Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Orası öylede benim demek istediğim bugünün istatiki niye yok.Yani çevrimiçi üyeler belli,gizli üyeler ,ziyaretçiler onların sayısı şimdi 16:27 3 temmuz 2009 da bu belirtilmiyorda onu sordum.
Burasıda dert söyle derman bul yeri gibi oldu,derdim hastanedeydim yeni geldim,kardeşim bisikletten düştü.Tel örgülü duvara toslamış,çizikler vardı pansuman yapıldı birşey çıkmadı şükür.
Bizmki bayır aşağıya frenler tutmuyor yol sonunda karşıdaki tel örgülü duvara panikle toslamış,bir kıyamet bir kıyamet sormayın halbuki sadece çizikler varmış travma yok,kırık çıkık yok amaaan sanırsın bie yeri koptu öldük korkudan .
Denize uçmak aslında iyi adrenalinmiş:D
Valla eski günleri hatırladım, bir bisikletim vardı kontra pedal sistemdi ön/arka frenler yoktu pedalı geri çevirince duruyordu herkes bakardı nasıl durdu bu falan diye:))
AAA bende kullanmıştım öyle bisiklet ama ben onu o nedenle bozuk sanmıştım,bunu şimdimi öğrencektim,ay utandım valla.Neyse çok küçüktüm ya:DSon Düzenleme: MBTGROUP ~ 03 Temmuz 2009 23:24
Heleki koltuğa çıkıpta sürmek ne güzeldir :D
Hatta koltukla direksiyon arası bir demir varya düz orayada çıkıp sürdüm hiçde düşmedim,şahane bisiklet sürerdim.
Arkadaşlar birşey paylaşmak istiyorum, Dün sabah TTNet'ten aradılar İnternet kullandığım halde kadın İnternet Kullanıyor Musunuz ? diye sordu; Evet kullanıyorum dedim. İyi Günler dedi. Kapattı.
Her ay fatura gelmeden 1 gün öncesinde böyle telefonlar geliyor..
Acaba sadece bana mı özel yoksa sizlere de geliyor mu ? Merak ettim.
Arkadaşlar birşey paylaşmak istiyorum, Dün sabah TTNet'ten aradılar İnternet kullandığım halde kadın İnternet Kullanıyor Musunuz ? diye sordu; Evet kullanıyorum dedim. İyi Günler dedi. Kapattı.Valla bana gelmiyor.Ama bir ara aynı şeyi tüpçüler yapıyordu.Zaten kullanmakta oldugum tüp markasını her ay arayıp yine soruyorlardı kullanıyormusunuz diye.Her ay fatura gelmeden 1 gün öncesinde böyle telefonlar geliyor..
Acaba sadece bana mı özel yoksa sizlere de geliyor mu ? Merak ettim.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12002153.asp
Yeni Nuri Alçolar geliyor arkadaşlar dikkatli olun. Özellikle bayanlar okusun bu haberi.
Haberi okuyunca şey geldi aklıma: Nuri Alço ve ünlü müziği:
Kardeşim gece fenalaşmış acile düşmüşler,meğer dün gitiğimiz doktor başından savmış bizi adi.Araştırma hastanesine sevkettiler kardeşimi damarmı kopmuş,yırtılmışmı bilemiyorum durumu ciddimiş.Bacağı kömür gibi olmuş birde portakal büyüklügünde şismiş,bisikletin selesi yüzünden.İşini doğru yapmayan her türlü meslek sahibine lanet ediyorum.
bu rekor sizce kaç günde kırılır
Kardeşim gece fenalaşmış acile düşmüşler,meğer dün gitiğimiz doktor başından savmış bizi adi.Araştırma hastanesine sevkettiler kardeşimi damarmı kopmuş,yırtılmışmı bilemiyorum durumu ciddimiş.Bacağı kömür gibi olmuş birde portakal büyüklügünde şismiş,bisikletin selesi yüzünden.İşini doğru yapmayan her türlü meslek sahibine lanet ediyorum.geçmiş olsun, o öküzlerin diplomalarını...
Kardeşim gece fenalaşmış acile düşmüşler,meğer dün gitiğimiz doktor başından savmış bizi adi.Araştırma hastanesine sevkettiler kardeşimi damarmı kopmuş,yırtılmışmı bilemiyorum durumu ciddimiş.Bacağı kömür gibi olmuş birde portakal büyüklügünde şismiş,bisikletin selesi yüzünden.İşini doğru yapmayan her türlü meslek sahibine lanet ediyorum.işte fırsat acıma direk mahkeme. İnsan canı bir kere verilen birşeydir Allah tarafından sokaktan bulunur gibi başından savamaz.Abim ile Yengemde sağlık personelidir yüzlerine çok söyledim. İşlerini her zaman doğru yapıyorlar. Ama acımayın verin mahkemeye. Sağlık herşeyden önemlidir! Ya kesilirse Allah göstermesin.
Pcword acıma verin mahkemeye! Böyle dingolar yüzünden kaç kişi yaşamını yitiriyor!