S.a arkadaşlar
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Adem abi akşam akşam güldürdün beni
Her geçen gün ölüm haberleri geliyor.Irakta bombalı saldırı 20 ölü,İntihar saldırısı bilmiyorum kaç ölü vardı,50. civarı.Trafik kazaları,dikkatsizlik,alkol,aşırı hız..
Kendini bilmez şahsiyetlerde Başbakanın hanımına laf uzatıyor,kınıyorum.
Kendini bilmez şahsiyetlerde Başbakanın hanımına laf uzatıyor,kınıyorum.forumda siyaset konuşulması hoş bir şey değil herkesin bu tür konulardaki düşüncesinin kendine kalması daya uygun olur.çünkü bazı arkadaşların siyasi görüşleri farklı olabilirSon Düzenleme: Toxic ~ 03 Şubat 2010 20:25
tamam sakin olun konu kitlenecek melih gönder şu resmi bitsin
Yaw birisi için yarım saat mi uğraşacam ?
Ne yarım saati.Hemen çekip upload edicen.Hani şu Chip logosu yapmıştın ya aynı onun gibi.(Bilmiyosan diye söyledim)
Gönderemez ki.Çünkü yok.Eğer o resmi koyarsan ben bir daha foruma girmiycem,ama koymazsan herkes senin yalancı olduğunu anlayacak ve foruma girsen bile yüzün olmayacak...
Ha eğer çekersen resmi altına melih yazan kağıt koymayı unutma.Telefonların altına melih yazan kağıt koyup çek.
Konu umrumda değil.Resmi koysun yeter.Herkes onun yalancı olduğunu görecek.
ya kavga etmeyin birbirinize öm atın ama konuda kavga etmeyin
Bize ne yahu yalan veya değil! Telefonu varmış da, yokmuş da... Bize ne, olsa bize ne, olmasa bize ne! Yapısı icabı kirli olan şu konuyu bari kirletmeyin yahu.