Hero yaw işletmede iyi para warmı?her sene onbinlerce mübarek kul işletme seciyor her taraf isletmeci dolu ???
arkadaslar iki gündür hic giremiyordum foruma yine bakmaya baslıcam inşallah bugun lanet öss sınavının ilk etabına katıldım :)) iyi gecti cok sukur iyi bir sonuc bekliyorum,hayırlısı olur inşallah :)
Var tabi hemde çok.Ama "yata yata geçersin" görüşüyle girersen yapacağın en iyi iş (baba mesleğide yoksa) vergi dairesinde beyanname doldurmak olur.
Ama kendini yetiştirir, aldığın derslere sınavları geçmek için değilde gerçekten kendini yetiştirmek adına çalışırsan, ve artık her alanda şart olan ingilizceyi halledersen önün çok açık olur.Benim için tek eksik ingilizce şuan ve onuda kısa sürede halledip farklı bir dile yoğunlaşmam lazım.Vakit geçiyor.Herşey mezun olana kadar.O sürede ne kadar referans okadar para,diplomayı aldıktan sonra askerlikti ,iş aramaydı derken hayatın rutin akışında bulur insan kendini.Seneye bir aksilik olmassa Erasmusla Polonya ya da Almanya ya gidicem.Orda bir hocaya bile kendini kanıtlasan hayatın bir anda değişir.Orda sistem çok farklı.Ales zırvalığı yok.Hocaların öğrencileri seçme hakkı var.
Her şey bilgi ve İngilizce de bitiyor.Mezun olan diğer on binler umrumda değil.Çünkü potansiyel azınlıkta.Bana kalırsa ben Reklamcı olacam ama bakalım...