Maç konuşuyorlar hemen kaçayım.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Öğle iznine çıktık bu gün.
Şimdi geldik.
Şu antalyada Yüzüncü yıl ile Şarampol caddesi var. Telefoncular caddesi :D
bir telefon gördük. Markaya bak: Ay Phone. Logo yarım ay var Aycell in logosu gibi mi ne.
iş yerine gelesi güldüm :D:D
ay phone.
5 boyutlu noluyor be.Dev boyutlarda gümüş perde üzerinde çift projeksiyon cihazıylayansıtılan beş boyutlu filmi izlerken filmin içindeki su, rüzgar vekokularını da hissediyorsunuz. Sadece göze ve kulağa hitap etmeyen beş boyutlu sinema aynı zamanda duyulara da hitap ediyor. Filmin içinde geçen suyun serinliğini, ateşin sıcaklığını hissediyorsunuz. Filmi izlerken duyduğunuz kokular, yüzünüze fışkıran sular ve hareketli koltuklar gerçekle yüzleşmeyi sağlıyor.
3 boyutlu değilmiydi o :
alıntıdır.
kaç mesaj daha kaldı acep rekorun kırılmasına çorbada brnimde tuzum bulunsun :)
aslında kırılır kırılmasınada güzel bir konu ve sevyeli şekilte tartışılır ama her kes 360 mesaj atabilir bunun kıritleri falan olması lazım herkesin dikkatini çekmek lazım
Geçen mesajımı okuyanlar bilirler kardeşim yavaş yavaş iyileşiyor,damar çatlaması olmuş.Doktoru mahkemeye verin yazılmış,zaten hemen gidip hesap sormuşlar fakat doktor "hasta geldiğinde durumu stabildi ileri saatlerde oluşan komplikasyonlardan ben sorumlu olucak değilim" demiş.
Geçen mesajımı okuyanlar bilirler kardeşim yavaş yavaş iyileşiyor,damar çatlaması olmuş.Doktoru mahkemeye verin yazılmış,zaten hemen gidip hesap sormuşlar fakat doktor "hasta geldiğinde durumu stabildi ileri saatlerde oluşan komplikasyonlardan ben sorumlu olucak değilim" demiş.o dediğini ve ilerde oluşabilecek şeylerin hiçbir belirtisinin olmadığını adam gibi kanıtlaması lazım, yani %100 sağlam görünüpte bi anda mı olmuş bütün onlar? sanki ufacık bişeyden bahsediyor...
Geçen mesajımı okuyanlar bilirler kardeşim yavaş yavaş iyileşiyor,damar çatlaması olmuş.Doktoru mahkemeye verin yazılmış,zaten hemen gidip hesap sormuşlar fakat doktor "hasta geldiğinde durumu stabildi ileri saatlerde oluşan komplikasyonlardan ben sorumlu olucak değilim" demiş.
Bu söze ikna olduysanız yapacak ve diyecek bir söz yok size...Son Düzenleme: PcMaKeR ~ 06 Temmuz 2009 20:23
mahkemeye bir dilekçe verip suç duyurusunda bulunmak çok mu zor?
Geçmiş olsun pcword. Kardeşinin iyileşiyor olmasına sevindim.
Arkadaşın ne yaptı gitti mi doktora? Burun kanaması ciddi bir şey olabilir çünkü en son burnum kanadığında arkadaşlarım bir sürü soru sormuştu bana. Sık kanıyor mu, nasıl kanadı falan gibi. Geçiştirmesin bir gitsin. Benim bir arkadaşım vardı ilkokulda onun da burnu sık sık kanardı. Sonra doktora gitti burun kılcalında çatlak varmış.
Burun kanaması çoğu zaman iyidir. Eğer aşırı stres vb durumda burun kanaması olupta stresin sıkıntın geçiyorsa çok iyidir. Abim derdi öyle durumda hemen durdurma biraz kanasın derdi. Aşırı basınç yüzünden olabiliyor burun kanaması bazen. stresteyken yada başka bir nedenle sinirliyken kanamadımı beyinde kanama oluşuyor derdi.
O durumda kanama olmazsa beyin damarları çatlıyormuş.
Eeee! rekora yaklaşan var mı bari o forumların birinde