Selamunaleyküm.İyi akşamlar herkese...
Beklediğime değdi ve MW 2 yi 1024x768 normal ayarlarda takılma olmadan oynayabiliyorum.Havaalanına geldim ama burayı birtürlü geçemedim.Adamlara görünmeden geçmek nerdeyse imkansız...
Selamunaleyküm.İyi akşamlar herkese...
Beklediğime değdi ve MW 2 yi 1024x768 normal ayarlarda takılma olmadan oynayabiliyorum.Havaalanına geldim ama burayı birtürlü geçemedim.Adamlara görünmeden geçmek nerdeyse imkansız...
anti46 ya sinir oldum ya :S:S
dell mi:S:S kurtulamıyacak mıyız biz ondan ya :S:S
dell003 dü galiba oda sürekli öyle şeyler yazıyordu "deneme" konusuna bişey yazdım burayada yazıyorum;
Gerizekalı dikkat çekmeye çalışıyor biz böyle yaptıkçada eğleniyor hiç bi laf söylemezsek çekip gider.Sadece şu köşedeki ünleme bassak yeter cevap yazınca eğleniyor kendince ;)
Facebook'ta şöyle şeyler var ya üye olanlar bilir;
Sakın okuma!!!
bir kız varmış,bu kız msn'de knklarıyla konuşurken bir ANDA ekran simsiyah olmuş ve içerden 4 çift sarı ve beyaz göz görünmüş.Ve 4 tane de vampir dişli ağız.Hepsi de aynı şeyi söylüyorlarmış= Dolunay gecesinin lanetine uğradın,artık sen bir 'yaşayan ölüsün' demişler,kız hemen PC'yi kapatıp annesinin yanına koşmuş fakat annesinin yerinde bir ZOMBİ görmüş.beyninin ne kadar güzel bir tada sahip olacağını sen bile bilemezsin Demiş...EĞER SEN DE DOLUNAY GECESİNİN LANETİNDEN KURTULMAK İSTİYORSAN BU YAZIYI 8 AYRI BAĞLANTININ ALTINA YAZ.bende yanlışlıkla okudum göndermek zorundayım ii şanslar :(
Buna karşılık çok komik bişey yapmışlar;
SAKIN OKUMA!!
Okumasana lan! Bak hala okuyor!!!!!!!!
Bi gün Ali OsMan adında bi uşak vaRmış gecenin bi körü eve giDiyomus sonra Ona Hiç bi Bok olmamıs! Evet hic bi bok olmamıs Halada AksamlaRı Eve gidiomus bunu 6 video altına YAPIŞTIR Kİ MAKARA oLsuNnNn!!!! :D
Buna karşılık çok komik bişey yapmışlar;muhaha
SAKIN OKUMA!!
Okumasana lan! Bak hala okuyor!!!!!!!!
Bi gün Ali OsMan adında bi uşak vaRmış gecenin bi körü eve giDiyomus sonra Ona Hiç bi Bok olmamıs! Evet hic bi bok olmamıs Halada AksamlaRı Eve gidiomus bunu 6 video altına YAPIŞTIR Kİ MAKARA oLsuNnNn!!!! :
Saoooool seninde bol olsn :D