:) oda bi bakış açısı
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
İllegal Dosya Paylaşımı Yasaktır!
İllegal dosya paylaşımı yaptığı için "herrscher" adlı CHIP Online Forum üyesi forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılmıştır.
(yalan yalan :D)
Alın size güzel bir konu: Geçen gün açamadım, yöneticiler de sildi. Isaac Asimov'u okuyanınız var mı? Onun bir bilimkurgu klasiği serisi vardır: Vakıf. Bu serinin film olmasını isteyenler var mı aranızda? Bence çekilsin, Starwars'u dahi geçecektir.
http://www.youtube.com/watch?v=OwSsOBkUcN8
bu ne yaw bu ne.
Kızlar bu kadar mı küçülebiliyor. Al işte gelde bir kız arkadaş bul kendine. Loseface al bak örnek al işte.
Kız Fotoğraf makinasını 1 tl den vermiş bilseydim 100 tl verirdim yazık be. Tüh....
sonu nereye varacak bakalım:)
http://www.youtube.com/watch?v=OwSsOBkUcN8yaw anlamadım herşey üstüste geliyo geçen günde facebookta iki kız bir birine giriyodu sonra sokakta iki kız birbirine bıçak çekti valla bunlar bi işaret kız mız tanımıyorum artık 25 yaşıma gelince annemden isterim
bu ne yaw bu ne.
Kızlar bu kadar mı küçülebiliyor. Al işte gelde bir kız arkadaş bul kendine. Loseface al bak örnek al işte.
Kız Fotoğraf makinasını 1 tl den vermiş bilseydim 100 tl verirdim yazık be. Tüh....
Dün izlemekte çok geç kaldıgım "Benjamin Button'ın tuhaf hikayesi"filmini izledim.Uzun ama sıkmayan bi filmdi.Yinede beni etkiliyen birson olmadı.Ama genel olarak begendim filmi.Ne alaka diyiceksiniz bendebilmiyorum maksat konu uzasın =)
Sanada Mustafa
Paranoid: Powder Blue al sana film.
Açıklama:
Yenildiğini düşünen erotik dansçı Rose, yaşama sevincini kaybetmiş Charlie, ölümcül bir hastalıkla boğuşan Jack ve travma boyutunda utangaç olan Qwerty: Bu birbirinden habersiz dört kişinin yolları Noel gecesi kesişecek, sırlar açığa çıkacak, roller değişecek ve bir mucize gerçekleşecektir...
İzlenmeni şiddetle tavsiye ederim(şu şiddetleyi şey sanma :D valla döve döve izletirim bak. şaka şaka :D).
Duygusal ağırlıklı, düşündürücü sonu etkileyici yaptıkların için arkana bakıp düşündürücü bir film. al birde önizleme atayım ben hd sini izliyorum şuan.
Sanada MustafaTorrenti hemen devreye sokuyorum :) aradıgım tarzda bi film şu sıralar.Kaliteli görüntü linki varsa özelden atarsan memnun olurum..
Paranoid: Powder Blue al sana film.
Açıklama:
Yenildiğini düşünen erotik dansçı Rose, yaşama sevincini kaybetmiş Charlie, ölümcül bir hastalıkla boğuşan Jack ve travma boyutunda utangaç olan Qwerty: Bu birbirinden habersiz dört kişinin yolları Noel gecesi kesişecek, sırlar açığa çıkacak, roller değişecek ve bir mucize gerçekleşecektir...
İzlenmeni şiddetle tavsiye ederim(şu şiddetleyi şey sanma :D valla döve döve izletirim bak. şaka şaka :D).
Duygusal ağırlıklı, düşündürücü sonu etkileyici yaptıkların için arkana bakıp düşündürücü bir film. al birde önizleme atayım ben hd sini izliyorum şuan.
rapid istersen veririm. jdownloader ile indirebilirsin.
geçen ay gene 500 gb hdd yi doldurdum. izle sil izle sil. nere kadar. önümüzdeki ay 1 tb taşınabilir daha almam lazım.
özelden gönderiyorum birazdan.
birde eternal sunshine of the spotless mind diye bir film var oda hd ama eğer ağır bir aşk yaşayıpta bıraktıysan tavsiye etmem çok kötü yapıyor adamı. bir hafta moralim bozuk gezdim.
HD Filmler bir başka oluyor
Daha Hızlı Daha Öfkeli 4 ten bir resim:
the godfather ın 3 filmini buldum 1920 * 1080 indirdmem 2 haftamı aldı: 120 gb ama kalite dört dörtlük.
basit bir önizleme:
işte hdd bu yüzden yetmiyor bluray ucuzlasın bi...