MAÇTA 52 dk. oynanıyor.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Neden kapatıldı ki... Tam da rekoara adım adım giderken..." Her halde rekoru kaldıramadı konu..."Forumdakilerin birbiriyle geçinememesini anlamıyorum. Üstüne üstün kavgalarını bu konuda devam ettirerek olayın büyümesine ve bu konunun kitlenmesine neden oluyor. Burayı mahalle sanıp seviyesiz üsluplarla konuşmaya çeviren kişilere lütfen ama lütfen birdaha cevap vermeyerek hemen şikayet edelim. Yöneticiler uyumuyorlar gördüğünüz gibi hemen olaya el attılar. Şikayet butonunu kullanalım !
bende konu kilitlenince hemen konu açtım :D:Dne kadar dakikim değil mi ?
Forumdakilerin birbiriyle geçinememesini anlamıyorum. Üstüne üstün kavgalarını bu konuda devam ettirerek olayın büyümesine ve bu konunun kitlenmesine neden oluyor. Burayı mahalle sanıp seviyesiz üsluplarla konuşmaya çeviren kişilere lütfen ama lütfen birdaha cevap vermeyerek hemen şikayet edelim. Yöneticiler uyumuyorlar gördüğünüz gibi hemen olaya el attılar. Şikayet butonunu kullanalım !Bencede...
Konuyu değiştirmek adına:
Intel mi AMD mi?
Firefox mu Chrome mu IE mi Opera mı?
ATI mi NVIDIA mı?
Başka ne vardı ya :D :D :D
Konuyu değiştirmek adına:pFFF. Hep aynı karşılaştırmalar ya. Duruma ve kullanıma göre değişiyor.Intel mi AMD mi?
Firefox mu Chrome mu IE mi Opera mı?
ATI mi NVIDIA mı?Başka ne vardı ya :D :D :
Oohoho. Kesinlikle şikayet edin. Daha fazla yoldan çıkmadan.
Harry Potter'ın son iki filminin (Harry Potter ve Ölüm Yadigârları Bölüm I ve Bölüm II) 3D olacağı Warner Bros. film yapım şirketi tarafından onaylanmış. Bu haberi okuyunca çok sevindim. =) Harry Potter'ın tüm sahnelerini 3D olarak izlemek keyifli olacak. Görmek için sabırsızlanıyorum. =)
Daha fazla bilgi için; buraya bakabilirsiniz.
2 bölüm mü olacak. İlginç.<
Harry Potter'ın son iki filminin (Harry Potter ve Ölüm Yadigârları Bölüm I ve Bölüm II) 3D olacağı Warner Bros. film yapım şirketi tarafından onaylanmış. Bu haberi okuyunca çok sevindim. =) Harry Potter'ın tüm sahnelerini 3D olarak izlemek keyifli olacak. Görmek için sabırsızlanıyorum. =)senaryonun içine etmezlerse izlicez.
Daha fazla bilgi için; buraya bakabilirsiniz.bu arada konu tekrar mı kitlendi???*
Ondaa, wireless da vardır şimdi
------------------------
Recep çok komik :)
Object dock mı ? Rocket dock mı ?
https://www.chip.com.tr/blog/yoru ... ik-deneyi_4680.html
arkadaşlar szi bu yazıyı okumaya davet ediyorum