ahmet abem şu opera bir halta yaramıyor abem sürekli donuyor opera .
en iyisi firefox zira firefox un portable sürümü ile opera nın son sürümü ancak karşılaştırılabilir
bu arada 99.ncı sayfadayız haberiniz olsun
ahmet abem şu opera bir halta yaramıyor abem sürekli donuyor opera .
en iyisi firefox zira firefox un portable sürümü ile opera nın son sürümü ancak karşılaştırılabilir
bu arada 99.ncı sayfadayız haberiniz olsun
Yarın yapılacak olan üniversite imtihanına girecek tüm genç arkadaşlara başarılar dilerim.Cenab-ı Allah zihinlerini açık etsin.
ainançahmet abem şu opera bir halta yaramıyor abem sürekli donuyor opera .İyi sana Firefox'unla mutluluklar dilerim. İnternet tarayıcısı biraz da tercih meselesi biliyorsun. Aslında sendeki fanatiklik olmuş biraz.
en iyisi firefox zira firefox un portable sürümü ile opera nın son sürümü ancak karşılaştırılabilirbu arada 99.ncı sayfadayız haberiniz
ahmeyt05Birisi mesajını silmiş, aramızda 100. sayfaya ulaşmamıza engel olmak isteyen hainler mi var yoksa? :Ben o haini biliyorum...
ahmeyt05İyi sana Firefox'unla mutluluklar dilerim. İnternet tarayıcısı biraz da tercih meselesi biliyorsun. Aslında sendeki fanatiklik olmuş biraz.abem buraya yazı yazarkende opera donuyor, belki firefox fanatiği de olabilirim ama şu da var firefox host ile çok kısa sürede iletişime geçiyor ve anında veri iletimi sağlıyor
bir kaç mesajı ben sildim :) bir tek mesajla birleştirdim
ainançabem buraya yazı yazarkende opera donuyor, belki firefox fanatiği de olabilirim ama şu da var firefox host ile çok kısa sürede iletişime geçiyor ve anında veri iletimi sağlıyorSeni gidi hain
bir kaç mesajı ben sildim :) bir tek mesajla birleş
yaşasın 100.cü sayfa ve ilk mesaj benim umarım kimse mesajını silmez
il mesaj 22 mayısta atılmı ve bugun 13 hazıran tam 23 günde 1000 mesaj attık buraya böyle giderse önümüzdeki 230 günde 10000(onbin) mesaj atacaz ve 1000(bin) sayfa oluşturacaz tam bir yılın sonunda(365 günün sonunda) artık rekor chip.com.tr nin olacak diye tahmin ediyorum
abem artık bilmiyorum benimkisi donuyor ve firefox çok güzel ve hızlı çalışıyor
hard disk kapasitesi 80 gb
ram 1 gb
pentıum [R]4 CPU 3,00 ghz
işletim sistemi xp sp3
ekran kartı g-force serisini bilmiyorum
ana kart modeli sanırım intel
bunlar yeter diye tahmin ediyorum
ne gibi yanlışşlıklar mesela
ben çok fazla sekme açıyorum bundan olabilirmi
şayet bundansa opera gereksiz bir yazılım oluyor demektir firefox ta aynı anda 200 sayfa açtıpım günlerde oluyordu
Spybot bir dönem kullanmıştım ama gerçek zamanlı koruması varmıydı hatırlayamadım.Yalnız şunu söyleyebilirim çok iyi bir program değil.Ben şu an ad aware kullanıyorum.Onun gerçek zamanlı koruması var ve spybot dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Düşük sistemler için ideal bir programdır.Tavsiye ederim.
madem öyle konu uzasın diye yazıyom
AAAAAA 100 ü geçmiş hani kutlama hemen işe el atım
Okul yolunda göktaşı çarptı!
Almanya'da okul yolunda üzerine göktaşı düşen ortaokul öğrencisi, doğrudan göktaşı isabet ettiği halde ölmeyen ikinci kişi olarak tarihe geçti.
AA
Ankara- Atmosfere 50 bin km hızla giren meteor öğrenciyi yaraladı. İngiliz The Daily Telegraph gazetesinin haberine göre, 14 yaşındaki Gerrit Blank'in eline Essen kentinde okula giderken saatte 50 bin km hızla atmosfere giren nohut büyüklüğünde bir göktaşı çarptı. Öğrencinin elinde 7 cm uzunluğunda yanık yarası oluştu.
"İlk başta büyük ışık topu gördüm ve birden elimde bir acı hissettim" diyen Blank, o sırada gökgürültüsü gibi bir ses duyduğunu anlattı.
Almanya'nın Walter Hohmann Rasathanesi'nden Ansgar Kortem, 14 yaşındaki oğlanın eline isabet eden taş üzerinde yapılan analizin, bunun bir göktaşı olduğunu doğruladığını belirtti.
Kortem, çoğu göktaşının yeryüzüne ulaşamadan atmosferde buharlaştığını anımsattı.
Meteor çarpmasına rağmen hayatta kaldığı bilinen diğer insan ise ABD'de 1954'te evinin çatısında uyurken üzerine greyfurt büyüklüğünde göktaşı düşen Alabamalı bir kadındı.
Kaynak: AA