Uyumayanlar parmak kaldırsın.
(ayak parmakları olmaz)
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
ALİ KIRGIZ EN DELİ DOLULARI SENMİŞSİN KAÇ SANİYE DAYANIRSIN?
Bi olay anlatıcam millet.Benim okulum tadilat görüyor.Bu yüzden farklı bir okulda bir süredir eğitim görmekteyim.Bulunduğum okul 2 bloktan oluşuyor.İlkinde bizim okul, ikincisinde ise ilk okul çocukları var.
Geçen gün arkadaşlarla bahçeye çıktık.Bi grup ilkokul 1. sınıf çocukları bize baktı ve dedi ki : " Olm varya biz bunların a**na koruz" Yanındakide diyoki : "Olm onlar bizim *** koymasın.. " Biz de arkadaşlarla birbirimize baktık.Başladık gülmeye.Ama çocuklar minicik.Gelmiş küfür ediyo
Bi olay anlatıcam millet.Benim okulum tadilat görüyor.Bu yüzden farklı bir okulda bir süredir eğitim görmekteyim.Bulunduğum okul 2 bloktan oluşuyor.İlkinde bizim okul, ikincisinde ise ilk okul çocukları var.nereden öğrenmişler bu küfürleri :) abilerinden mi? :D
Geçen gün arkadaşlarla bahçeye çıktık.Bi grup ilkokul 1. sınıf çocukları bize baktı ve dedi ki : " Olm varya biz bunların a**na koruz" Yanındakide diyoki : "Olm onlar bizim *** koymasın.. " Biz de arkadaşlarla birbirimize baktık.Başladık gülmeye.Ama çocuklar minicik.Gelmiş küfür ediyo
Valla anlamadım.Ufacıklar.Ettikleri küfürlere bak.O değil bizim kızalara laf atanlar bile var.Cinsel organını çiş etmek dışında kullanmayı bilmeyen çocukların ettikleri küfürleri duysanız gözlerininze ,kulaklarınıza hatta burnunuza bile inanamazsınız.
Valla anlamadım.Ufacıklar.Ettikleri küfürlere bak.O değil bizim kızalara laf atanlar bile var.Cinsel organını çiş etmek dışında kullanmayı bilmeyen çocukların ettikleri küfürleri duysanız gözlerininze ,kulaklarınıza hatta burnunuza bile inanamazsınız.
Çok iyi kapak yaparım. Tavisye ederim sende yap bir daha yaklaşamazlar
Benimde başıma bir olay geldi. Geçen hafta sınıfta oturuyorduk arkadaşlarda birden yanımıza 9. sınıflardan biri geldi. Sanırım biraz engelli. Yanıma geldi baktı baktı ilk önce görmemezlikten geldim sonra sinirim bozuldu. Buyur kime baktın dedim. Onun tepkisi ne olsun.. Senin boyun kaç lan ayı gibi olmuşsun dedi
1.88 dedim oda camışş diye bağırdı
Allahtan rahatsız yoksa birşeyler derdim. Eğer seninkilerde böyleyse aldırma :)
Ama o yaşlarda insan biraz düşüncesiz oluyor. Aklına geleni söylüyor.
Camışşşşşş
Çok iyi kapak yaparım. Tavisye ederim sende yap bir daha yaklaşamazlar
Benimde başıma bir olay geldi. Geçen hafta sınıfta oturuyorduk arkadaşlarda birden yanımıza 9. sınıflardan biri geldi. Sanırım biraz engelli. Yanıma geldi baktı baktı ilk önce görmemezlikten geldim sonra sinirim bozuldu. Buyur kime baktın dedim. Onun tepkisi ne olsun.. Senin boyun kaç lan ayı gibi olmuşsun dedi
1.88 dedim oda camışş diye bağırdı
Allahtan rahatsız yoksa birşeyler derdim. Eğer seninkilerde böyleyse aldırma :)
Ama o yaşlarda insan biraz düşüncesiz oluyor. Aklına geleni söylüyor.
https://www.chip.com.tr/forum/program-istegi_t188902.html
https://www.chip.com.tr/forum/fl-studio-9_t188901.html
Şu konularda yardım lütfen arkadaşlar.
Bu gün buraya 1000. mesajımı yazmış bulunmaktayım
Bunun şerefine herkese benden çay