eee napıyonuzz
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Nası gidiyo
Yazılılardan yüksek alıyorum bir tarafım mutlu bir tarafın acı içinde :S
Herkesler horul mışıl uyurken bi mesaj yazayım bari.
Sizler uyumuyormusunuz yaaf.
Hadi yatın artık sabahiş var :D
saat 06:09 itibariyle uyumuşlar
Günaydın millet daha yeni kalktım :D
Sen mi yapmadın ?! al> https://www.chip.com.tr/forum/samsung-galaxy-s2-yolda_t182865.html
Bana bulaşma demişsin ya.. Sen kimsin ki sanki üstün dokunulmazlığın var. Asıl sen benimle muhattap olma..
Burada eğlence amaçlı konuşuyoruz ciddiyete bindirme istersen :)
Sen mi yapmadın ?! al> https://www.chip.com.tr/forum/samsung-galaxy-s2-yolda_t182865.htmlNOT:shiftdelete sitesinden ALINTIDIR
Bana bulaşma demişsin ya.. Sen kimsin ki sanki üstün dokunulmazlığın var. Asıl sen benimle muhattap olma..Burada eğlence amaçlı konuşuyoruz ciddiyete bindirme istersen :)
Ben kimse olmadığım için dokunulmazlığım var...
Benimle eğlence amaçlı konuşma o zamn rahatsızım ben eğlenceli olamıyorum malesef.Eğlenceninde bir sınırı var değil mi?
Son Düzenleme: Feyk ~ 16 Aralık 2010 22:47
Adama bakın; Glaxy s2 alırız dedik demediğini bırakmadı. Asıl buna koptum ben :D
Glaxy s2 iyi tabiki doğruysa.. Ayrıca senin hakkında en ufak bir şey demedim. Kendi kendine gelin güvey oldun. Canın kavga etmek mi istiyor. Eğer öyleyse git çevrendekilere dalaş.
Ayrıca yazdığın yorumlarıda oku derim.
Adama bakın; Glaxy s2 alırız dedik demediğini bırakmadı. Asıl buna koptum ben :DSende benim imzamı oku.
Glaxy s2 iyi tabiki doğruysa.. Ayrıca senin hakkında en ufak bir şey demedim. Kendi kendine gelin güvey oldun. Canın kavga etmek mi istiyor. Eğer öyleyse git çevrendekilere dalaş.
Ayrıca yazdığın yorumlarıda oku derim.
Son Düzenleme: Feyk ~ 16 Aralık 2010 23:19
Evet 16 gerçekten.
16 demek ki... İyi
Sen konuyu düzden terse çevirdin.. Yanlış hatırlamıyorsam Glaxy serisi pahalı ve S2'de pahalı olacaktır. Okuyup para kazanıp Glaxy S2 alalım dedim. Sana iğneleyici bir örnek mi geldi ?
Tamam o zaman iPad alalım ne olacak ki?
Alakasız bir şekilde tepki verdin.
Eğer o cümlede gerçekten herhangi bir art niyet yok ise özür dilerim.Yanlış anladım sanırım.
İyi geceler...