pcmaker senin avatardanda ben tırsıyorum adam ordan tüm sülaleme sövüyomuş gibi bakmış yani..
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Hala Yıldız Savaşları'nı izlemeyen var mı yahu?
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
Dark side of the force is a pathway to many abilities some considered to be unnatural.
Diyene bak :P
Darth Vader orda bütün uzaya sövüyormuş gibi bakıyor deseydin tutacaktı :
http://www.metacafe.com/watch/32 ... f_the_force_speech/Dark Side of the Force SpeechThe dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 07 Şubat 2010 14:26
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
A. S.
Güle güle kullan Adem. Sistemi kurmuşsun ama imzan aynen duruyor. :D
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
Hadi bakalım, hayırlı olsun.
Bu arada, şimdi bir 3DMARK VANTAGE skoru alabiliriz senden. Hem eskisiyle kıyaslamış olursun. :)
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 07 Şubat 2010 15:53
Acele etmiyorum..1-2 saat sonra yaparım testi.
İşlemciyi filan taktım,Windows logosunda sistem reset atıyor kendiliğinden.
Dedim buna format şart :D Formatladım.
Tahmini puan 22.000 olur.
Son Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 07 Şubat 2010 16:01
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,757 mesaj
Ben üşenip denememiştim.
Oyun harika yahu.Bende uzun zamandır oynamıyorum ama.Şimdi oynasam iyi olur aslında ama araya soğukluk girdi bikere
Oyna bence.O çocuğu veya onu kurtarmak için annesini öldürmemek ileride etkiliyor senaryoyu.O Arl'ı iyileştirdikten sonra ilk sorduğu kişiler oğlu ve karısı.Şimdi Orzzammar'da Dwarf'ların yardımını aryorum Darkspawn'a karşı.Alistair kral olacak bir de :) O istemiyor ama Loghain'i devreden çıkarmak için kral olmalıymış.
Neyse daha fazla anlatmayayım :) 19-20 saat olmuş senaryoya başlayalı.Son Düzenleme: Psychonaut968 ~ 07 Şubat 2010 17:11
https://www.chip.com.tr/forum/win ... 430_wp1.html#825895 yardım lutden cs 1.6 dan anlayan varsa baksın tşkrler simdiden..
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
55 mesaj
selam arkadaşlar
ben geldimmmmmm :)
yeni üyeym