Bu kadar anlatmışsın anlatmışsın yada bi yerden almışsın,ben ne sigara,alkol içiyorum,ne bir kızla görüşüyorum,ve durmadan içimden ders çalışma isteği var bunun anlamı benden bi bok olacağımı ?
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
rekorlar kitabı bu tür şeylerle uğraşıyor mu
Bir kitabı karıştırırken gözüme ilişti... Güzel bir taarruz dörtlüğüne benziyor. Bana da yakıştı...Mukteza-yı hükm-ü kanun-u tabiat böyledir
Düşmek üzere yıldırım ekser muallâ tak arar
Çok mu namerdin felâketten selâmet bulması
Herkese gelmez belâ erbab-ı istihkak ararBu dörtlük kurtuluş ve istiklâl için yeni nesle ölmeyi öğreten adamın kaleminden: Namık Kemal. Bunu ben söylemiyorum; gerektiğinde askerlerine ölmeyi emreden Mustafa K. Atatürk söylüyor... Zira Türk askeri bu yüzden yenilmez, Çanakkale bu yüzden geçilmez... Ulus olarak varlığımızı bu cesaretimize borçluyuz...
Şimdi bir emir veya görev verilse şahsen bütün hayatımı ve her şeyimi bırakıp gözümü kırpmadan vatan için seve seve ölüme gidebilirim!
Tak: Darbe.
Erbab: İşinin ehli.
İstihkak: Hakkı olma, hak kazanma.
senin zeka bu manayı çözebildimi
biz seni sadece toplumdan ah alan davranışlarınla bilir idik.
1 Temel, 1 Fransız ,1 de Alman toplanmışla herkes kendi memleketi bir arazi kazıyormuş.Alman derinlere inince telefon kablosunu görmüş Alman demişki işte ilk biz telefon kullanmışız.Fransız kazmış onda da internet kabloları geçiyormuş.O da demiş işte ilk biz internetti bulmuşuz.Sıra Temel'e gelmiş.Kazmış kazmış birşey yok.Temelde demişki işte bizde ilk kablosuz internetti bulmuşuz demiş.
Rapidde sorun mu var dex yarım kaldı ya ;(
:)
İyi gossip girl deyim ya sen dex i bitirdin mi ? yüzde kaç B-))))))))))))))))
bitirdim sana veririm akşam gossip girli çok beğeniyorum alırım senden artık
Düşünmem lazım ;P
:)
Düşünmemene gerek yok canım. Bende ikiside var kızlar indirmenize gerek yok :P
Veririm ikinize de akşam msn ye gelin :) yeter :P
bir maraz ali tüm dünyaya bedeldir