapıttım bu gün.
İşyerine sunucu aldık. hp nin ilk açılışta bir fan sesi geliyor kulaklarınız acır. Nasıl bir örnek versem hmmm
heh elektrik süpürgesi gibi ses çıkıyor hatta daha fazla. nasıl bir sestir bağırarak konuşuyorsunuz. sonra yavaşlıyor. fanı test ediyor muş. belirli hıza ulaşıpta belirli bir süre çalışmaşsa fan değiştirme uyarısı geliyormuş bios ekranında...
bir bios u var hp nin o nedir yaw.
Şu ayar için ctrl+s ye basın.
bios için f9 a basın.
raid için ctrl +i ya basın.
network için ctrl+n ye basın.
bas bas bas.
1 dk sürüyor biosun geçmesi yuh.
:d
anadolu kız meslek lisesi
yaş 17 sayılır :d abicm demek dışardan yaş büyük gözüküyor öyle mi :d
şaka yaptım zaten ne kırığı ya benim hiç 1 im olurmu 0 ım olur yine 1 im olmaz :d
tamam bu da şakydı teşekkür garanti benim :d:d...
http://mainboard.hareketforum.net
tüm arkadaşlarımı bekliyorum ve ilgilenen arkadaşalrıma da teşekkür ediyorum...
anadolu meslek.
hımmm.
bilgisayar mı bölümün.
sende mi bizdensin.
benim yaşa gelince paronayak olursun ben gibi artık.
bazen gecenin bir yarısı kod yazasım geliyor kalkıp pc yi açıp kod yazıyom. Piskolojik mi yoksa huy mu çakamadım ama inş böyle gitmez yoksa yakında uyar-yazar olacam.
Çok kötü ya.
ewet abicim yaa ben de bişim t sorma gerçekten şu kod lar adamı çileden çıkarıyor bide hocaların sınavda kod sormaları yok mu ufff ya çok kötü oluyor bizim meslek sabır ister yaniii:d
ewet abicim yaa ben de bişim t sorma gerçekten şu kod lar adamı çileden çıkarıyor bide hocaların sınavda kod sormaları yok mu ufff ya çok kötü oluyor bizim meslek sabır ister yaniii:
kendi mesleğimden biri olunca konuşması daha zevkli oluyor.(Memo alınma ha)
daha sen piyasaya program yazmadın orada kayış gerçekten kopuyor. japonyadan özel kayış getirtiyorsun.
2 bin 3 bin satırlık kodu tek çırpıda silip müşteriye tekrar müşterinin isteği üzerinde kod yazarsan o lisedeki sınav soruları komik gelir emin ol.
şu ücretli forumu aç oraya üye olalım.
İşyerine sunucu aldık. hp nin ilk açılışta bir fan sesi geliyor kulaklarınız acır. Nasıl bir örnek versem hmmm
heh elektrik süpürgesi gibi ses çıkıyor hatta daha fazla. nasıl bir sestir bağırarak konuşuyorsunuz. sonra yavaşlıyor. fanı test ediyor muş. belirli hıza ulaşıpta belirli bir süre çalışmaşsa fan değiştirme uyarısı geliyormuş bios ekranında...
bir bios u var hp nin o nedir yaw.
Şu ayar için ctrl+s ye basın.
bios için f9 a basın.
raid için ctrl +i ya basın.
network için ctrl+n ye basın.
bas bas bas.
1 dk sürüyor biosun geçmesi yuh.
iyi akşamlar nasılsın iyi misin??
İyiyiz Tuğrul :P Çıkmam lazım Bb