Far Cry ın filmi çevrilmiş ben çevrilmicek sanıyordum görüntüye bak :D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
:D oyununu bitireli çok oldu iki oyunuda bitirdim.
yanlız fiçbir zaman bir oyunun filmi iyi olmaz :D bakalım bu nasılmış :D
22 gb :S şey olacak buna bir tane hdmi çıkıştı ekran kartın birtane 42" full hd plazma yada sony lcd yada full hd projectör tamamm birde 7+1 sinama sistemi. ilerde evime bunların hepsini alacam inş. özel sinama odası tasarlıcam akşamlar iş dönüşü izleyeceksin sakin sakin.
Paranoid al bir film daha sana. Seven Pounds(Yedi Dilek). Will Smith oynuyor mükemmel bir film.
http://www.imdb.com/title/tt0814314/
Obaaaa bir film daha: The Pursuit of Happyness (Umudunu kaybetme)
http://www.imdb.com/title/tt0454921/
Çok güzel miş deniyor. Hemen bulmak lazım ama önce Harry Potterlar bitsin hd olarak. son iki film Kaldı :D
Beğendin mi peki Harry Potter'ı? Hele HD izliyorsan tadından yenmez o film =)
karşında harry potter hastası var. bütün kitapları en az 3 er kere okumuş, bütün filmleri sinamada izlemiş yalayıp yutmuş bir manyak var...
Harry potter hastasıyım. 6. Film iğrenç olmuş. Dumbledore un hafızası o kadar mı kıt 3 tane anı ile film bitmiş. zaten 3. filmden sonra cıvımalar başladı harry potter serisinde. çok canımı sıkıyor bu kitap ile isimler hiç uyuşmuyor kafasına göre film çeviriyorlar...
Neyse. Prince Of Persia: The Sands Of Time ın filmi çevriliyor... Vay be. Kesin iğrenç olacak. Max Payne in filmi gibi olursa ......
http://sinema.ekolay.net/haberdetay.aspx?pid=40&hid=633598&z=mSon Düzenleme: PcMaKeR ~ 27 Temmuz 2009 20:43
İnanamıyorum bu forumda Harry Potter hastasına 2. kez karşılaşıyorum. Yalnız değilmişim=)
karşında harry potter hastası var. bütün kitapları en az 3 er kere okumuş, bütün filmleri sinamada izlemiş yalayıp yutmuş bir manyak var...
Harry potter hastasıyım. 6. Film iğrenç olmuş. Dumbledore un hafızası o kadar mı kıt 3 tane anı ile film bitmiş. zaten 3. filmden sonra cıvımalar başladı harry potter serisinde. çok canımı sıkıyor bu kitap ile isimler hiç uyuşmuyor kafasına göre film çeviriyorlar...
Ben de acaip hayranıyımdır. Öyle böyle değil yani. =)
Ama şu konuda sana katılmıyorum. Filmler her zaman kitaplardan daha kötü olur. (Şimdiye kadar hep böyle oldu benim için) Sonuçta kitaplarda kendi hayal gücün var. Ayrıca iki buçuk saatlik filme de anca o kadarı sığabiliyor. Ama evet Dumbledore ile düşünseli'ne çok az yolculuk yaptık. Kendi görüşüm, filmi beğendim =)
İnanamıyorum bu forumda Harry Potter hastasına 2. kez karşılaşıyorum. Yalnız değilmişim=)Bende geçen bölümün the order of phoneix oyunu var %68 kadar geldik bıraktım ancak devam edicem:D
Ben de acaip hayranıyımdır. Öyle böyle değil yani. =)
Ama şu konuda sana katılmıyorum. Filmler her zaman kitaplardan daha kötü olur. (Şimdiye kadar hep böyle oldu benim için) Sonuçta kitaplarda kendi hayal gücün var. Ayrıca iki buçuk saatlik filme de anca o kadarı sığabiliyor. Ama evet Dumbledore ile düşünseli'ne çok az yolculuk yaptık. Kendi görüşüm, filmi beğendim =)
Film çıkmadan oyunu çıktı bi şöyle temiz olarak(sinema değil) düşsün(yada ben göremedim) indirmeyi düşünüyorum,fazla hastası olmasamda bu tarz fantastik filmleri izlemeye bayılıyorum,yarattığı dünyaya girdim mi çıkamıyorum:)
Bende geçen bölümün the order of phoneix oyunu var %68 kadar geldik bıraktım ancak devam edicem:DHalf Blood Prince filmi torrente düşmedi diyorsan çoktan düştü. Altyazısı da çıktı.
Film çıkmadan oyunu çıktı bi şöyle temiz olarak(sinema değil) düşsün(yada ben göremedim) indirmeyi düşünüyorum,fazla hastası olmasamda bu tarz fantastik filmleri izlemeye bayılıyorum,yarattığı dünyaya girdim mi çıkamıyorum:)Son Düzenleme: Feel Good ~ 27 Temmuz 2009 21:12
Kitabını çok önce okumuştum. Hiçbirşeyini hatırlamadığım için kitap-film karşılaştırması yapamıyorum. Ama film manyaktı.
5. Kitapbı 6 saatte bitirmiştim Feel Good o kadar manyak biriyim.
http://haber.milliyet.com.tr/msn ... %3d15%26reftype%3d2 bu ne yaw milletin memleketine yağmur yağar biz hasret kalırız. Şuan üstümdeki giysilere yağmur yağdırıyorum.
Harry Pottercılar Severus Snape sizce nasıl biridir :P
Son kitapta çok oldunuz demi hehehehe. İki gün kendime gelemedim.